تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 70

نام تاپيک: چطور Drift بزنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_lover1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

فکر میکنم یکی از راههای دریفت E-break باشه یا همون دستی خودمون
    شما اینطوری فکر نمیکنی؟
    اگه گفتم دستی احساس کردم چون تاپیک مخصوص دریفت هستش نیازی نیست که بگم دریفت توسط دستی ولی فکر کنم اشتباه کردم
    منظورم همونه که بالا گفتم فدات شم
    در مورد حرفتون هم باید بگم کاملا موافقم تمام ماشین به صدا افتاده
    توی تهرانو نمیدونم ولی تو مشهد که جای اس واسه این کار پیدا میشه
    Last edited by tatu_lover1366; 06-03-2009 at 21:30.

داره خودمونی میشه orangeboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دبي

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تکنیک مخصوص دریفت با اتومبیلهای دیفرانسیل جلو می باشد. دريفت كردن با اتومبيلهاي ديفرانسيل جلو داراي تفاوتهايي در انجام و مراحل اين حركت در اتومبيلهاي ديفرانسيل عقب است

شروع دريفت از ليز خوردن عقب ماشين آغاز ميشود در خودروهاي ديفرانسيل عقب ليز دادن عقب ماشين با گاز صورت ميگيرد اما در ديفرانسيل جلو ها اين عمل يا بايد ناشي از سرعت زياد در سر پيچ و نيروي گريز از مركز باشد يا با كمك ترمز دستي كه به سرخوردن عقب ماشين كمك ميكند
    وقتي اتومبيل شما با سرعت در حركت است و به سر پيج ميرسيد و بنا به شرايط نياز به دريفت كردن داريد بايد زودتر از پيچ فرمان را به صورت ناگهاني برگردانيد و پس از
    آن با استفاده از ترمز دستي ماشين را وادار به oversteer يا سر خوردن عقب آن كنيد
    در اين زمان كه ماشين شما حول محور جلوي آن در حال چرخيدن است شما موفق شده ايد تا دو چرخ را در جهت دلخواه ليز دهيد و حالا نوبت به چرخهاي جلوست. اگر فرمان را در همان حال كه چرخانده ايد نگه داريد عقب ماشين 90 درجه و سپس 180 درجه و يا حتي بيشتر حول چرخهاي جلو ميگردد اما اگر زماني كه ماشين 90 درجه چرخيد شما با برگرداندن فرمان در جهتي كه ماشين ليز ميخورد تعادل چرخهاي جلوي آن را نيز بهم بزنيد در واقع اينرسي حركتي ماشين باعث ميشود تا ماشين به پهلو بر روي هر چهار چرخ ليز بخورد در اين حالت شما كاملا موازي با مسير حركت بعد از پيچ وارد آن ميشويد وپس از موازي شدن با گاردريل مسير بعد از پيچ ميتوانيد ابتدا فرمان را برگردانده و دستي را خوابانده و پدال گاز را فشار دهيد
    به یاد داشته باشید که ترمز كردن در اين حالت كاملا كنترل ماشين را از دست شما خارج ميسازد

به حالات فرمان در جهات مختلف دقت كنيد........

3. 2 کاربر از orangeboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

...
    وپس از موازي شدن با گاردريل مسير بعد از پيچ ميتوانيد ابتدا فرمان را برگردانده و دستي را خوابانده و پدال گاز را فشار دهيد
    این کار تقریبا کاملا اشتباه هست و به هیچ وجه توصیه که نمیشه هیچ، تاکید میکنم که انجام ندید.

اگه قرار باشه کل پیچ رو دستی بالا باشه که دیگه دریفتی در کار نیست. شاید واسه یه دور درجا خوب باشه ولی اگه بخوایید در طول پیچ دستی بالا باشه احتمال خیلی خیلی زیاد لاستیک میترکه. دستی فقط برای قبل از پیچ و برای آغاز oversteer باید استفاده بشه..

5. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با این حرفتون موافقم فرشاد جان
    تمام هنر دریفت با دیف جلو به بموقع کشیدن و خوابوندن دستی منتهی میشه
    اگه فرض مطلب شما با 40km/h وارد پیچ بشی و یکم دیرتر از وقتش دستی ماشینو بخوابونی دیگه نمیشه ته ماشینو جمع کرد
    البته یک کار هست که شبیه این چیزییه که شما میگید ولی کار خیلی مبتدیانه ای هستش
    یعنی از حالت سکون و از فاصله 50 متری پیچ استارت زده بشه بطوری که وقتی ماشین به پیچ رسید بیش از 30km/h سرعت نداشته باشه و بعد دستی رو کشید و کل پیچ رو با دستی کشیده و اکتفا به این نکته که نیرو به لاستیکهای جلو وارد میشه طی کرد و سپس دستی ماشین رو خوابوند اگه بخوام ساده بگم مثل اینکه داخل یک کوچه با کشیدن دستی دور یک فرمون زد

