تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: یک گوشی تا 180 میخوام

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من با افت قیمت خفن کا770 بهترین گزینه هستش.
    اولا خیلی سبک و شیک و باکلاس هستش.
    دوربین 3 مگای خوبی داره و با تنظیمات بالا.
    ما بقی دوربینشون دو هستش.
    از نظر کیفیت صدا دبلیو580 یه نمه کیفیتش بیشتره.دبلیو850 قدیمی شده یه سری معایبی داره مثل کلیدهای جهت دار در صورت استفاده نادرست میشکند.وقتی اسلایدش رو باز میکنی با بستن اسلاید مکالمه قطع نمیشه.
    وزن زیاد.بعد از مدتی که زیاد درپوش باتری رو باز و بسته کنی درپوشش لق میزنه من سه مدل اینجوری دیدم.
    دوربین دبلیو850 و 580 فاقد فوکوس اتومات هستش که خوب نیستش.
    دبلیو580 فاقد فلاش هست.
    دوربین جفتشون دو معمولی هستش.
    دبلیو830 edgeداره که یه ارتباط اینترنتی هستش که توی ایران نیست اما دوربین واسه مکالمه تصویری نداره اما دبلیو850 دوربین مکالمه تصویری داره که بازم توی ایران نیست البته فکر کنم شاید edge برای استفاده از ایرانسل بشه ازش بهره برد و سرعت بالاتری میده به اینترنت البته فکر کنم.
    دبلیو580 زیبایی خاص خودش رو داره مخصوصا رنگ زغالیش. این گوشی رنگ بندی بیشتری داره.
    اس500 رو پیشنهاد نمیکنم البته بازم اس500 کیفیت صداش از دبلیو810 و کا750 بیشتره.
    حالت اسلاید اس500 از دبلیو580 بهتره.
    دبلیو850 یه کمی کت و کلفت هستش.
    اما کا770:
    دوربینش که گفتم 3 خوبی هستش خیلی زیبا و خوش دست در سه رنگ فکر کنم موجود باشه که من قهوه ای و بنفشش رو الان به خاطر میارم.
    صداش از نظر بلندی در حد همون دبلیو580 هستش.از نظر کیفیت تقریبا در همون حد هستش.
    کیفیت سونی اریکسون هیچ مشکلی نداره درسته بعضی گوشیها ممکنه کیفیتشون پایین باشه مثلا الان کا800 کیفیتش پایینه یا مثلا توی نوکیا 5700 بدنه مقاومی نداره.
    اما کا770 بدنه خوبی داره کیبورد قابل قبولی داره و از نظر بلندی و کیفیت در حد همون سری واکمن هستش.
    ---------------
    در ضمن با هک کردن صدای کا770 یا دبلیو580 و یا دبلیو850 صداشون بلند و تقریبا به یک میزان میشه پس فقط به فکر صدا نباشه.
    دوربین رو نمیشه تقویت کرد اما صدا رو میشه کاریش کرد.
    کا770 بهترین گزینه هستش.
    دوست عزیز من میخواستم بدونم گارانتی اصلی sony ericsson و nokia چی هست و ایا درسته که میگن قطعات سونی اریکسون کم گیر میاد و یه حدود قیمت از این گوشی کا 770 بگی

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز من میخواستم بدونم گارانتی اصلی sony ericsson و nokia چی هست و ایا درسته که میگن قطعات سونی اریکسون کم گیر میاد و یه حدود قیمت از این گوشی کا 770 بگی
    دوستان لطفا جواب بدید بعد قضیه این سریال اصلی و chenge شده چیه بعد این کده که میزدی سریال تو گوشی رو ببینی چی بود

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب دوستان من امروز گوشی کا 770 با گارانتی ایراتل گرفتم با قیمت 194 خوب ولی شماره سریال اصلی نیست یعنی من هر چی علادین رو گشتم همه گفتن کل گوشی های سونی اریکسون شماره سریالش چنج شده است بعد امدم خونه دیدم گوشی چینیه تازه یه مورد دیگه یارو برای اپگرید گوشی 20 تومان هم گرفت وسایل همراش هم یه چندتا دفترچه یه کابل یو اس بی یه هندسفیری حالا میخوام بدونم چه کلاهی سرم رفته

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •