دوست عزيز اينجا همه سودا رو ميشناسن به كارشم اطمينان دارند كساني هم كه ميشناسنش ميدونند كه ايشون اهل ادعا و دروغ نيست . شما مخاطبي رو كه اين حرفا رو بهش ميزني بشناسي اين حرفا رو نميگينوشته شده توسط Masoud.M.N
دوست عزيز اينجا همه سودا رو ميشناسن به كارشم اطمينان دارند كساني هم كه ميشناسنش ميدونند كه ايشون اهل ادعا و دروغ نيست . شما مخاطبي رو كه اين حرفا رو بهش ميزني بشناسي اين حرفا رو نميگينوشته شده توسط Masoud.M.N
پسر بابا . کو چو لو . نیگاه . جوش نزن بخار میشی خوووووووووووووووب !! نگاه کن اینجا لازم نیست چیزهایی که اشکارو معلوم هست براش دلیلی اوورده باشه . خوشکل خان این کرک و بهت میگم برو پیدان کن کرک Ldoce4 v2 این هیج جا نیست و تنها توسط یه نفر کرکش هست . خودتو بکشی هیجا پیدا نمی کنی . پس زور بیخودی نزن . علاوه بر اون تو این انجمن انقدر سودا جان کرک ساختن که دیگه یکی از راه رسیده نمی تونه ایشونو زیر سوال ببره . راستی جناب پوارو , شرلک هلمز اگه تونستی چیز میز بیشتر گیر بیار ما طالبیم . می دونی چی میگم دیگه . راستی بچه ها اولا از همه تون ممنونم هم اون دوستمون که برنامه رو اینجا برای همه گذاشت و هم سرور خودم سودا جون بابت کرک .من اینو 2 ماه پیش دنلود کرده بودم نمی دونستم انقدر خوبه و ازش استقبال میشه . و چون کرکشو جایی نتونستم گیر بیارم حتی به فکرمم خطور نکرد که اینجا معرفیش کنم و در اختیار دوستان بذارم. به هر حال از همه تون به خاطر این کار خوب ممنونم.حالا که سودا جون نمی خواد کرک بسازه یا حداقل اگه یه روزی خواست بسازه . برای جلو گیری از افراد سود جو . و مزخرفات بعدی که هر کسی شاید بزنه (که زدن بعضی ها و به نام خودشون و یا افراد دیگه ) بهتره سودای عزیز تا می تونه جای جای پچ و کرکشو اسم خودشو یا هر نشونه ی غیر قابل انکار دیگه ای بذاره . مثل منبع پی سی ورلد./(چون می دونید من یه مرضی دام دوست دارم تو کارایی که عرضه ندارم خودم انجام بدم اسم خودمو به هر نحوی جای سازند ها بذارم پس بهتره سودا جون لطف کنن و با تدبیر خودشو ن جلوی ای ن مسخره بازی هایی که بعضی ها در میارن بگیرن . هوف خسته شدم از بس نوشتم . دوزاری بعضی ها افتاد ... یانوشته شده توسط Masoud.M.N
![]()
اخي اين بحث هايي که مي کني همش به خاطر طرف داري از شخص مورد نظر هستش درکت مي کنم اما آخرش جواب منو پچي که من براي ورژن سخنگوي اين نرم افزار گذاشتم به نام سودا هستش. چطور ممکنه يک نفر يه چيزي را بسازه اما بعد يادش بره. توي همين تاپيک حداقل 10 نفر درخواست اون کرک را کردن اما ايشون به يکيشون جواب نداده. ميگي يادش رفته پس پچ رو رو چه حسابي و واسه چي ساخته. سعي نکن با منحرف کردن موضوع، بحث و ماست مالي کني. من نه خصومتي با اين شخص يا کس ديگه اي دارم نه ادعايي. راست ميگه براي اين نرم افزار پچ يا کرک بسازه.
http://neo-the-one-resource.com/filesdownload1/SuperSpy!+Booter%20v11.zip
خوب متأسفانه من نتونستم به ايشون پيغام خصوصي بفرستم يعني براي من غير فعال هست. يک از عزيزان به ايشون بگه بياد توي بحث شرکت کنه بالاخره اين وسط يکي اشتباه ميکنه اگر اون شخص من بودم مطمئن باشيد که از ايشون معضرت خواهي مي کنم. فقط خود سودا هم بياد و راجع به اين موضوع نظر بده
خوشم می یاد از آب گل آلود می خواهی ماهی بگیرینوشته شده توسط Masoud.M.N
![]()
ولی فکر نکنم ما هی گیرت بیاد![]()
Last edited by br0991; 02-04-2006 at 14:14.
والا ما که هنوز رودخونه اي نديديم که بخوايم ازش ماهي بگيريم
چرا اتفا قا آب هست ، گلا لود هم شده ، ولی فکر نکنم از اول ما هی توش بوده که الان گیر تو بیادنوشته شده توسط Masoud.M.N
بس ديگه تمومش كنيد يكي مياد يه كاري ميكنه شما به غلط كردن ميندازيد حالا كه اين ديكشنر ي توي اين سايت قرار گرفته بچه ها استفاده ميكنند دعا شو به جون كسي كه اين برنامه و كرك شو گذاشته مي كنند
سلام
به تمام دوستان
چه آشوبي شده
خدمت مسعود عزيز
عزيز ، من جايي گفتم كه يادم نيست پچ براي سخنگو ساختم ؟
اينجا درخواست بعضي از دوستان بوده منم تو يه تاپيك جديد كرك شو گذاشتم
مشكل سره چيه ؟
من خوب متوجه نشدم
( در ضمن من خيلي وقته كه به درخواست كرك جوابي نمي دم .شرمنده منظورم اون لينكي هست كه گذاشتيد )
آقا سلام
اینم کرکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)