تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 93

نام تاپيک: بچه ها ایرانسل قاطی کرده .

در آغاز فعالیت mobilemarkazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام . طبق آخرین اطلاعاتی که داریم ایرانسل در حال بهینه سازی و رفع نواقص موجود در شبکه ی ارتباطیشه و مشکلاتی از جمله عدم کسر مبلغ در هنگام استفاده از اینترنت در بعضی خطوط 0936 و گیر کردن در طرح های تشویقی و ... را برطرف می کند و مشکلات و خطاهایی هم که در این چند روز در سرویسهای اون رخ میده به همین دلیله .

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظر من همین 1 ریال هم بابت gprs زیاده . شما اگه بخواین 1 مگابایت دانلود کنین باید 100 تومن بدین یعنی بابت 1 گیگا بایت باید
    صد هزار تومن خرج کنید به عبارتی بابت 10 گیگابایت باید یک میلیون تومن پول بدین حالا حساب کنید اگه قیمت 5 ریال باشه برای 10 گیگابایت شما باید پنج میلیون تومن پولتونو بدین به ایرانسل . سرعتش هم که از 2 یا 3 کیلو بالاتر نمیره.
    اما یه isp اینترنت ماهیانه رو با سرعت دانلود 20 کیلو در ثانیه بدون محدودیت دانلود میده سی هزار تومن شما قضاوت کنید پنج میلیون کجا سی هزار تومن کجا.
    با این , "حساب کتابای بالا" میشه گفت ایرانسل اینترنتشو 170 برابر قیمت معمول اینترنت توی ایران به مردم این کشور تحمیل میکنه.
    دوست عزیز، حساب کتابای شما درست، اما مثل اینکه فراموش کردی راجع به چی صحبت میکنی! GPRS!!! یعنی اینترنت موبایل! این چیزایی که شما گفتی مربوط به اینترنت PC هست، اینترنت موبایل برای اینه که یه جایی ضروری که به اینترنت PC دسترسی ندارید(مثلا در مسافرت) بخواهین یه آفلاینی بدید یا بخونید یا دست بالاش یه ایمیلی چک کنید، نه اینکه موبایل رو وصلش کنید به کامپیوتر و 10 گیگابایت فیلم دانلود کنید!

3. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوست عزیز، حساب کتابای شما درست، اما مثل اینکه فراموش کردی راجع به چی صحبت میکنی! GPRS!!! یعنی اینترنت موبایل! این چیزایی که شما گفتی مربوط به اینترنت PC هست، اینترنت موبایل برای اینه که یه جایی ضروری که به اینترنت PC دسترسی ندارید(مثلا در مسافرت) بخواهین یه آفلاینی بدید یا بخونید یا دست بالاش یه ایمیلی چک کنید، نه اینکه موبایل رو وصلش کنید به کامپیوتر و 10 گیگابایت فیلم دانلود کنید!
    خودم میدونم . اما واقعا 170 برابر عادلانس . تازه وقتی میری مسافرت به محض اینکه از شهر خارج میشی آنتن دهی قطع میشه تا وقتی برسی به یه شهر دیگه اونجا هم اگه نخوای توقف کنی چون از کنار شهر رد میشی بازم آنتن دهی نداری تا میرسی به شهر بعدی خلاصه همین جور میری تا به شهر مقصد میرسی . اونجا هم که دیگه موندگاری اگه هتل بری که اینترنت ارزونتر و پر سرعت تر داره اگه هم خونه فک و فامیل بری که معمولا اینترنت دارن اونم سرعتش بهتر از ایرانسله تازه مفتی هم هست .
    شما هم به خاطر همین گرونی هست که فقط آفلاین میدی و ایمیل چک میکنی . مردم تو کشورای دیگه این همه نرم افزار پخش فیلم از اینترنت رو گوشیشون نصب میکنن اونوقت شما فقط برو آفلاین ببین.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام . طبق آخرین اطلاعاتی که داریم ایرانسل در حال بهینه سازی و رفع نواقص موجود در شبکه ی ارتباطیشه و مشکلاتی از جمله عدم کسر مبلغ در هنگام استفاده از اینترنت در بعضی خطوط 0936 و گیر کردن در طرح های تشویقی و ... را برطرف می کند و مشکلات و خطاهایی هم که در این چند روز در سرویسهای اون رخ میده به همین دلیله .
    این آخرین اطلاعاتی که شما میگین از روزی که ایرانسل پاشو تو این کشور گذاشته داره مخابره میکنه آب از آب هم تکون نمیخوره .
    یه دفه میبینی کلی پول ازت کم میکنه.
    باور میکنید من صبح یه کارت شارژ5000 تومنی گرفتم به هیچ جا نه زنگ زدم نه اس ام اس فقط میخواستم به اینترنت وصل شم اول که اصلا وصل نمیشد آخرش هم فقط دو تا صفحه بیشتر باز نکردم شب همون روز پولم شد 3000 تومن. این اسمش دزدی در روز روشن نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

