شما جواب همه سوالاتت تو تاپيك هك uiq هستش و اين سوال ها رو هم بايد اونجا بپرسي .
در جواب اين سوالت هم بايد بگم برو تو نرم افزار x-plore عدد 0 رو بزن بعد تو منوي باز شده سه خط اول رو تيك هاشو بزن
شما جواب همه سوالاتت تو تاپيك هك uiq هستش و اين سوال ها رو هم بايد اونجا بپرسي .
در جواب اين سوالت هم بايد بگم برو تو نرم افزار x-plore عدد 0 رو بزن بعد تو منوي باز شده سه خط اول رو تيك هاشو بزن
آقا کسی تونسته تا حالا این بازی رو به p1 نصب کنه؟
دوست عزیز من خودم روی P1i نصب کردم و تا آخر هم رفتم.
شرمنده
میشه بفرمایید کار خاصی انجام دادید
چون من حتی نمیتونم خود بازی رو نصب کنم تا برسم به کرک من اول برنامه رو نصب میکنم که نمیشه قبل از اون کار دیگه ای نیازه؟
خواهش میکنم کمک کنین من این بازی رو خیلی دوست دارم
سلام دوست عزیز وقتی هر فایلی که روی گوشیت میریزی .
چه بازی یا نرم افزار - اگه موقع نصب تا نصفه میره و بعد نصبش متوقف میشه. برای اینه که بعضی وقتها فایلت از PC خوب کپی نمیشه رو مموری و شمه هم متوجه نمیشی ! باید چی کار کرد؟ همیشه از فایلت 2 یا 3 تا کپی کن اگه اولی موقع نصب پرید بیرون فوری برو اون یکی رو بزن برا نصب. اگه بازم نشد سومی!! بعد از یکی دو بار حتما نصب میشه . اگه بازم نشد رمتو از گوشی درار دوباره از PC چند تایی بریز .نیازی به دان مجدد نیست راهش فقط همینه !!!
اگه یه فایلی ناقص دان بشه گوشی هیچوقت نمیره برا نصبش فوری پیغام خرابی فایل(cruupt ) رو میده .ببخشید طولانی شد شفاف بود؟؟
اگه امکتنش هست فایل تطبیق کیبوردو یجا دیگه آپ کنید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)