اگه پول داری خودت رو معطل نکن و n95 8gb بگیر.
که به نظر من الان رو دستش نیومده
یا حق
اگه پول داری خودت رو معطل نکن و n95 8gb بگیر.
که به نظر من الان رو دستش نیومده
یا حق
جی810 هم با قیمت مناسب 480 تومان توی علاالدین مشاهده شده که اونم واقعا میصرفه
با 400 تومن برو 78 بخر حالشو هم ببر
Last edited by prince72; 21-07-2008 at 08:11.
آقا شما چرا اینجورید؟
من مگه با عصبانیت پرسیدم؟یا از کلمات توهین آمیز استفاده کردم؟فقط یک سوال کردم!
یکی میگه حتما باید عکس یادگاری بندازه تا شما باور کنید؟یکی دیگه میگه نمیخواد ثابت کنه!
خب من توی جمعتون بودم که اینطوری با کاربرایی که توی جمعتون نیست یا غریبه هست صحبت میکنید!هر کسی که ندونه ببخشید ببخشید ببخشید فکر میکنه عقده ای هستید قبلا اینطوری باهاتون برخورد شده شما میخواین سر کسی دیگه در بیارید!
در ضمن من یک سوال دارم از این کاربری که N78 داشتند:
:شما که فیلم گرفتید آیا همون وقتی گرفتید که گوشی را خریدید؟چون برچسب روش منو متعجب کرده!
در ضمن من گفتم تونسته ثابت کنه منظورم این نیست که N78 گوشی 6 هزار دلاری هست!
نه من اینطوری گفتم چون شما گفتید صداش از N82 بیشتر نیست ولی وقتی من داشتم مقایسه که کردم بیشتر بود!!!!
من مؤدبانه سوالاتم رو پرسيدم و شما اين جوابو به من دادي...
خب فكر نميكني اين جور پاسخ دادن بين هر كسي كه باشه كدورت بوجود مياره؟؟؟
ضمنا" اينجا همه به هم احترام ميذارن و كسي عقده نداره...ولي شما وقتي مياي باز اينجوري ميگي...
خب حتما" يه مشكلي داري...
صداشم همونطوري بود كه گفتم، شايد واسه شما فرق ميكنه...راستي اوني كه شما ديدي كجايي بود؟؟؟
بگذريم...
درست گفتي من اون فيلم رو جلوي همون مغازه كه خريدم گرفتم كه تا داغه بيارم واسه بچه ها...
اميدوارم ديگه ادامه پيدا نكنه...
شاد باشي![]()
نه ادامه پیدا میکنه مثل اینکه خودتون یک چیزیتون میشه!
من در پست 15 هیچ شکلکی نگذاشتم ولی شما پشت را نقل قول کردید و شکلک گذاشتید میگید این بدرفتاری هست!!!
منم وقتی گوشیمو گرفتم اصلا به طرو رسمی وارد ایران نشده بود که پسر عموم از فنلاند برام آورد که خیلی از گوشیهای نتوکیا من از اونجا میاد!!!
داداش انگار خيلي حوصله بحث داري...اون شكلك اشتباهي شده...پست اصلي خودت هست، بچه ها برند ببينند...
.
پس گوشي شما فنلاندي هست...اوني كه من گرفتم چيني بود...ممكنه واسه همين صداش بيشتر بوده باشه...
آخه الان تو ايران كسي هنوز فنلاندي نديده...ميشه ازش يه عكس بذاري...؟
Last edited by Legend; 21-07-2008 at 09:38.
اولا من دادش کسی نیستم و نمیتونم باشم!!!!از اسمم متوجه میشی!
بعدش مگه من گفتم گوشی شما چینی هست؟مال من برچسبی که روی Lcd که روی گوشی شما هست نبود!به خاطر این متعجب شدم!
در ضمن چرا فکرتو به کار نمی اندازی!من میگم فوریه گرفتم شما میگی عکس بنداز؟میدونم باورتون نمیشه که من این گوشی را داشتم شما که باورت نمیشه من N78 داشتم باورت میشه Vertu Ascent Ti داشتم؟
خب آبجي...!
من كه نگفتم شما ميگي گوشيم چينيه...من خودم تو كولوپشم گفتم چينيه...منظورم اينه من هنوز 78 فنلاند نديدم...اگه شما داشتي مباركه...
اصلا" بحث ما اين نبود...
خب ديگه فكر كنم ميشه تمومش كرد،نه؟
N78 بخر :
1- صداش فوق العاده بلند و باکیفیته و یک سروگردن بالاتره
2- Fm Transfer داره
3- چهره بهتر و قابل تحملتری داره
4- کیفیت صفحه نمایش بهتر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)