این آخرین اطلاعاتی که شما میگین از روزی که ایرانسل پاشو تو این کشور گذاشته داره مخابره میکنه آب از آب هم تکون نمیخوره .
    یه دفه میبینی کلی پول ازت کم میکنه.
    باور میکنید من صبح یه کارت شارژ5000 تومنی گرفتم به هیچ جا نه زنگ زدم نه اس ام اس فقط میخواستم به اینترنت وصل شم اول که اصلا وصل نمیشد آخرش هم فقط دو تا صفحه بیشتر باز نکردم شب همون روز پولم شد 3000 تومن. این اسمش دزدی در روز روشن نیست.
    بله درسته ، من دیرو پریرو امتحان کردم ، بیش از استفاده ام کم کرد

حالا یه سوال

من اگر این طرح قرمز و بگیرم ، قیمت واقعیه اینترنتش چه قدر میشه ؟

بالاخره یه جور میشه که ما مثلا بتونیم پی سی ورلد و توش باز کنیم ؟( بدون عکس هاش )

یا ایمیل چک کنیم ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بله درسته ، من دیرو پریرو امتحان کردم ، بیش از استفاده ام کم کرد

حالا یه سوال

من اگر این طرح قرمز و بگیرم ، قیمت واقعیه اینترنتش چه قدر میشه ؟

بالاخره یه جور میشه که ما مثلا بتونیم پی سی ورلد و توش باز کنیم ؟( بدون عکس هاش )

یا ایمیل چک کنیم ؟
    تو طرح قرمز اگه اشتباه نکنم اینترنت 2 ریال و آخر هفته و شبها میشه 1 ریال

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما هم به خاطر همین گرونی هست که فقط آفلاین میدی و ایمیل چک میکنی . مردم تو کشورای دیگه این همه نرم افزار پخش فیلم از اینترنت رو گوشیشون نصب میکنن اونوقت شما فقط برو آفلاین ببین.
    خوب منم که نگفتم ارزونه! چون گرونه باید برای مواقع ضروری استفاده کرد. الان که همراه اول از اونم گرونتره!!! تازه 5 تومن هزینه راه اندازی داره!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مگه اينترنت دزد اول راه افتاده ?

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مگه اينترنت دزد اول راه افتاده ?
    نه گفته که از شهریور راه میوفته....

حالا منظورش کدوم شهریوره ؟؟!! الله اعلم
    لابد شهریور سال 1400

11. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MS-Blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان اگه فهميده باشين.سيستم ايران ول(iranvell) وقتي شما كانكت ميشي،دقيقا به ميزان 150 تومان از اعتبارت كم ميكني.اضاف بر اون به مقداري هم كه كيلوبايت مصرف كني پولشو ميگيره.اما زجري كه ما مي كشيم اينجاي قضيس.اگه موبايلت آنتن دهيش خوب باشه و تو منظقه آنتن دهي فول ايرانسل باشي،150 تو من همون موقع يا نهايتا تا 5 صبح روز بعد بهت برمي گرده.در غير اين صورت بايد با اون 150 تومنه خداحافظي كني.من يه اعتبارمو از 1500 با چند بار كانكت شدن به صفر رسوند وديگه هم نداد!
    ايرانسل يا ايران شل يا ايران ول فرقي نمي كني.همشو بي خيال.سيم كارتارو دربيارينو منتظر اپراتور سوم باشين. دي)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •