کوچیکتم داداش وظیفم بود
هر مشکلی داشتی بگو در خدمتیم
اسمم مهدی
کوچیکتم داداش وظیفم بود
هر مشکلی داشتی بگو در خدمتیم
اسمم مهدی
سرور مایی آقا مهدی.
بچه ها من هک ساینو انجام دادم اما هیچ تغییری تو برنامه ها نکرد. من2 تا برنامه ریخته بودم که اختیاج به ساین داشت و وقتی دوره ش تموم شد uninstall کردم هک ساینو انجام دادم دوباره اینستالشون کردم. نشد! چه باشد بکنم؟
میدونی اشتباه شما کجاست ؟
اینه که رجیستر کردن رو با ساین کردن اشتباه گرفتی
اونی که شما می گی دورش تموم شده رو اکثر نرم افزارها دارن و برای حل اون باید یه کرک , کیجن یا سریال داشته
باشن
اما قضیه ساین اینه که بعضی از نرم افزار ها که cer معتبری ندارن باید بری تو سایت سیمبیان اجازه نصبشونو بگیری
که برای حل این مشکل شما هک ساین رو انجام می دی ...
امیدوارم درست فهمیده باشم ...
دوستان سلام
من می خوام والکمن پلیر 3 رو ر گوشیم بریزم(p1i) فایلها رو گرفتم ولی وقتی می خوام تو درایو c کپی کنم قبول نمیکه خطا میده
can,t create dir قبل آپدیت کردن گوشیم انجام دادم درست شد ولی الان قبول نمیکنه
خيلي ساده : بايد capswitch رو off كني و بعد فايل ها رو بريزي
موفق باشي
مشکل از همین capswitch بود هر کار میکردم off نمیشد دوباره دان کردم درست شد
ممنون
سلام . من گوشیم رو هک کردم و درایور صداشو عوض کردم . (با استفاده از تاپیک هک صدایuiq) . بعد از مدتی متوجه شدم که زمان فیلم برداری تمام کلیپ هایی که گرفته ای بدون صدا شده . حتی با گوشیم نمی تونم صدا رو هم در حالت عادی ظبط کنم . لطفا کمکم کنید . p1i
هك تقويت صداي گوشي با هك تقويت صداي هدفون مشكل داره ، اگه مي خواي درست بشه هك هدفون رو به حالت قبل برگردون
برای منم همین طوری شد هک صدای اخری برای فیلم برداری مشکل داره در ضمن اگه هندزفری تو گوشت باشه یکی زنگ بزن صداش خیلی ناجورهحتی موقعی که می خواهی با aux اهنگ گوش کنی هم صدا بدجوریه
![]()
سلام منم مثل همين دوستي كه w950داره با مشكل روبرو شدم ولي گوشي من p1i هستش .
گوشي من هم بعد از هك كردن و كپي كردن اسكين جديد موزيك پلير گوشيم و يه بار روشن و خاموش كردن گوشيم بالا نمي ياد .
حالا بايد چي كار كنم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)