به شخصه خیلی منتظر کوچکترین تبلیغی پیرامون وارکرافت 4 هستم ...
در این تاپیک هم به توضیح تخصصی تر پیرامون بازی وارکرافت 3 و بسته مکمل آن پرداخته می شود ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شخصه خیلی منتظر کوچکترین تبلیغی پیرامون وارکرافت 4 هستم ...
در این تاپیک هم به توضیح تخصصی تر پیرامون بازی وارکرافت 3 و بسته مکمل آن پرداخته می شود ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره بازی باید خیلی کامل باشه.اما فاصله با شماره ی قبلی خیلی هم کم نیست.اکسپنشن دیابلو 2 سال 2001 منتشر شده بود و دیابلو 3 امسال announce شد یعنی 7 سال بعد.Warcraft 3:Frozen Throne هم در سال 2003 منتشر شده بود و اگه وارکرفت 4،سال بعد announce بشه باز هم 6 سال بعد از آخرین شماره ی اون خواهد بود.هیچ بعید نیست که بلیزارد بیاد در WWI 2009 یا BlizzCon 2009 وارکرفت 4 رو announce کنه و بعد بگه ما 3 سال داشتیم روی این بازی کار می کردیم
من هم همینطور Don Thomas عزیز.فعلاٌ که بلیزارد ترتیب رو رعایت کرده:
استارکرفت(انتشار 1998)---------------------->استارکرفت 2(announce در 2007)
Diablo 2:Lord of Destruction(انتشار 2001)---------------------->دیابلو 3(announce در 2008)
Warcraft 3:Frozen Throne(انتشار 2003) --------------------->وارکرفت 4(announce در 2009؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
نه بلیزارد بعد از ساخت TFT شروع کرد به ساخت satrcraft 2 یعنی بعید به نظر میرسه گروه دیگه ای باشه که روی war4 کار کنه چون گروه سازنده ی این دو بازی یکی اند
نه علی جان گروه سازنده ی این دو یکی نیستند.لید دیزاینر وارکرفت 3 و اکسپنشن اون،Rob Pardo(نایب رئیس بلیزارد) بود و لید دیزاینر استارکرفت 2،Dustin Browder است که پیش از این لید دیزاینر C&C:Red Alert 2 و C&C:Generals بوده.تیم سازنده ی استارکرفت 2،تیم سازنده ی وارکرفت 3 نیست.
ولی خودشون گفتن که بعد از ساخت TFT همون گروه شرئع به ساخت استارکرفت 2 گرفته...وقتی آدم منو های داخل بازی استارکرفت و وار رو میبینه پی به شباهت هاشون میبره...ولی نمیدونم شاید شما راست میگی. البته بلیزارد تعداد کمی کارمند داره و الان هم به خاطر اینکه بیشتر وقتشونو روی دیابلو 3 گذاشتن بازی استار 2 امسال منتشر نمیشه پس معلوم میشه که تعداد کارمند ها خیلی کمه ولی فوق متخصصند!![]()
تیم سازنده ی استارکرفت 1 به تیم سازنده ی وارکرفت 1 و 2 شبیه بود اما بیشتر اعضای تیم استارکرفت 2 اعضای سابق تیم C&C هستند.شاید در شروع کار تیم وارکرفت روش کار می کرده اما حالا تغییر کرده.اصلاٌ این تیم سازنده ی وارکرفت و استارکرفت رو بزاریم کنار.در حال حاضر یه تیمی روش کار می کنه که تبحر خوبی در Sci-Fi RTS داره و اگه اینو به بازیسازهای قدیمی بلیزارد حاضر در این پروژه اضافه کنیم حاصل کار چه شود
این خبر مبنی بر اینکه استارکرفت 2 به خاطر کار بر روی دیابلو 3 امسال منتشر نمیشه رو کجا خوندی علی جان؟میشه لینک بزاری؟آخه من هر چی گشتم پیدا نکردم.یعنی قطعی قطعیه؟![]()
فک کنم تو همین فروم تو قسمت اخبار خوندم!
منظورت اینه علی جان؟
این خبر چندان قابل اعتماد نیست.حتی منبعش هم ذکر نشده.ممکنه این بازی امسال نیاد اما این خبر تأیید کننده ی این امر نیست و بلیزارد رسماٌ چنین چیزی رو اعلام نکرده،حداقل فعلآٌ.خیالت راحت باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by sasanjfr; 25-07-2008 at 17:16.
ولی خدایی عجب بازی ای بشه این دیابلو 3 . آرتورک هاشو که نگاه میکنم میفهمم از نظر هنری بازی شاهکاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)