و لله مع صابرین
[QUOTE=hamidghoty;2616228]این برنامه کارش اینه که فایلو انقد به فرد مورد نظر میفرسته که اون هیچ راهی به جز تائید نداره(بعدش می تونید از برنامه های دیگتون استفاده کنید)چون دیگه بهتون اجازه داده
حالا روش نصب این برنامه
1-نصب پایتون
2- کپی کردن bt_terrorlauncher به آدرس "C:\system\apps\python\" به کمک xplorer
3-کپی کردن فایل .pyc به شاخه ی "c:\system\libs\"
مراحل نصب تمام شد.
حالا پایتون را باز کنید.option را انتخاب کنید و بعد run script میکنیدو bt_terrorlauncher را انتخاب میکنید.
تمام
با سلام برای من تو سیستم فولدری به نام python وجود نداره ؟ چیکار کنم . بعد روی برنامه پایتون کلیک میکنم یه ارور میده و باز نمیشه ؟؟؟
[QUOTE=mobile;3623073]با سلام برای من تو سیستم فولدری به نام python وجود نداره ؟ چیکار کنم . بعد روی برنامه پایتون کلیک میکنم یه ارور میده و باز نمیشه ؟؟؟
سلام دوست عزیز
من گفتم بعد از این مراحل ارور می ده!!!
گوشیم n82 هست و فکر می کنم که یکی از فایلا رو نمی شناسه.![]()
دوباره این جا سوت و کور شد
از تمام عالم دعوت می نمایم که در این بحث ما را یاری فرمایند![]()
گوشیت N82 هست که هست! مهم اینه که سری 60 سومین ویرایش باشه که اونم هست....!!!
پس از کدوم مراحل پیام خطا میده؟
اصلا چه پیامی میده؟
کدوم فایل رو نمی شناسه؟؟؟؟
ای کاش کامل تر می گفتی...
حالا:
اگه احتمالا مشکلت با فایل های sis یا sisx هست که پیام خطای eror certificate می ده، تاریخ گوشیت رو یکسال بکش عقب. تلاش کن. اگه نشد 2 سال بکش عقب. اگه باز هم نشد 3 سال بکش عقب.
دست آخر اگه باز هم نشد، بدون که فایل مورد نظر نیاز به ساین داره. یا باید یه جوری ساینش کنی، یا اینکه مثل من گوشیتو هک کنی.
برادر نمی دونم چرا جلوی فایل pyc علامت سوال گزاشته؟
بعدش می خواستم بدونم مراحل نصب فقط copy کردنه؟
رو 6630 جواب نمیده ؟؟؟![]()
میدونم 6630 ورژن 3 نیست ولی گفتم شاید راهی باشه![]()
آره. رونوشت ( کپی ) کردن فایل ها در جاهای تعیین شده همون کار نصبه. چون با اجرای پایتون اسکریپت رانر می شه برنامه رو اجرا کرد.
در مورد اون علامت پرسش، اگه می شه کامل تر توضیح بده. اصلا خود پیام خطا رو بذار ببینم گوشیت واسه چی شاخ شده؟!!!!!![]()
سلام
کی گفته 6630 سری 60 نیست؟؟؟؟اتفاقا سری 60 هست. اما سیستم عاملش در رده کلاسیک قرار می گیره. دقیق نمی دونم. باید سیمبین 7 یا 8 باشه.
اگه بتونی پایتون و مدولی گیر بیاری که روی سیمبین 7 و 8 نصب بشه... خوب کارت راه می افته دیگه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)