من میگم مارو گرفته !!
داشمون پیشنهاد خوبی داد !!! از تو آینه با گوشیت عکس بگیر (الان میگه گوشیم دوربین نداره Lol)
من میگم مارو گرفته !!
داشمون پیشنهاد خوبی داد !!! از تو آینه با گوشیت عکس بگیر (الان میگه گوشیم دوربین نداره Lol)
نوشته finland makes
شاید جدیدن میزنن maked ..............
داداشه من یعنی کسی تو خونه 1100 هم نداره تا عکس بگیری...........وقتی داری عکس میگیری با کشوی باز و تو تنظیمات دوربین باش و عکی بگیر.........من تا حالا این ظوری عکس ندیدم واسه همین گفتم تا شکی توش نباشه...............
نسخه بتا هم هر چه قدر بیاد تو ایران نمیاد.........
خوب ببین یه کار دیگه بکن
یه عکس یا یه فیلم باهاش بگیر بعد آپ کن لینکشو بذار اینجا ببینیم رزولوشنش چنده و تو پراپرتیز عکس چی مینویسه
ok ؟
اینم از عکسی که گرفتم البته حجمش خیلی زیاده باید صبر کنید تا باز شه:
![]()
متاسفم!تقلبیه!با نگاه اول به ارم ان96 فهمیدم تقلبیه!این همونیه که چینیها توی یوتوب به تولیدش افتخار کردن!عین ان96 هست!به نظر من حقت بود!!بی شوخی!مغازه دار خیلی باید طرف مقابلش رو بدون اطلاعات گیر اورده باش که اینو 760 هزار تومن قالب کنه!نه تنها پولتو پس نباید بده بلکه همونجا یه جنس دیگشو هم با همین قیمت باید بهت قالب کنه!فردا برو سراغش ببین چی میگه!فاکتور ازش گرفتی؟؟؟یا همینجوری دستی پولو دادی بهش؟؟؟؟؟؟
اصلا اسکرول گوشی مشخصه که navi wheel رو هم نداره!!میتونی یه عکس از پشتش یعنی دقیقا از همونجا که میگی نوشته(makes fanland!!!!!! بگیری بزاری اینجا؟؟؟؟
عجله داشتم کارت عابر بانکمو بهش دادم اونم سریع کشید پولو یه فاکتور هم بهم داد با 12 ماه گارانتی هم گوشی رو بهم تحویل داد.
گوشی قبلیم N93 بود دیگه خسته شده بودم رفتم عوش کردم.
ببین سریعا بورو گوشیرو پس بده...
این عکس که کزاشتی در حد انفجار تابلو هست که تقلیه...
واییییی...اخه چطور نفهمیدی؟؟؟
چرا با یک اشنا نرفتی؟؟؟؟؟
این همه پول واسه این گوشییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
ببین چطور سر مردم رو کلاه میزارن...
عجببببببببببببببببببببببب ب...
خدایا این هوس مبایل بازی رو از مردم بگیر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)