تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 79

نام تاپيک: غمگين ترين بازی یی که تاحالا کردید؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سکانس آخر بازی شنمیو که روی دریم کست بود.شاید بیشترتون اسم این بای هم نشنیده باشین ولی من جدا توی اون سکانس اشکم در اومد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اخر بازی call of duty 4 وقتی که همه دوستان ما میمیرند مخصوصا کاپتان وهمه که میخواستن یه جوری مارو نجات بدن اشک من در اومد

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

12

بازی god of war اوجایی که زنش رو کشت یا اونجایی که مرد و رفت جهنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

بازی Outlaws که اوایل بازی زن اون کلانتر باز نشسته رو کشتن و بچشو دزدیدن خیلی اشک درآر بود. یادش بخیر حدود 6 -7 سال پیش بود.

تذکر:
    البته اگه مکس پین 2 رو با درجه سختی بیشتری بازی می کردین در آخر بازی مونا زنده می موند(فک کنم سخت ترین درجه بازی)

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بازی shadow of colossus آخرش واقعا غمناک و غم انگیز بود خود بازی هم یکی از بازی های شاهکار ps2 بوده حیفه که برا کامپیوتر نیومده من که باهاش زندگی کردم

نقد بازی:

از میان بازی ها تولید شده برای کنسول به یاد ماندنی play station 2 بازی های را میتوان یافت که در ذهن بازیکن خود ثبت می شوند و همیشه در یاد او به عنوان یک بازی به یاد ماندنی جاوید می شوند و قطعا این خاصیت کنسول های رویایی و موفق است کنسول هایی مانند Sega و ps1 که بسیاری از خاطرات گذشته مان را با آن ها اجین میبینیم.ps2 نیز از این امر مستثنی نیست بازی هایی چون دوگانه های God of War و یا Devil may cry و یا حتی prance of Persia از همین نوع بازی ها هستند اما در میان همه این بازی ها بازی shadow of colossus جداست.

بازی اسطوره ای و با رنگ و بویی آسیایی که چنان داستان قوی دارد که بتواند برای مدتی بازیکن را محو خود کند.در ابتدا شاید یک player حرفه ای با فضای سرد بازی و دموی بی تحرک و بسیار آرام و با رنگ های مرده آن احساس دوری کند و یا حتی رغبت شروع بازی را نیز نداشته باشد و یا گاهی در حین بازی حرکات عجیب و غریب دوربین بازی اعصاب خرد کن هم باشد اما بعد از شروع بازی و تکمیل کردن چند مرحله اولیه متحیّر خواهید ماند.

گرافیک بازی گرافیک بدی نیست بلکه گرافیک خاص و واقعی تریست و بعد از مدتی بازی حس عجیبی را به player خود القا میکند . تمام بازی از 16 مرحله تشکیل شده و میتوان گفت 16 غول آخر قوی و جالب و منحصر به فرد که برای کشتنشان قدرت مهم نیست این فکر است که در این بازی به کمک ما می آید و ما با هیچ موجود مهاجمی به جز این 16 غول مواجه نخواهیم شد.

ایده بسیار جالب دیگر این بازی استفاده از اسب به عنوان وسیله نقلیه است اسبی وفادار بنام ارو که در هر مکان از بازی میتوانیم با سوت یا نامش او را صدا کنیم. کنترل اسب نیز در نوع خود منحصر به فرد است.لرزش های مستمر و به موقع دسته بازی و موسیقی متن پر رمز و راز آن تمام هیجانات بازی همچون ترس و احساس خطر و احساس پیروزی را به خوبی منتقل میکند به طوری که بعد از کشتن هر غول که برای اولین بار شاید بیش از 1 ساعت نیز طول بکشد انسان خود را در فضای بازی میبیند که غول را از پا درآورده است.نقشه عظیم این بازی که تماما از دشت ها و مرتع ها و دره ها و طبیعت بکر تشکیل شده در موفقیت این بازی در عرصه بازی سازی بی تاثیر نبوده است.نقشه به حدی وسیع است که بعد از پایان بازی نیز مکان های کشف نشده ای دارد.

بازی از نوع سوم شخص و محصول سال های اول ورود PS2 است و شرکت عرضه کننده این بازی نیز همان شرکت سونی است که امروز با بازی God of War خود تحسین تمام جوامع بازی سازی را برانگیخته است.اساس کشتن غول ها نیز همان طور که گفته شد بر پایه فکر است هر غول یک و یا چند نقطه ضعف دارد که ما باید با توجه به این نقطه ضعف ها به آن ها ضربه بزنیم معمولا غول ها آن چنان بزرگ هستند که برای رسیدن به آن نقطه ضعف ها باید از آن ها بالا رفت.در ابتدا با دیدن یک غول و یا غول اول تصور کشتنش یک تصور رویایی به نظر میرسد اما در ادامه میفهمیم که باید این انسان ناچیز و فکر بشر را قبول داشته باشیم.

غول های عظیم گاهی به اندازه یک کوه و انسانی کوچک و ناتوان که به خاطر عشق خود میجنگد باعث میشوند که پس از شکست دادن هر غول احساس قدرت کنیم.این ویژگی هاییست که در کل این بازی را از بسیاری از بازی های مشهور این کنسول مانند God of War متمایز میسازد.

يكي رو ديدم بالاخره با من هم عقيده باشه!
    منم بازي هاي زيادي رو دوست داشتم اما اين بازي مثل هيچ بازي ديگه اي نيست برام! واقعا يه شاهكار تكرار نشدنيه!
    مرسي براي توضيح
    ولي آخرش غمگين نبود
    پايانش دور از انتظار و فوق العاده بود
    هر پايان ديگه اي غير از اين مي تونست بازي رو خراب كنه
    صحنه سقوط ارو از دره ولي خيلي غمناك بود !

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

بازی غمگین فقط mgs همه شماره هاش مخصوصا سکانس اخرشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بازی دینو کراسین پلی استیشن یک وقتی که کاپیتان زیر آوار میمونه و دختره واسش ادای احترام می کنه و بعد با دختر کوچولوی سریع از اونجا خارج میشه خیلی غمگین بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

call of duty 4 و call of juarez که بنظرم سکانس اخر هر دو بخصوص call of juarez شاهکار بود وقتی سر مزار عمو مون میریم و دیالوگ اخر توی لودینگ که پیرمرده صحبت می کنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یکی CallofDuty4 که خیلی اعصابمو ریخت بهم...
    یکی هم Mafia که بیشتر اعصابمو ریخت بهم... (دیالوگ های مرحله آخرو بعد از 20 سال هنوز یادمه!)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

onimusha...down of dreams

فكر كنم خودمون مرديم...واقعا نميدونم آخرش چي شد!!!
    تاييد ميشه
    من حدود 15 ساله گيمر هستم
    حساب بازيهايي كه تمام كردم از دستم در رفته

ولي ميتونم به جرات بگم ending تاثير گذار تر از ending اين بازيه ابر اثر از CAPCOM نديدم

يادمه تا 3 يا 4 ساعت دپرس بودم و نميتونستم حتي كنسول رو خاموش كنم ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •