بابا تورو خدا یکی از اساتید فابل بلوپرینتش رو تنظیم کنه و فایل مکسش رو بذاره.
من سر تا پام با این بلوپرینت مشکل داره
بابا تورو خدا یکی از اساتید فابل بلوپرینتش رو تنظیم کنه و فایل مکسش رو بذاره.
من سر تا پام با این بلوپرینت مشکل داره
سلام
خوب میرم سراغ آموزش دادن:(با اجازه اساتید):
خوب اول باید اون عکس که ماله ماشین فراری بود رو ببریم توی فتو شاپ و برش بزنیم (که این کار رو همه بلدید**فقط توی فتو شاپ باید دقت کنی که درست از روی لبه های ماشن برش زد)
خوب من اینا رو برش زدم فعلا اینا رو سیو کنید:
نمای روبرو در پنجره Front:
نمای بالا در پنجره Top:نمای چپ در پنجره Left:و نمای راست در پنجره Right:خوب بعد از اینکه اینها رو سیو کردیم میریم توی مکس :
خوب روی گزینه preferences که در منوی Customize هستش کلیک می کنیم.در پنجره باز شده روی تب Viewports کلیک می کنیم و مانند تصویر زیر تنظیم می کنیم(این کار برای این که وقتی عکس داخل مکس میاریم از کیفیتش زیاد کم نشه:خوب اینبار از منوی Customize گزینه Customize User Interface رو انتخاب می کنیم.در پنجره باز شده روی تب Color کلیک میکنیم و از زیر منوی Elements گزینه Geometry رو انتخاب می کنیم :خوب حالا مانند تصویر زیر عمل کنید, یعنی در زیر منوی Geometry گزینه See-Through رو انتخاب می کنیم و رنگ اون رو آبی روشن قرار می دیم,این کار واسه اینه که ما وقتی داریم کار می کنیم چشمون دیر تر خسته بشه در آخر این پنجره و نرم افزار مکس رو ببندید تا اینکار ردیف بشه:
خوب بچه تا اینجاش رو داشته باشید تا ادامه آموزش رو ردیف کنم!
با تشکر
آقا راست میگه دیگه این همه آموزش بزارو برو درست بشه نشه اوه......
یکی درست کنه فایلو بزاره همین جا.
خب بلوپرنت يكمي حوصله + تمرين لازم داره و معمولا توي نماي left مشكل پيش مي آد كه با UVW Map و تغيير Gizmo به راحتي حل مي شه.
اگه كسي بزاره كه كساني كه لازم دارند و دوست دارند ياد بگيرند ياد نمي گيرند.
اگر هم مشكلي بود مطرح كنيذ تا رفع بشه..................
من نمیدونم الان میخواین گروهی کار کنیم یا اینکه هر کس واسه خودش ماشین رو درست کنه..!؟ D:
گروهی دیگه.
مثلا چند نفر روی ماشین کار کنن چند نفرم روی محیطی که قراره ماشین توش رندر بشه.
البته من تابع جمع ام.یعنی اگه خواستید تکی کارکنید یا گروهی فرقی واسه من نمی کنه.
خوب گروهی خیلی بهتره...گروهی دیگه.
مثلا چند نفر روی ماشین کار کنن چند نفرم روی محیطی که قراره ماشین توش رندر بشه.
البته من تابع جمع ام.یعنی اگه خواستید تکی کارکنید یا گروهی فرقی واسه من نمی کنه.
اینجوری شاید بتونیم یه ماشین واقعی بسازیم...
الان من بلوپرینت هارو تنظیم میکنم و فایل Max شو میزارم![]()
ایول.
میگم خود شما پایه ی کجای کاری؟؟؟رو ماشین کار می کنی یا...
به نظرم من محيط رو درست كنم بهتره...
نه؟؟؟
اینم بلوپرینتش تو فایل Max: (چک کنین ببینین عکس هاش توی فایل Max میاد یا عکساشون رو هم تک تک آپلود کنم؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(با یه Box کامل چک کردم، فیته فیته) عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من روی بدنه ی ماشین زیاد قوی نیستم...
آخه چند تا ماشین ساختم، ولی هرکدوم رو که به Mesh Smooth میبری، یه جاش سوراخ در میاد، یه جایه دیگش از اونور میزنه بیرون....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)