i200 چطوره؟
ویندوز موبایل هم داره
قیمتش چند است؟
i200 چطوره؟
ویندوز موبایل هم داره
قیمتش چند است؟
آی 200 که هنوز وارد ایران نشده . این گوشی دوربین 2 مگاپیکسل رو داره با سیستم عامل اسمار فون ویندوز . که آدم آی 450 بگیره خیلی بهتر از آی 200
مراقب لحنت باش
اتفاقا امتحانش هم کردم باز میگم خیلی مزخرفه
تو مثله اینکه با کیبودر سامسونگ کار نکردی که این حرفو میزنی
بچه ها راست میگن از لحاظ هدفون واقعا کیفیت توپی داره
شرط میببدم اصلا با گوشی های سونی اریکسون کار نکردی
البته من با سامسونگ هم کار کردم
با هم دوست باشین.اینجوری پیش بره تاپیک قفل میشه.
هر گوشی یه سری مزایا داره یه سری معایب.
گوشی های سامسونگ هم معایب خاص خودشون رو دارن مخصوصا گوشی های بدون سیستم عامل(مثل عدم پشتیبانی از تم و فیلم برداری روی حافظه خود گوشی و محدود بودن زنگ اس ام اس و بعضی هاشون هم پلیر هایی با امکانات ضعیف دارند که نه Minimize میشن و نه Play list میشه درست کرد)
سونی اریکسون هم یه سری معایب داره.
هر کس سلیقه ای داره و قابل احترامه.پس الکی به سلیقه هم توهین نکنین.
در تایید پست نیما جان .................. باید بگم ، این اشکالاتی که ایشون از گوشی های سامسونگ گرفتن قریب به یک دهه که برطرف شده............ و مشکلات جدید ، سبز شده......................!!!
خوب بهتره بدونید که سامسونگ از جی 800 به بعد تمام این مشکلات رو حل کرد که قبول دارم خیلی دیر این کارو انجام داد . مثلا گوشی سال 2007 ش که یو 600 باشه چرا نباید مثل سونی کا 800 عکسها رو پشت سرهم توی مموری کارت نشون بده و یا زوم بهترین مثل سونی داشته باشه . چون مردم آمریکا و اروپا به این چیزا دقت نمیکنن و ما ایرانیا روی این مسائل حساس هستیم که گوشیمون باید زنگ مسیجش عوض بشه تم بخوره و.... ولی توی اروپا همه به فکر دانلود با سرعت بالا هستند برای همین سامسونگ میاد سرعت 7.2 مگابیت رو روی گوشیاش میزاره که نوکیا و سونی کمتر این کارو میکنن !
W960 چقدر زشته.انگار روش پلاستیک آب کردن.
![]()
جدیدا باتریاشم کره ای هست.(مثل باتری i450 F400 D880 F480 P520 و...)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)