ايول اعتراف كردي هم جن .........
ترانه مادري با سرانجامي افتضاح پايان يافت! بقيه دوستان نظرتون چيه؟ آشغال ترين سريال تابستون بود!![]()
تاجر پوسان (شبكه 3)
مجموعه طنز 3در4 (شبكه اول)
ترانه مادري (شبكه 3)
ايول اعتراف كردي هم جن .........
ترانه مادري با سرانجامي افتضاح پايان يافت! بقيه دوستان نظرتون چيه؟ آشغال ترين سريال تابستون بود!![]()
ايول چه نظر سنجي نزديكي! تاجر پوسان با 3در4 برابر 17 شدند!
تو قحطی سریال من تاجر پوسان را انتخاب میکنم!
سه در چهار اوایل بد نبود اما اخرش را وحشتناک خراب کردند!
صد در صد تاييد مي شه اگه تو ماه رمضان فيلما اينجوري باشه tv رو مي شكنم!![]()
من این چند روز دارم lost رو میبینم
احتمالا ذهنیت و سلیقه ی ما ایرانی ها توسط مدیران تلویزیون داره مسموم میشه که چنین سریال هایی رو با علاقه دنبال میکنیم
اشتباه نشه قصد توهین ندارم و بحث سلیقه رو هم قبول دارم
موضوع اینه که حق انتخاب به اون اندازه که باید نداریم
بازم من سه در چهار رو ترجیح میدم حداقل یه مقدار وطنی ود
قبول دارم فيلم ها ، سريال ها و بطور كلي مجموعه ها در غرب حرفه اي تر ساخته ميشن و مخاطباي بيشتري دارن. ولي فيلم هاي شرقي مخصوصا كره اي شديدا با فرهنگ مردم ما سازگاره كه باعث شده از مجموعه هاي وطني مثل ترانه مادري طرفداراي بيشتري داشته باشه!
به نظر من سریالهای کره ی کم سانسور تر هستند و راحت تر میشه پخشش کرد برای همین تلویزیون روی اونها زوم کرده!
اما این هم خوب نیست هر سریالی که به دستشون رسید پخش کرد مثلا این تاجر پوسان سریال انچنان با کیفیتی نیست اما پخش میشه.
بحث مسموم شدن نیست ما ایرانیها بادمجون بم هستیم افت نداریممن این چند روز دارم lost رو میبینم
احتمالا ذهنیت و سلیقه ی ما ایرانی ها توسط مدیران تلویزیون داره مسموم میشه که چنین سریال هایی رو با علاقه دنبال میکنیم
اشتباه نشه قصد توهین ندارم و بحث سلیقه رو هم قبول دارم
موضوع اینه که حق انتخاب به اون اندازه که باید نداریم
بازم من سه در چهار رو ترجیح میدم حداقل یه مقدار وطنی ود
تلویزیون تنها یک راه را جلوی ما گذاشته و اون هم دیدن این سریالهای چرت و پرت هست(تازه با سانسور شدید!) راه دیگه ی نیست مگه اینکه مثل شما از جاده خاکی بریم و سریالهای و یا فیلمهای روز مثل همون lost را خریداری کنیم!
دوباره 20 - 20 شدند! دوستان شديدا راي گيري نزديكه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)