نظر من K770 هست . T650 دویست پنجاه تومن هست فقط بدنش فلزی هست ولی سخت افزار همونه ......
نظر من K770 هست . T650 دویست پنجاه تومن هست فقط بدنش فلزی هست ولی سخت افزار همونه ......
دوستان فکر نمیکنید اینجاتاپیک k770 هست و برای اموری که فقط به k770 مربوط میشه نه برای مقایسه گوشی با گوشی های دیگه و نه برای رد گوشی های دیگر پس لطفا از بحث اصلی خارج نشوید
خوب دوست من اين عزيز چون ديده تاپيك 770 هستش خواسته راهنمايي بگيره كه گوشي خوبه واسه خريد يا نه
البته حرفت تا حدودي درسته
حالا من يه سوال دارم من گوشي رو تازه گرفتم همون اول شارژش كردم فول شد الان 40 ساعت گذشته خيليم ازش استفاده نكردم شارژش شده 15 درصد اشكالي داره؟ باطري خرابه؟ يا چون بار اول بوده شارژ مي كردم اينجوري شده؟
فکر کنم باطریت مورد داره باهاش اهنگ اینا زیاد گوش نکردی بلو توثت یه سره روشن نبوده چون من گوشیم رو سه روز باهاش کار میکنم تازه با این که زیاد با هاش ور میرم
ولی ربطی به بار اول فکر نمیکنم داشته باشه
نه بلوتوثش روشن بود نه زياد اهنگ گوش دادم باتري اصل برا اين مدل چجوريه؟ قيمتش چنده؟
آقایون 2 تا سوال :
K770 سنسور صفحه کلید برای تنظیم نور کلیدها رو داره ؟
دارای چراغ قوه هست یا نه ؟
Last edited by shahramcat; 25-07-2008 at 23:33.
1- نه
2- بله
به به می بینم تاپیک فعال شده! همین طور ادامه بدید.
1. بله (منظورتون سنسور نور محیط هست که نور صفحه کلید رو تنظیم می کنه؟)K770 سنسور صفحه کلید برای تنظیم نور کلیدها رو داره ؟
دارای چراغ قوه هست یا نه ؟
2. بله
1-بله منظورم همین هست . پس داره ...
2-تو GSM.ir که یک منبع اصلی مشخصات فارسی هست اشتباه زده ! من گفتم با وجود فلاش امکان نداره که نداشته باشه !
مطمئنين سنسور تنظيم نور صفحه كليد داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)