چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رو K750 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بــله..! ميشه دوست من...رو K750 و P990 تست شده...![]()
آقا شما خودت روش تست کردی؟
اون دکمه هاش کار میکرد یا فقط صدا رو رد میکرد؟(منظورم دکمه های Play/Pause و تغییر آهنگ هستا)
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رو K750 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بــله..! ميشه دوست من...رو K750 و P990 تست شده...![]()
اون دکمه هاش کار میکرد یا فقط صدا رو رد میکرد؟(منظورم دکمه های Play/Pause و تغییر آهنگ هستا)
عزیز پیشنهاد میشه از این 85 نگیری مدل 70 خیلی بهتر است
بسیا در دبیلو 950 از هنزفری ضعیفی استفاده شده است
راس ميگي نميشه...!!![]()
Last edited by Legend; 13-08-2008 at 21:39.
من خودم الان I-Mate SP3 دارم، خوب اين گوشي دوربين ضعيفي داره، از نظر مولتي مديا هم همچين قوي نيست، البته با HandsFree خوبه، مخصوصا كه با ويندوز مديا پلير كار ميكني! اما از نظر نرم افزاري خيلي ازش رازي هستم، الان هم دليل تعويض گوشيم اينه كه خيلي داغون شده و كسي نميتونه درستش كنه، يا اگه بتونه خيلي هزينه ميبره!
الان دنبال يه گوشي خوش دست هستم، كه كلا از همه چيز، يكم داشته باشه و به اين P1i بر خوردم! يعني هم دوربين خوب (نه خيلي خوب) صداي خوب و استفاده ي آسان، ضمن اينكه من از گوشي تاچ خيلي خوشم مياد! اما اگه يك گوشي فقط تاچ باشه، حين رانندگي يا راه رفتن، كاركردن و اس ام اس دادن خيلي سخته! اما P1i هم تاچ هست، هم كيبورد داره
در مورد دوربین P1 به این تاپیک مراجعه کنید:الان دنبال يه گوشي خوش دست هستم، كه كلا از همه چيز، يكم داشته باشه و به اين P1i بر خوردم! يعني هم دوربين خوب (نه خيلي خوب) صداي خوب و استفاده ي آسان، ضمن اينكه من از گوشي تاچ خيلي خوشم مياد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون! فوق العاده بود. با يه نگاه اجمالي متوجه شدم كه دقت تصوير برداري P1iخوب هست اما نور رو خوب انتقال نميده. البته برام زياد هم مهم نيست!
من كلا عاشق تاچ هستم، اما همانطور كه گفتم تاچ يه دردسر هايي داره كه حالا P1i با توجه به قيمت و داشتن يك صفحه كليد QWERTY يك گزينه ي بسيار خوب هست، فقط ميخواستم اين و بدونم كه بازار پس از فروشش خوبه و مشكلات عجيب قريبي چون هنگ كردن و ... نداره، كه گويا نداره
يه سوال ديگه، با توجه به نوآوري به عمل آمده در صفحه كليدش، چند درصد امكان اين هست كه اشتباه تايپ كرد؟ يعني وقتي ميخواي حرف S رو تايپ كني، حرف A كه در كنار S هست رو بزني؟
به نظر شما افت قيمتش رو كرده يا هنوز ممكن هست پايين بياد؟
Last edited by kasra_khan2003; 14-08-2008 at 14:23.
خوب تو که قبلاً I-Mate داشتی دیگه با p1 ارضا نمیشی چون اون ویندوز داره اما این یکی UIQ! فقط یه دوربین داره که نسبت به اون سره. ولی اگه بودجت کمه و میخوای یه چیزی شبیه گوشی قبلیت داشته باشی پی1 انتخاب بهتری نسبت به960ه...
مهران معلومه خیلی پایه ویندوزی......خوب تو که قبلاً I-Mate داشتی دیگه با p1 ارضا نمیشی چون اون ویندوز داره اما این یکی UIQ! فقط یه دوربین داره که نسبت به اون سره. ولی اگه بودجت کمه و میخوای یه چیزی شبیه گوشی قبلیت داشته باشی پی1 انتخاب بهتری نسبت به960ه...
من تا حالا با ویندوز کار نکردم .........یعنی اینقد UIQ جلوش کم میاره؟
من هندزفری w950 رو (hpm82) به w810 وصل میکنم میشناسه --همه دکمه هاشم کار میکنه play pause & volume & عقب جلو (آهنگ قبلی بعدی ) فقط یه ذره کند تر عمل میکنه . احتمالا رو k750 هم باید جواب بده.چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رو K750 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
راس ميگي نميشه...!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)