در کل هدفونای sony بهتره یا creative?
باید بین مدل ها مقایسه کرد...در کل نمیشه نظر داد..در کل هدفونای sony بهتره یا creative?
بعضی از مدل های یکی از دیگری بهتره.
شما مدل رو نام ببرید.
احتمالا سونی یه مقداری بهتره (جزئی به نظر من) ... در عوض کریتیو روی قیمت هاش مانور بهتری میده و در مدلهای هم رده معمولا 10-15 تومن ارزونتره
EX300 سونی .. بعلاوه کارای سن هایزر که دوستان صفحات قبلی تاپیک های مربوط به هدفون در مورد مدلهای مختلف ، قیمت های مختلف و محل فروشش صحبت کرده ان ...
همین سونی زیر 100 هستش البته و ایضاً بعضی مدلهای خوب سن هایزر .. اما این مشکل بازار هدفون ایرانه که مدلهای خوب کمیاب و قیمت ها اغلب اغراق آمیز هستن ... بهترین توصیه واسه هزینه های بالای 100 اینه که بگی یه نفر از دوبی واسه ات بیاره ...
بله - بطور کلی اینطوریه
البته هدفون داریم تا هدفون. هدفون فول سایز داریم 10 تومن. هدفون in-ear هم داریم 400 تومن.
ولی خب گرون ترین هدفون های in-ear قیمتشون از حوالی 400 بیشتر نمیشه. در حالی که هدفون فول سایز با قیمت میلیونی هم داریم.
چرا عزیز in ear مدل های زیادی هست که حتی بالای 1 میلیون هم هست..ولی خب گرون ترین هدفون های in-ear قیمتشون از حوالی 400 بیشتر نمیشه. در حالی که هدفون فول سایز با قیمت میلیونی هم داریم.
کارای تخصصی که خواننده ها مخصوص به سایز گوش و مدل ان سفارش میدن که ساخته میشه.
ممنون.سونی .. بعلاوه کارای سن هایزر که دوستان صفحات قبلی تاپیک های مربوط به هدفون در مورد مدلهای مختلف ، قیمت های مختلف و محل فروشش صحبت کرده ان ...
همین سونی زیر 100 هستش البته و ایضاً بعضی مدلهای خوب سن هایزر .. اما این مشکل بازار هدفون ایرانه که مدلهای خوب کمیاب و قیمت ها اغلب اغراق آمیز هستن ... بهترین توصیه واسه هزینه های بالای 100 اینه که بگی یه نفر از دوبی واسه ات بیاره ...
ex300 ضعیف هست.هم از لحاض مواد ساخته شده،هم طراحی و کیفیت...البته تا جایی که من reviwe خوندم.
نظرتون درباره Phonak Audeo PFE چی هست؟
در مورد مدل های سن هایزر هم بیشتر توصیح بده.
ای بابا چرا همه با این in ear حال میکنن ؟ اصلا من باهاش راحت نیستم و یه جوریه(گرچه شاید فقط من متفاوت هستم )
حالا من در کل تعریف بیشتری از هدفون های سونی شنیدم و نظر کلی من این شد که یه فول سایز سونی بگیرم البته +ns یعنی همین نویز سیگنال بود فکر کنم درسته ؟ که صدای محیط رو حذف میکنه !!!
سلام دوست عزیز. 2 تا نکته:
1. هدفون های in ear به این دلیل محبوب هستند که در مقایسه با هدفون های معمولی صدای محیط رو تا حد زیادی از بین میبرن. صدای آهنگ کمتر به بیرون درز میکنه. bass بهتری دارن (یا شاید بهتر باشه بگیم bassشون بیشتر احساس میشه). و این که داخل گوش کیپ میشن و به راحتی درنمیان. و همین طور راحتتر هستند. یعنی اگه یه هدفون معمولی بزارین تو گوشتون قضروف های دور سوراخ گوش بعد از یه مدت معمولا درد میگیره.
2. البته نظر خودتون از همه چیز مهمتره. ولی به نظر من هرگز دنبال هدفون های فول سایز سونی نرین. من خودم یکی دو سال پیش یه هدفون فول سایز سونی برای شوهر خواهرم گرفتم. هیچ وقت از خرید یه جنس اینقدر پشیمون نشدم تا حالا. بلندی صداش در حدی بود که به سختی شنیده میشد و اصلا bass نداشت و اگه قرار بود bass بده خراب میکرد.
البته خوب خوب فول سایز هم خیلی خوب هست از لحاظ کیفیت و باس بهترین هارو ارائه میدن و همچنین قدرت خیلی زیادی هستند
و چون روی گوش رو میگیرن راحت هستند و هیچی توی گوش نمیره !!! گرچه شاید خیلیا هم بدشون بیاد چون معایب هم داره ولی اونایی که روزی 4 ساعت موزیک گوش میدن بهترین انتخاب همین فول سایز هست چون اکثر هدفون هام چه کریتیو چه سونی ترکیدن!
.............
جان ؟ فول سایز های سونی بدرد نمیخورن ؟ مطمئن هستی ؟ من خیلی تعریف شنیدم ازش که !!! حالا شما چیرو پیشنهاد میکنید ؟
بنظرتون باید برم تو کار فول سایز های کریتیو دیگه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)