سکانس آخر بازی شنمیو که روی دریم کست بود.شاید بیشترتون اسم این بای هم نشنیده باشین ولی من جدا توی اون سکانس اشکم در اومد!
![]()
سکانس آخر بازی شنمیو که روی دریم کست بود.شاید بیشترتون اسم این بای هم نشنیده باشین ولی من جدا توی اون سکانس اشکم در اومد!
![]()
اخر بازی call of duty 4 وقتی که همه دوستان ما میمیرند مخصوصا کاپتان وهمه که میخواستن یه جوری مارو نجات بدن اشک من در اومد
بازی god of war اوجایی که زنش رو کشت یا اونجایی که مرد و رفت جهنم .![]()
بازی Outlaws که اوایل بازی زن اون کلانتر باز نشسته رو کشتن و بچشو دزدیدن خیلی اشک درآر بود. یادش بخیر حدود 6 -7 سال پیش بود.
تذکر:
البته اگه مکس پین 2 رو با درجه سختی بیشتری بازی می کردین در آخر بازی مونا زنده می موند(فک کنم سخت ترین درجه بازی)
يكي رو ديدم بالاخره با من هم عقيده باشه!
منم بازي هاي زيادي رو دوست داشتم اما اين بازي مثل هيچ بازي ديگه اي نيست برام! واقعا يه شاهكار تكرار نشدنيه!
مرسي براي توضيح
ولي آخرش غمگين نبود
پايانش دور از انتظار و فوق العاده بود
هر پايان ديگه اي غير از اين مي تونست بازي رو خراب كنه
صحنه سقوط ارو از دره ولي خيلي غمناك بود !
بازی غمگین فقط mgs همه شماره هاش مخصوصا سکانس اخرشون
بازی دینو کراسین پلی استیشن یک وقتی که کاپیتان زیر آوار میمونه و دختره واسش ادای احترام می کنه و بعد با دختر کوچولوی سریع از اونجا خارج میشه خیلی غمگین بود
call of duty 4 و call of juarez که بنظرم سکانس اخر هر دو بخصوص call of juarez شاهکار بود وقتی سر مزار عمو مون میریم و دیالوگ اخر توی لودینگ که پیرمرده صحبت می کنه .
یکی CallofDuty4 که خیلی اعصابمو ریخت بهم...
یکی هم Mafia که بیشتر اعصابمو ریخت بهم... (دیالوگ های مرحله آخرو بعد از 20 سال هنوز یادمه!)
تاييد ميشه
من حدود 15 ساله گيمر هستم
حساب بازيهايي كه تمام كردم از دستم در رفته
ولي ميتونم به جرات بگم ending تاثير گذار تر از ending اين بازيه ابر اثر از CAPCOM نديدم
يادمه تا 3 يا 4 ساعت دپرس بودم و نميتونستم حتي كنسول رو خاموش كنم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)