دوست عزیز شما باید بری به تاپیک هک و تو پست 2 برنامه Sign کردن رو دانلود کنی و فایل طبق مسیری که گفته بریزی و بعد نصب کنی . احتمالا" مشکلت حل میشه
دوست عزیز شما باید بری به تاپیک هک و تو پست 2 برنامه Sign کردن رو دانلود کنی و فایل طبق مسیری که گفته بریزی و بعد نصب کنی . احتمالا" مشکلت حل میشه
سلام .
من P1 دارم ويك بار power mp3 رو روش نصب كردم ولي به دلايلي مجبور شدم گوشي رو بدم فلش كنن ولي حالا موقع نصب ميگه cannot install (the package uses a protected uid
من هم با این مشکل مواجع شدم البته با یه برنامه دیگه من این رو امتحان کردم درست شد
اول گوشیت رو به کامپیوتر وصل میکنی به روش فون
بعد pc suit رو نصب مکنی و بعد برنامه رو نصب کن درست میشه
![]()
این هم چند تا اسکین دیگه امیدوارم خوشتون بیاد
برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید
قرمز
برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سبز
برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آبی
اینهارو در Phone memory\OTHER\PowerMP3\Skins کپی میکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by mohammad-p990i; 21-07-2008 at 13:01.
دوباره سلام!
چرا از تو PC SUIT كه مي خوام install كنم براي هر برنامه اي مي گه instalation abort
عزیز چرا شما از این راه م خواید نصب کنید خوب شاید چند تا مشکل باشه یکیشو مثال میزنم اونم اینکه تاریخ برنامه با گوشیت متفاوته پس راحت برزش تو گوشیو از این طریق نصبش کن گلم.![]()
این هم یکی دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام آقا محمد از بابت زحمات شما ممنونم فقط اگه میشه یک اسکین تمام مشکی برای این برنامه بذارید
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)