نميــــشه روش حساب كرد ؟ كسي كه 00 هم نداشته باشه ميتونه ببر با باكس براش اينكارو انجام بدن و بـــــه همه بگه اصلـــــه و بياد بفروشــــه
موفق باشيد!![]()
نميــــشه روش حساب كرد ؟ كسي كه 00 هم نداشته باشه ميتونه ببر با باكس براش اينكارو انجام بدن و بـــــه همه بگه اصلـــــه و بياد بفروشــــه
موفق باشيد!![]()
این روشها اصلا فایده نداره چون کسی که بخواد تقلب کنه فکر اینجاهاشم میکنه فقط و فقط از جای مطمئن بخرید
من این حرف رو زدم چون امتهان کردم (زیاد) و مال همه هم O نبود![]()
درستــــه ديگه نميــــشه بگي مال اين ها اصلي نيست از كجا معلوم ؟
اگه همه مردم براي خريد و فهميدن اصل بودن اين گوشي اينجوري پيش برن همه براي تغيير IMEI گوشي خودشون در تعميرگاه ها فلش صف كشيدن !
چون با يـــــه باكس ساده ميتوني اينو تغيير بدي ؟
به قول دوستمون :
این روشها اصلا فایده نداره چون کسی که بخواد تقلب کنه فکر اینجاهاشم میکنه
موفق باشيد!![]()
یه راه هم شما بگین![]()
اينــــجا كه همش تقلبيه ! اصل گيرت نمياد
كه با ترفند بدوني تقلبي هستش يا اصل
اگه كسي دبي ميره بهش بگو برات بخرنــــــ آشنا
موفق باشيد!![]()
فکر کردی من گوشیم(p990i) رو ایران خریدم نه بابا
با بابام گفتم از دبی برام آورد![]()
من یکی هیچ کدام از نمایندگی های سونی اریکسون در ایران رو معتبر نمیدونم
بلکه همه اینها شیادهایی شدند که کارشون تقلبی است
خود سیتادل هم گوشی کا800 بی نام آورده بود
خیلی جالبه k800 c رو بجای k800 i میفروشند
اگر من در بخش اقتصاد یه کاره ایران بودم دستو میدادم کلیه موبایل فروش های کشور حق فعالیت شون باطل بشه
کسانی رو مجاز میدونستم که مغازه بزنند اطلاعاتشون در یک کنکور سنجیده بشه اگر امتیاز لازم رو بدست آوردند مجوز فعالیت موبایل فروشی به اینها میدادیم
یادمه توی شیراز یکی از این فروشنده ها که از دهت های شیراز اومده بود و مغازه زده بود به یوروeurotel میگفت اروتل
اگه گوشي يكبار رفلش بشه سريال به سريال اصلي كارخانه بر مي گرده و اگه روشن بشه مي توان آن را خوند. سريالي كه در حافظه Otp گوشي نوشته شده است. اون رو بايد مقايسه كرد نه پشت گوشي يا اون سريالي كه بعد از خريد نشان مي دهد چون ممكنه چنج شده باشه اما سريال otp از اسمش پيداست كه one time programmable
در ضمن يك نكته
اگه دفترچه گوشي را بخوانيد ر صفحه هاي ابتدايي نوشته كه گارانتي اين محصول در ايران كوبا كره شمالي و كشورهايي كه ممكن است مورد تحريم قرار بگيرند ممنوع است و خدمات نرم و سخت افزاري نداره پس اين گارانتي ها بيخودي هستند
دوستان رقم هفتم و هشتم گوشیم 02 هستش از هر کسی هم در مورد اصل بودن گوشیم سوال می کنم تا می فهمه که گوشی رو با گارانتی پارس کامتل خریدم میگه خیالت راحت باشه گوشیت اصله
به نظر شما با وجود این که رقم هفتم و هشتم گوشیم 02 هستش نه 00 ، باز هم گوشیم اصل هستش ؟
با خود پارس کامتل هم تماس گرفتم بهم گفتند خیالتون راحت باشه همین که هر سه شماره گوشی و جعبه و پشت گوشی با هم مطابقت می کنه یعنی این که اصله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)