تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: مشکل با دانلود

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    اساس کار برنامه های دانلود اینه که فایل رو به چند قسمت مساوی تقسیم می کنن بعد از اول و وسط و آخر فایل به صورت همزمان دانلود میکنن.و سایت هایی مثل رپید شیر اجازه تقسیم بندی فایل ها رو به دانلود منیجر ها نمی دن.واسه همین فکر نمی کنم دانلود منیجری وجود داشته باشه که بتونه از رپید شیر و امثال اون فایلی رو با قابلیت resume support دانلود کنه.
    موفق باشی

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اساس کار برنامه های دانلود اینه که فایل رو به چند قسمت مساوی تقسیم می کنن بعد از اول و وسط و آخر فایل به صورت همزمان دانلود میکنن.و سایت هایی مثل رپید شیر اجازه تقسیم بندی فایل ها رو به دانلود منیجر ها نمی دن.واسه همین فکر نمی کنم دانلود منیجری وجود داشته باشه که بتونه از رپید شیر و امثال اون فایلی رو با قابلیت resume support دانلود کنه.
    موفق باشی
    سلام
    دوست عزیز من اکانت دارم ولی هنوز هم مشکل دارم حتی وقتی از رپید Request میکنم هم همین مشکل رو دارم ... ممکنه از دانلود منجر باشه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها یک سره نخ دیگه ...
    من الان داشتم امتحان میکردم بعضی از لینکهایی رو هم که IE نمیتونه رو با Opera امتحان کردم دانلود میشد ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    چون شما گفتی با ie بدون مشکل دانلود می کنی پس به احتمال خیلی زیاد مشکل از دانلود منیجرته.دپ رو یه امتحان بکن.امتحانش که ضرری نداره.اگه صبر کنی تا فردا dap8 رو که خودم استفاده می کنم با کرک برات آپلود می کنم.البته چون adsl دارم و محدودیت حجمی دارم مجبورم صبر کنم که شب بشه بعد آپلود کنم.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    چون شما گفتی با ie بدون مشکل دانلود می کنی پس به احتمال خیلی زیاد مشکل از دانلود منیجرته.دپ رو یه امتحان بکن.امتحانش که ضرری نداره.اگه صبر کنی تا فردا dap8 رو که خودم استفاده می کنم با کرک برات آپلود می کنم.البته چون adsl دارم و محدودیت حجمی دارم مجبورم صبر کنم که شب بشه بعد آپلود کنم.
    موفق باشی
    سلام
    دوست عزیز و سایر دوستان ... من IDM رو پاک کردم و DAP رو نصب کردم که تونستم دانلود کنم البته دارم همه فایل ها رو امتحان میکنم ...
    من 8 رو با کرک نصب کردم .. ممنون ... ولی نمیدونم چرا با اینکه Fire Fox تو لیست ADD شده ولی با FF نمیشه با DAP دانلود کرد ...
    ورژن FF من 3 هستش ..
    ممنون ...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها مشکلم با Mass Downloader تقریبا به صورت کامل حل شده ولی سرعتش خیلی کمتر از IDM هست ...
    Orbit و DAP رو امتحان کردم .. اولی که اصلا هخیچی دومی هم تا حدی خوب کار کرد ..

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز و سایر دوستان ... من IDM رو پاک کردم و DAP رو نصب کردم که تونستم دانلود کنم البته دارم همه فایل ها رو امتحان میکنم ...
    من 8 رو با کرک نصب کردم .. ممنون ... ولی نمیدونم چرا با اینکه Fire Fox تو لیست ADD شده ولی با FF نمیشه با DAP دانلود کرد ...
    ورژن FF من 3 هستش ..
    ممنون ...
    من خودم از firefox 3 استفاده می کنم.برای اینکه بتونی با dap دانلود کنی باید بعد از نصب fire fox دپ رو نصب کنی.و اگه باز هم نشد باید flashgot رو نصب کنی.که البته flashgot خیلی مفیده.چون شما می تونی بین چندین دانلود منیجر یکی رو به عنوان دانلود منیجر پیش فرض انتخاب کنی.اینم لینک دانلودش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از نصب باید در قسمت option بری و dap رو اانتخاب کنی.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درست شد دوست عزیز .. ولی مشکل من هنوز پایداره ...
    من Mass Downloader رو نصب کردم و مشکلم اینه که سرعتش کمه ... که خیلی ضد حاله ...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من دوباره IDM رو نصب کردم تا ببینم جل شده یا نه ولی دیدم که اره ...
    من میتونم از 4shared دانلود کنم ولی با سرعت کم .. بعد کمی که دقت کردم تو دانلود ها مثلا از رپیدشیر البته با اکانت دیدم که منجر توی کانکشن ها فقط به یکی کانکت میتونه بشه ...
    یعنی فقط از یکی میگیره و بقیه تو Send Get میمونن ..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

دوستان سلام نمیدونم جای سوال من اینجا هست یا خیر فقط میخواستم بدونم وقتی با ف ی ل ت ر ش ک ن کار میکنیم راهی داره تا بتونیم فایل دانلود کنیم یا خیر چون ایرور جاوا میده متشکرم
    اگه لینک رو کپی کنی و تو دانلود منیجر بیاری شاید دانلود بتونی بکنی ( حتی وقتی آنتی ... خاموش باشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •