قربون این بچه هاحتما زيادي خشنه مثل dead space بعد بچه هاشون نيست روحيشون لطيفه و با اين بازيا سازگار نيست ممنوع كردن ديگه !!!دلم مي سوزه براشون بيچاره ها شايد خيلي از بازي هاي ديگرم از دست بدن
![]()
قربون این بچه هاحتما زيادي خشنه مثل dead space بعد بچه هاشون نيست روحيشون لطيفه و با اين بازيا سازگار نيست ممنوع كردن ديگه !!!دلم مي سوزه براشون بيچاره ها شايد خيلي از بازي هاي ديگرم از دست بدن
![]()
كسي تاريخ دقيق انتشار اين بازي رو ميدونه؟
در آمریکای شمالی 13 فبریه 2009 و در اروپا 13 فبریه 2009 برای pc,x360 و ps3 منتشر خواهد شد!كسي تاريخ دقيق انتشار اين بازي رو ميدونه؟
الان دقیقا تو چه تاریخی از میلای هستیم !؟!
فردا اول december هستش و بازي 10 فبريه 2009 ميادش
این بازی سبک خیلی جالبی داره تو نسخه ی قبلی که دختره یهو پیداش میشد یا پشت سرت سبز میشد خیلی دلهره اور بود![]()
تریلرهای بازی:
Behind the Scenes: AI
SD...14MB
HD...40MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Behind the Scenes: Engineکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SD... 14MB
HD...41MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا قبل این که بازی منتشر بشه همه جوره اخبار و تریلر گذاشتید حالا که 20 روز فرصت باقی است تا انتشار رسمی بازی ، همه اینجا را ول کردند رفتند ؟!
ممنون میشم دوستان بیاند و بیشتر بحث و بررسی کنیم !
چون من کلا از دنیای بازی اومدم بیرون ولی همچنان 3 تا بازی را دنبال میکنم !
1- fear
fifa -2
pes -3
به هر حال مشتاقانه منتظر دستهای پر خبر شما هستم![]()
کاش با همون شخصیت قبل بازی میکردیم امید وارم داستان خوبی داشته باشه من دیونه قسمت قبل بودم به خاطر شکی که پایان داستان میداد و هوش مصنوعی فوق العادش!!البته معمولا تو این نوع بازیها قسمتهای بعدی جالب از آب در نمیان به خاطر اینکه دیگه شکی وجود نداره شما داستان و شخصیتها رو میشناسین!امیدوارم که روش خوب کار شده باشه!
F.E.A.R. 2: Project Origin Engine Movie #2
31.47 MB
F.E.A.R. 2: Project Origin Deathmatch Wonderland Movieکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
59.85 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)