من خودم الان fat دارم.. و هیچ مشکلیم باهاش ندارم.. فقط اگر بخوای زیاد بازی کنی به خاطر سنگینیش یکم به دست فشار میاد..
البته اسلیم خروجی tv هم داره که میتونی اون رو به tv وصل کنی که این خیلی مهم هست..
من خودم الان fat دارم.. و هیچ مشکلیم باهاش ندارم.. فقط اگر بخوای زیاد بازی کنی به خاطر سنگینیش یکم به دست فشار میاد..
البته اسلیم خروجی tv هم داره که میتونی اون رو به tv وصل کنی که این خیلی مهم هست..
ممنون از شما...
آخه من بیشتر قابل حمل بودنش برام مهمه (خودم ps2 دارم) .راستی چند ساعت بدون اینکه دست خسته بشه میشه پشت سر هم باهاش کار کرد ؟؟؟
می خواستم ببینم اخرین قیمت PSP Fat یا PSP Slim چنده ؟
می خوام ببینم میتونم بخرم یا نه بوجه میرسه یا نه ؟؟
اینجا بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
نه با چند ساعت کار درد ميگيره دستت. اسليم کمي واسه اين مورد بهتره
راستش من که دست درد نمیگیرم ، شاید من پوست کلفتم . من فقط با دسته Xbox دستم درد میگیره
از اونجایی که من اول 3000 خریدم بعد چون اون موقع هک نمیشد پس دادم فت گرفتم ، پس هر دوشو داشتم ، زیاد فرقی با هم ندارن . جفتش هم خوبه .
ولی یه مموری 4 گیگ خریدم 50 یورو
الان هم یه باطری 3600 براش خریدم یه هفتست دارم بدون شارژ باهاش روزی 1-2 ساعت بازی میکنم تازه شده 20% شارژش
بدرود
بنظر من psp fat از psp slim بهتره ، آخه راحت تر توی دست جا میگیره و مثل دسته های کنسول ها از قطر بیشتری برخوردار شده ولی از نظر وزنی یکم سنگینه که این باعث خستگی دست میشه(همین جوری روزی 8 ساعت بازی میکنم باهاش ،اگه سبکتر بود که دیگه کور میشم)
slim خرابیش کمتر از fat هستش میتونی مدت بیشتر بازی کنی باش دستتم دیر تر خسته میشه
ببخشید اگه میشه یه راهنمایی بکنید میگن pspکارایی هایی در حدود کامپیوتر داره و به اینتر نت وصل میشه و ...
اما من هرجا دیدم حرف از بازی بود اگه فقط برای بازیه که حیف پول و وقت میشه باش کتاب های الکترونیکی و فایل های pdf دید لطفا بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)