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اگه فرض مطلب شما با 40km/h وارد پیچ بشی و یکم دیرتر از وقتش دستی ماشینو بخوابونی دیگه نمیشه ته ماشینو جمع کرد
    یعنی از حالت سکون و از فاصله 50 متری پیچ استارت زده بشه بطوری که وقتی ماشین به پیچ رسید بیش از 30km/h سرعت نداشته باشه و بعد دستی رو کشید و کل پیچ رو با دستی کشیده و اکتفا به این نکته که نیرو به لاستیکهای جلو وارد میشه طی کرد و سپس دستی ماشین رو خوابوند اگه بخوام ساده بگم مثل اینکه داخل یک کوچه با کشیدن دستی دور یک فرمون زد
    البته این که شما میگی به قول خودت خیلی مبتدیانه است. اولا سرعت ماشین خیلی کم میشه. و ثانیا فکر کنم باعث بشه 180 درجه دور خودتون بچرخین.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

البته این که شما میگی به قول خودت خیلی مبتدیانه است. اولا سرعت ماشین خیلی کم میشه. و ثانیا فکر کنم باعث بشه 180 درجه دور خودتون بچرخین.
    فکر کنم به همین دلیل گفتن با 30 تا سرعت که بیش از حد عقب ماشین نچرخه و کنترلش خارج نشه
    راستی بنظرم بهتره هر موقع دستی میکشین یا دریفت میکنین ماشین در دنده 2 باشه
    فکر کنم یه جا خوندم که در این حالت چسبندگی ماشین بیشتر هست

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حق میدم منتها
    اول اینکه چون ماشین دیف جلو هستش گاز دادن شما تو دنده 1 در حالی که ماشین داره میچرخه مانع از ایستادن یا کم شدن سرعت ماشین میشه
    اگه ندونین کی دستی رو باید خوابوند صد در صد ماشین 180 درجه دور خودش میچرخه
    منم دفعات اول همچین اتفاقی واسم می افتاد,کم کم درست شد
    شما انجامش بده اگه نشد بگو من خودم انجامش بدم و فیلم بگیرم که سندی بر گفته هام باشه
    Last edited by tatu_lover1366; 16-03-2009 at 18:48.

11. این کاربر از tatu_lover1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اگه شما تونستی با 30 کیلومتر وارد پیچ بشی و پیچ رو با دریفت رد کنی واقعا حرفه ای هستید و من شخصا شما رو روی سر میگیرم... ولی اینو بدونید که در ماشینهای دیف جلو تقریبا میشه گفت غیر ممکن هست با 30 تا وارد پیچ بشیم و پیچ رو با دریفت رد کنیم...

به شما توصیه میکنم که فیلمی که در لینک زیر هست رو ببینید. 0 ماشین دیف جلو هست و کامل معلومه چیکار میکنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من چند وقت پیش یه ب ام و 730 دیدم که با سرعت 5 کیلومتر در ساعت دریفت زد. یعنی در حالت ایستاده گاز داد و عقب ماشین چرخید. البته یه ذره زمین نم داشت. با دیف عقب خیلی راحته.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگه شما تونستی با 30 کیلومتر وارد پیچ بشی و پیچ رو با دریفت رد کنی واقعا حرفه ای هستید و من شخصا شما رو روی سر میگیرم... ولی اینو بدونید که در ماشینهای دیف جلو تقریبا میشه گفت غیر ممکن هست با 30 تا وارد پیچ بشیم و پیچ رو با دریفت رد کنیم...

به شما توصیه میکنم که فیلمی که در لینک زیر هست رو ببینید. 0 ماشین دیف جلو هست و کامل معلومه چیکار میکنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس واجب شد فیلم بگیرم بزارم
    فقط یک چیزی فرشاد جان شما این کارو تا حالا با یک دیف جلو انجام دادی ؟
    احساس میکنم اگه انجام بدین متوجه میشین به این سختی ها که شما میگید نیستش بابا
    یا اینکه نوع حرکتی رو که من توضیح دادم شما با یک حرکته دیگه اشتباه گرفتین وگرنه امکان نداره به این سختی که شما میگید باشه
    منتها توصیم اینه که این کارو با 405 انجام بدین چون با بقیه ماشینای دیف جلو که من امتحان کردن لذت انجام دادنشبه اندازه 405 نبوده
    من با سمند و l90 و پرشیا و ریو هم امتحان کردم فقط کنترل عقبش یکم سختره
    در مورد این فیلمی هم که گذاشتید این یه دریف کاملا حرفه ای هستش ببینید با جه سرعتی وارد پیست میشه
    من تا حالا با این سرعت به پیچ وارد نشدم چه برسه که دستی هم بکشم(داره با 80تا وارد پیچ میشه تازه اگه اون عددی هم که نشون میده به کیلومتر باشه)
    بعدم سیستم فرمون کاملا حرفهای هستش ببینید بعد از اینکه پیچ رو رد میکنه فرمون با چه سرعتی برمیگرده تازه دور پیچش فکر نمی کنم بیش از 2.5 دور باشه
    سوم اینکه اسپویلر عقبی که واسه ماشین گذاشته شده خودتون بهتر میدونید که چقدر DOWNFORCE به عقب ماشین میده
    و چهارم اینکه ارتفاع ماشین کم شده این کمکه زیادی به راننده برای نگه داشتن ماشین تو مسیر خودش میکنه

با حرف شما هم کاملا موافقم امیر جان چون ماشین دیف جلو اگه موقع دریفت لاستیکهای جلو شروع کنه به هرز گشتن دیگه شما هیچ کنترلی روی فرمون ماشین ندارید و صد در صد نمیشه دیگه ماشینو کنترل کرد واسه همینه که گفتم سرعت بین 20-30 باشه واسه این کار
    Last edited by tatu_lover1366; 17-03-2009 at 20:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •