موافقید از همین پولیا چند تا جمله بذاریم؟
موافقید از همین پولیا چند تا جمله بذاریم؟
1-ما فیزیکدانان خط شناسانی هستیم که خطوط را می خوانند. ولی حقیقتی که آن خطوط باز گو می کنند در ورای آن هاست."ماکس پلانک"
2-این جهان بهترین جهان های ممکن است و هر آنچه هم که در جهان آفرینش روی می دهد، به بهترین وجه ممکن است."گاتفرید ویلهلم لایب نیتز"
اگه کمک نمی کنید تاپیکو به روز کنیم لااقل نظرتون در مورد جملات و اینکه چقدر بهشون اعتقاد دارید رو بگید.
با تشکر
سلام
من بعد از مدت ها دوباره وقت کردم سری به تاپیک بزنم و با جملات زیبایی روبرو شدم.
من به شخصه از همه جملات خوشم امد ولی همچین یک اپسیلون از اینها بیشتر خوشم امد:لااقل نظرتون در مورد جملات و اینکه چقدر بهشون اعتقاد دارید رو بگید
- ریاضی زبان طبیعت است
موسيقی میتواند ... نقاشی می تواند ... شعر میتواند ... فلسفه میتواند ... مهندسی میتواند ... اما رياضيات همة اين ارزشها را عرضه میكند
- هر یک از علوم ریاضی،جزء به جزء،نظم،تقارن و محدودیت شرطی را نمایش می دهند.و این ها بهترین و عالی ترین نمونه های زیبایی اند
- ریاضیات یعنی عشق
در باب فهم مطلب فوق میتوان کلی نوشت ولی من به چند خط بسنده میکنم.
وقتی قسمت های کوچک جمع شوند، بیشتر از قبل خواهند شد.
یک چیزی تو مایه های همون مثل قدیمی که پدری چوب های تکی را به فرزندانش داد تا بشکنند و بعد چندتا چوب با هم داد...
ارزش یک دستگاه سالم یکپارچه بیشتر از ارزش تمام قطعات باز شده همان دستگاه است، گرچه این قطعات را ظاهرا در کنار هم و در یکجا انبار کنیم.
بالاخره شرکت های داخلی که میخواهند زحمت خطیری بکشند و مونتاز کنند، کشک که نیستند، خوب بیچاره زحمت میکشند!
الآن یک کم در نت سرچیدم...
- هر راه حلي كه براي مسئله اي پيدا مي كنم،به عنوان سرمشق،به من كمك مي كند تا مسئله های دیگری را هم به نتيجه برسانم.(دكارت)
حال کنید:
- اثبات رياضي مانند الماس قاطع و شفاف است، و با چيزي جز استدلال دقيق نمي توان به آن رسيد. (جان لاک)
یک جمله یک کم عجیب!
- نيروي محرکه ابداع رياضي استدلال نيست، تخيل است (دمورگان)
یک کم قابل فکر کردن...
- هدف فيزيک نظري کشف قانون هاي جهان قابل فهم است ؛ هدف رياضيات محض کشف قانون هاي فهم بشر. (جي.جي. سيلوستر)
تو واقعا خودتم قبول داری که ریاضی زبان طبیعته؟!
این مطلبای جدیدت خوب بود آفرین
سلام
خوبید؟
بسیار مفید هستش لطفاً ادامه بدید...
چند تا نظریه هم از هاوکینگ بزرگ و البرت انیشتین بنویسید
ممنون
![]()
Last edited by saeid inventor; 05-09-2008 at 14:55.
سلام
مگه شما شک داری؟
همین اعداد و فرمول های نپر و پی، هر کجا میری حاضرند و ناظر، تو الکترونیک که خودم نیمچه تجربه ای داشتم، خیلی از فرمول ها به همین دو عدد ختم میشد، مثل شارژ و دشارژ خازن با یک مقاوت و یا فرمول های فرکانس و امپدانس در فرکانس خاص و... و...
این ها را ادم ها خلق نکرده اند! وجود داشته، در زمان عصر حجر هم الکترون ها همین رفتار را داشتند، ما فقط تازه یک چیزهایی فهمیدیم، ما کشفشان کردیم.
رفتاری به این وضوح و شیوایی و زیبایی، طبیعت داره ریاضی رو فریاد میزنه. حالا برخی مواقع با زبان فیزیک و برخی مواقع با زبان شیمی...
=====
خداییش آدم به برخی فرمول های ریاضی و یا فیزیک که نگاه میکنه، مبهوت میشه.
چطوری طبیعت بر اساس این فرمول ها کار میکنه؟
طبیعی است که میزان برخی ثابت ها به میزان های بشری گره خوده و تحت انها تعبیر میشود، مثل تفاوت سانتی متر با اینچ یا فوت یا یارد و...
ولی بالاخره این ثابت ها وجود دارند، کی این ثابت ها را تعریف کرده؟ اگر کم و زیاد شوند، طبیعت چه میشود؟ ...؟ ...؟ ...؟
ولش کنید، گاهی باید فکر نکرد! گاهی باید فقط لذتش را برد.!![]()
سلام دو روز نبودم چقدر ملت پست قشنگ دادند از همگی ممنون مخصوصاh2 عزیز
واما..
بزرگترین ریاضیدانان مانند ارشمیدس نیوتن و گاوس همواره تئوری و کاربرد را به یک میزان تلفیق می کردند.(فلیکس کلاین)
این یکی از دانشمند مورد علاقه من اویلر تنها دانشمندی که سه عدد مهم ریاضی را در یک معادله نوشت:
زیرااز انرو که بافت جهان هستی کامل ترین بوده وپرورده خالق برترین و داناترین است مطلقا هیچ چیز در جهان رخ نمیدهد مگر انکه نوعی قاعده کمینه و بیشینه در ان دخالت داشته باشد.
لئونار اویلر:
گاهی قلمم از ذهنم با هوش تر است.
به نظر من این جمله ...
دکارت:
اگر به حقیقت های تازه ای از دانش پی ببرم ، می توانم تاکید کنم که همه ی آنها ، نتیجه ی مستقیم پنج یا شش مساله ی اصلی هستند که من موفق به حل آنها شده ام و یا به آنها بستگی دارد ؛ من به آنها به صورت نبردهایی می نگرم که شانس پیروزی در طرف من قرار گرفته باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)