راستی اون اواتورت مال فیلمه یا گیم ؟؟ دورس حسابی که دیده نمیشه مثه همون اجنه ها . اگه فیلمه اسمش رو بگو ببینیم خیلی با فیلم حال میکنم
راستی اون اواتورت مال فیلمه یا گیم ؟؟ دورس حسابی که دیده نمیشه مثه همون اجنه ها . اگه فیلمه اسمش رو بگو ببینیم خیلی با فیلم حال میکنم
فكر كنم اواتار ايشون مال بازي پرينس او پرشيا باشه مگه نه مستر جان؟
اره .خودشه . پرنس خودمونه . یادش بخیر . قدیما چه تیپی داشتی ماکه الانه ازش یه بازی می سازن . البته الان خوشتیپ ترم . اون موقع کارمون با اجنه جماعت بود وقت نداشتیم به سرو وضعمون برسیم ولی حالا ...
![]()
![]()
![]()
اين كه تابلو هستش كه fade شده !!!!
fade شده ؟!؟!
Fade یعنی پژمرده !!! فکر کنم منظورتون Fake بوده !
Last edited by Soso; 28-01-2006 at 18:27.
كاملا ساختگيه! ولي خوب همينجوريم ديدنش خالي از لطف نيست! ممنون محمد جان!
عجب يعني اين واقعا يك جن است يا كه همه ما سر كار هستيم
عجب جن با حالی بووووود
فکر کنم تو دقیقه 100 کیلومتر طی کنه
سلام
من میخوام یه داستان واقعی از جن دیدن خودم تعریف کنم.
یه بار با ماشین داشتم تو بزرگراه ایرانپارس رانندگی میکردم. ساعت تقریبا 11:30 ظهر بود. همینطور که رانندگی میکردم دیدم تعداد زیادی از ماشینها کنار خیابون صف کشیدن. کنجکاو شدم ببینم قضیه چیه. صف رو تعقیب کردم ، برام باور کردنی نبود. ولی ابتدای صف جن ها وایساده بودند. دقیقا نه تا جن بود. چه قدر هم منظم وایساده بودند. تو سه صف سه تایی پشت سر هم وایساده بودند. همشون هم یه دست داشتند که کرده بودن تو گوششون. بر خلاف تصورم ازشون اتیش بیرون نمیومد. ولی یه کی بهم گفت اگه اتیش رو بهشون نزدیک کنی شعله ور میشن. قدشون تقریبا یه متر بود. هیکلشون هم مستطیل شکل بود. برام جای سوال بود که چرا همشون دستشونو کردن تو گوشاشون . نزدیک تر رفتم تا از نزدیک وراندازشون کنم. یه هو دیدم یکی از اونهایی که تو صف ماشینها بود از ماشینش پیاده شد دست جن رو از تو گوشش در اوورد کرد تو باک ماشینش.![]()
![]()
Last edited by toprix; 19-02-2006 at 00:03.
دوست خودم جك ميگين ؟ آخه اونا ديگه توهم بودن ! ( ايكس زده بودي برادر ؟!؟! )
بابا هر نوعش رو باور ميكردم اما اينو ديگه نه ! ( البته ممكنه واقعي باشه اما من باور نميكنم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)