من تقریبا همشونو امتحان کردم ولی فکر کنم IDA و IDM از همه بهترن
من خودم به IDM رای دادم
هرچند IDA هم دست کمی از IDM نداره
FlashGet
Internet Download Manager-IDM
Download Accelerator Plus (DAP)
GetRight
ReGet
InstantGet
Getgo
Ultra-Downloader
Mass Downloader
StarDownloader
Fresh Download
HiDownload
DLExpert
GoZilla
LeechGet
IDA - Internet Download Accelerator
Net-Transport
DownloadStudio
Orbit Downloader
Gigaget
Download Direct
Free Download Manager
من تقریبا همشونو امتحان کردم ولی فکر کنم IDA و IDM از همه بهترن
من خودم به IDM رای دادم
هرچند IDA هم دست کمی از IDM نداره
بهترین دانلود منجر بدون شد IDM هستش. سرعت دانلود بالا و فوق العاده . تنها مشکلش به نظر من اینکه فایل ناقص و نمیشه باز کردو مثلا یک فیلم یا موزیک اگه 100% دانلود نشه نمیشه بازش کرد.
دقیقا مشکلش همینه
نمیشه مثل Orbit یا IDA و بقیه فایل های نیمه کاره رو باز کرد
این امتیاز منفیشه
من به هم IDM رای دادم البته فکر نمیکنم بهتر از اون هم شاید برای ما وجود داشته باشه که حتی نمایندگی هم ایران داره![]()
من رايمو كه به IDM داده بودم پس ميگيرم
من شديدا فنش بودم ولي ساپورت دانلود ناقص نداره و من اربيت رو نصب كردم كه بدون نياز به كرك و مثل بچه خوب و صاف و ساده و بي ريا كارشو ميكنه و جاي IDM رو برام گرفته با HI DOwnload ,ACCELator و چنتا ديگه هم كار كردم
دوستاني كه با بقيه كار كردن كدوم مثل اربيت فايلاي ناقصو ساپورت ميكنه ؟؟؟ چون من ديپ فريز نصب كردم و با دانلود
منيجر IDM كه به مشكل خوردم بهتر از اربيت برا مورد من هست ؟؟؟
ای کاش Bitcomet هم میذاشتی ، چون من واقعا اونو در حد بهترین دانلود منجرها میدونم و حدود 3 ساله دارم ازش استفاده میکنم
منظورتون از پشتیبانی فایل ناقص چیه؟
اگه منظورتون اینه بعضی فایل کامل نمیشن میتونید Refresh Download کنید و آدرس جدید بدید تا ادامه فایل رو بگیره.
IDM بهترینه. فقط باید تمام موارد و آموزشهاش رو یاد گرفت تا از تمام امکاناتش بهره برد.
Conceiva Download Studio به نظرمن برتره توی ایندو سالی که کاربرش هستم واقعا عالی بوده
اين رفرش دانلود رو امتحان كردم خيلي جالب بود فقط تعجب مي كنم چرا تو اين چند سال اصلا ياد نگرفتمش فكر مي كردم اصلا نيست.
من چون ديپ فريز ريختم فكر كردم چاره اي ندارم ولي با نگه داشتن فايل Temp و ليست دانلود مي تونم دانلود ناقصو
ادامه بدم ولي مثلا تو اربيت دانلود فقط يك فايل ميسازه كه با همون ميتوني دوباره دانلود شروع كني و فايل با هر در صد دانلودي قابل اجرا هم هست.
البته شايد فايلي كه IDM تو TEmp ميريزه هم قابل اجرا باشه نمي دونم بايد امتحان كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)