oh shit!
شرمنده سوتی دادیم رف
با یه بازی دیگه اشتباه شد
ممنون از توجهت![]()
oh shit!
شرمنده سوتی دادیم رف
با یه بازی دیگه اشتباه شد
ممنون از توجهت![]()
نمی دونم چرا این تاپیک یکمی عجیبه
اولش که پست اول و اسم اشتباه اونو دیدم تعحب کردم بعدشم می خواستم پست حسین رو نقل قول کنم دیدم برای یه قرن پیشه!
ظاهرا تریلر جدید که برای نسخه کنسول اومده همه رو شگفت زده کرده که همچین گرافیکی با این جزئیات نسخه کنسولی داره!
جالبه بازی تقریبا یه هفته قبل گیرز 3 میاد و هر دوی این بازی ها مدعی اینن که بهترین گرافیک کنسولی حال حاضر رو خواهند داشت
باید رقابت جالبی باشه
اون تریلر خووف ناک رو دیدم , فقط میخواستن محیط و گرافیک رو نشون بدن که واقعا عالی بود .
اما به نظره من این بازی فقط با U3 مقایسه میشه ! هر 2 بازی میخوان بهترین گرافیک کنسولی و بهترین محیط بصری رو به رخ بکشن !
با این تریلری که من دیدم این بازی به نظرم از u3 هم جلو میزنه , فقط تنها چیزی که ندیدم تخریب پذیری بود که یه کم دلم رو زد !
وحید این تریلرـه کجاست من ندیدمش؟!نمی دونم چرا این تاپیک یکمی عجیبه
اولش که پست اول و اسم اشتباه اونو دیدم تعحب کردم بعدشم می خواستم پست حسین رو نقل قول کنم دیدم برای یه قرن پیشه!
ظاهرا تریلر جدید که برای نسخه کنسول اومده همه رو شگفت زده کرده که همچین گرافیکی با این جزئیات نسخه کنسولی داره!
جالبه بازی تقریبا یه هفته قبل گیرز 3 میاد و هر دوی این بازی ها مدعی اینن که بهترین گرافیک کنسولی حال حاضر رو خواهند داشت
باید رقابت جالبی باشه
لینک مستقیم ازش موجوده؟
علی پست شماره 28 رو میگه فکر کنم!چون هنو تریلری از نسخه pc نیومده..
منم همونو دان کردم گیم پلی و با تمام جزئیات نشون میده خیلی جالبه
بچه ها چی دارید می گید !!
کل تریلرهایی که تا به حالا اومده از نسخه ی PC هستش !!
( همون Dead city هم برای نسخه ی PC بود )
فکر کنم نسخه PC نسخه LEAD باشه از اونجایی که تریلر های منتشر شده از نسخه PC هستند اگر به تریلر DEAD CITY هم توجه کنید دکمه E کیبورد رو نشون میده .
Last edited by vegas; 03-06-2011 at 22:22.
بچه ها یک تریلر جدید از بازی اومده حتما ببینید، گرافیک بازی خیلی زیباست!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلری جدید از گیم پلی بازی RAGE
id software's تیم توسعه دهنده ی بازی در آخرین گفته های خودش از ویژگیهای بازی به این اشاره کرده که شخصیت بازی RAGE نوعی super-soldier هست.
قرار هست سه شنبه در E3 اطلاعات کامل تر و بیشتری از نوع مبارزات و دشمنان و همینطور قدرتهای آنها منتشر شود.
تریلر:
RAGE در سپتامبر 2011 برای PC,X360,PS3 منتشر می شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:vg247
Last edited by B.3.S.T; 01-06-2011 at 15:37.
تریلر 8 دقیقه ای از گیم بازی که نشون میده شما برای کمک به مردم شهر Wellspring (شهر سرچشمه)، به اونجا سفر می کنید، این طور که معلومه یک گروه راهزن به شهر حمله کردند و می خوان توو مخزن آپ شهر زهر بریزن!!!
تریلر رو می تونید از لینک زیر ببینید
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)