والا سرعت خوبی برای ما به جز ایران ( تهران ) و اطراف ایران نداشت
والا سرعت خوبی برای ما به جز ایران ( تهران ) و اطراف ایران نداشت
این هم خبری که مربوط میشه به این تاپیک
يك جوان بوكاني خطاي شبكه ايرانسل را كشف كرد!
يك جوان بوكاني خطاي شبكه ايرانسل را كشف كرد
خبرگزاري فارس: يك جوان بوكاني موفق به كشف باگ يا خطا در شبكه اپراتور ايرانسل شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، احمد كرمي داراي مدرك فوق ديپلم در رشته كامپيوتر و آشنا به زبانهاي مختلف برنامه نويسي در مدتي كوتاه توانست با ايجاد خطا روي سيمكارت ايرانسل موفق به شناسايي حفره امنيتي و نفوذ در آن شود و از سيستم Gprs يا همان اينترنت تلفن همراه به صورت رايگان استفاده كند.
وي به خبرنگار فارس در بوكان گفت: با بررسي روي سيمكارتهاي ايرانسل و شبكه اپراتور، ايجاد كردن خطا و انجام محاسبات رياضي، استفاده رايگان از سيمكارتهاي ايرانسل امكانپذير است.
كرمي اضافه كرد: هدف از نفوذ به سيستم ها و سايت ها سوء استفاده از آنها نيست، بلكه هدف نشان دادن ضعف هاي موجود در يك سيستم است
هر چی تاحالا خورده بودید باید پس بدین.
در يك شهري مردم براي تماشاي ماه مجبور به پرداخت ماليات بودند
دليل اين كار را حاكمان اين طور بيان مي كردند فقط در اين شهر است كه شبها ماه را مي توان در آسمان ديد وهمچون روز مي توان به كار ها رسيد بنابران بايد براي اين قضيه ماليات پرداخت
در آن شهر همه فكر مي كردند كه اين منطقيست كه براي ديدن ماه بايد هزينه پرداخت از طرفي برخي هم معتقد بودند اگر ماليات ندهند حتما حاكمان آن ديار ورشكست مي شوند
در آن گير ودار يكي از آنان وارد شهر همسايه شد وديد از ماليات خبري نيست ومردم آزادانه وارد يا خارج شهر مي شوند وماه را شبها تماشا مي كنند بدون اينكه مالياتي بدهند وتازه متوجه شد كه بي دليل چه هزينه گزافي در طول سالها پرداخت كرده
او به شهر بازگشت وبه مردم ودوستان خود خبر داد مردم هم با شنيدن اين خبر ديگر حاضر به پرداخت ماليات اجباري نبودند
اما داروغه شهر به جبران اين نارضايتي دستور داد به غير از دريافت ماليات هر كس وارد يا خارج از شهر مي شود او را ده ضربه هم شلاق بزنند تا ديگر خبر ها را از شهر بيرون نبرد يا خبر هاي شهر همسايه را به اين شهر نياورد
از آن روز مردم به هم مي گفتند تو امروز چند ضربه شلاق خوردي؟
ديگري مي گفت ده ضربه محكم؟
يكي مي گفت من امروز ماه را ده بار دزدكي ديد زدم!
يكي ديگر مي گفت ايا با نگاه كردن ما به ماه وشلاق نخوردن داروغه متضرر مي شود؟
ويكي پاسخ مي داد اگر ما اين شلاق ها را نخوريم ماموران از بيكاري حوصله شان سر مي رود وشايد آمادگي نظامي شهر براي مقابله با دشمنان متجاوز از بين مي رود تازه در صورت ندادن ماليات داروغه وحاكمان هم ورشكست مي شوند
ما بايد بيشتر بپردازيم
اين در حالي بود كه ماه به رايگان در همه زمين در حال تابش بود
Last edited by mahramasrar2; 24-07-2008 at 16:02.
بچه ها من یکی بدبخت شدم . نزدیک ۶ ماه رایگان بود دیشب ۸۰۰۰ تومن تو حسابم بود صبح شده بود۰ تومن الان هم که شارژش کردم بازم می نویسه ۰ تومن فکر کنم باید یه چند ماهی بدهی بپردازم.
برای من که هنوز رایگانه!!!!!!![]()
تا همین الان هم 33 گیگ و 263مگ دانلود کردم!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت دانلود بین 8تا 26 کیلوبایت میباشد...![]()
Last edited by Rohallah_tavakoli; 24-07-2008 at 17:06.
دوستان برای کی هنوز رایگانه؟؟؟؟
Last edited by Rohallah_tavakoli; 24-07-2008 at 17:13.
درگذشت ناگهانی اینترنت رایگان ایرانسل رو به همه دوست داران وی تسلیت میگم.
تو زندگی دلمون به همین اینترنت رایگانه خوش بود همینم ازمون گرفتن نامردا .
مال منم دیروز 100تومن تو حسابم بود یه دفه صفر شد الان که شارژ کردم این اتفاق ناگوار افتاد.
والا چی بگم، اولا چون هنوز اینترنت همراه اول نیومده معلوم نیست که از ایرانسل بهتره یا بدتر، در ثانی اگر اونقدر گرون باشه که Adsl بگیریم بهتره! باید منتظر بود ببینیم چی میشه الویس جان.
اين خبر قطع شدن اينترنت رايگان باعث خوشحالي امثال خودم که اينترنتشون رايگان نبود شد
لااقل ديگه ناراحت نيستيم که يه عده دارن مفتي با اينترنت حال ميکنن و ما داريم سماغ ميمکيم
البته اميدوارم بچه هايي که اينترنتشون رايگان بود از اين حرف من ناراحت نشده باشن.
ايشالا يه جوري بشه اينترنت براي همه با روشهاي مافيايي مجاني بشه نه اينکه يه تعدادي رايگان وبقيه پولي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)