به غیر از کشو، کمدشونم شبیه هم هستنان 81 کجاش شبیه ان 96 هست بغیر از کشو
n81 که انگار n96 کوچیک کردن! خیلی شبیه همدیگن
اینم گوشی خوبیه ولی اسمش یه خورده طولانیه وچند تا مشکل کوچیک دیگه که قابل بخششه!!!!!
به غیر از کشو، کمدشونم شبیه هم هستنان 81 کجاش شبیه ان 96 هست بغیر از کشو
n81 که انگار n96 کوچیک کردن! خیلی شبیه همدیگن
اینم گوشی خوبیه ولی اسمش یه خورده طولانیه وچند تا مشکل کوچیک دیگه که قابل بخششه!!!!!
من هنوز دارم به 5.1 surround audio فكر ميكنم ، شما دارين ميگين طراجيش بده !
اگه داشته باشه عالي ميشه .
طراحي اين گوشي از تركيب طراحي U900 Soul و G810 درست شده .
:ديWe wonder whether the rumor Samsung are manufacturing the camera sensor of the Sony Ericsson C905 is correct
سعيد جان ما مخلص شمائيم .
منم نميدونم چه عملي ميكنن . و اگر توجه كنين دگمه C هم نداره !
Last edited by S A M S U N G; 13-07-2008 at 10:15.
با اجازه امیر جان ، و سعید جان :
اون دوتا کلید (اگر اشتباه نکرده باشم......) ، کار شورت کات رو انجام میدن ، به یو 900 دقت کن اون دوتا دکمه بالای صفحه کلید یکی برای سوییچ بین س م س و تماس هست............. فکر کنم ، بالاخره سامسونگ قبول کرد این کلیدها توسط کاربر شورتکات هاش انتخاب بشه............. مثلا یو 700 هم مثل 900 هست....................!!!
راستی اگه دقت کنی زده ، M1 , M2 که شاید شورتکات اول دو دوم بشه................. ترجمه رو بیخیال...................!!!
البته ، به راستی این و ان96 شبیه هم هستن...................... که خوب باشن...... چه اشکالی داره.. مهم اینه که این گوشی کجا و ان96 کجاست...........؟؟؟!!!!......!!!!
خب شما بش بگو کامبیز................... نه بهاره..................نه هر چی دوست داری...........
آقا لطف میکنی............... چه مرامی......... در حد تیم ملی......... بزرگی رو حال کردم................
امیر جان ، دکمه C به چه بزرگی وسط اون دوتا دکمه هست.............!!
یعنی ، سیستم صداش جدی ، surround هست.................؟؟؟!!! این جوری که بقیه گوشی ها تو کف صدای این گوشی باید بمونن............. البته از نظر کیفیت........... آرزو میکنم سامسونگ تا آخر عمرش گوشی با صدای بلند مثل ظبط صوت تولید نکنه.................!!
10 دقيقه داشتم به عكسهاش نگاه ميكردم و دگمه C رو نديدم . :دي
مرسي رضا جان نكته انحرافي خوبي بود :دي
این گوشی شبیه به گوشی سامسونگ آی 750 ست . واقعا کف کردم . این چیه سامسونگ زده ؟ میتونم بگم نوکیا هم دیگه تموم شد !!!!!! .
8مگاپیکسل با 16 میلیون رنگ و سیمبین 9.3 و تاچ اسکرین . دیگه چی میخوام ؟
سامسونگ آی 750
![]()
تاچ بودن حتمیه ؟
آخه چندتا سایت بیشتر اینو نگفتن .
راستی منتظر i7110 سامسونگ باشین !
Last edited by S A M S U N G; 13-07-2008 at 20:32.
آره.خیلی شبیهشه.تنها ppc که من داشتم همین بود.یادش به خیر..
گوشی خوبی بود.ولی واسه فروشش خیلی دردسر کشیدم![]()
شب دراز است و قلندر بیدار
به نظرم گوشی های نوکیا (البته بجز مواردی مثل ان 96)
خیلی سریع بعد از معرفی وارد بازار میشن و تو مغازه ها میشه خریدشون ولی سامسونگ و بدتر از اون سونی اریکسون اصلا این طوری نیستند
منظورت ایرانه دیگه علی جان !
مایکروتل که داره خوب گوشیهارو سریغ وارد میکنه !
بله منظورم ایران هستش
ماشالا همه که مثل شما باکلاس نیستند که بصورت جهانی بحث کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)