برنامه n82smart برای حالت فلش لایت نور صفحه رو به آخرین حد میبره و کل lcd رو سفید میکنه. فکر نمیکنید برنامه ای برای زیاد کردن نور در همه ی حالات وجود داشته باشه (بدون ریستارت)؟
برنامه n82smart برای حالت فلش لایت نور صفحه رو به آخرین حد میبره و کل lcd رو سفید میکنه. فکر نمیکنید برنامه ای برای زیاد کردن نور در همه ی حالات وجود داشته باشه (بدون ریستارت)؟
كاملاً تاييد ميشه .من روي 3250 امتحان كردم و اثر چنداني نداشت يا بهتره بگم كه اصلاً اثر نكرد . اين به اين دليل است كه بيشترين نور 3250 همون نوري است كه كارخونه براش قرار داده ولي n82 فرق داره و نسبت به گوشيهاي هم سطح خودش نور كمتري داره و اين به اين معنيه كه n82 ميتونه نور بيشتري از خودش پخش كنه و اين برنامه كاملاً بي خطره . با تشكر
مجید جان لینکی که تو پست اول قرار دادی خراب است لظفا اگر ممکنه دوباره بذارید.
من گوشیم 82 رو هک کردم ولی وقتی میرم داخل فایل منیجر در داخل درایو c همه ی فایل ها دیده میشه به غیر از private و حتی نمیشه به این اسم فایلی رو ساخت
دوست عزيز شما بايد اول گوشي رو روي حالت هك قرار بدي (يعني برنامه هك رو فعال كني)بعد از اون پوشه private هم معلوم ميشه
Good Luck
یه فایل منیجر خوب معرفی کنین که باهاش بشه موارد مربوطه رو انجام داد
از برنامه x-plore استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه رو دارم ولی تو درایو c چیزی به اسم private نبود
تو برنامه X-Plore دکمه 0 رو بزن و اون 4 گزینه اول رو تیک بزن..
شاد باشی![]()
EXCELLENT ,عالي بود. توي هك , تك هستين.داشتم از كم نوري گوشي مخصوصا در زير نور آفتاب كلافه مي شدم.
يك خواهش : يك روشي هم براي افزايش كنتراست N82 ابداع كنيد تا ما جلوي سوني اريكسوني ها كم نياريم.اگه بشه چي ميشه .من روي شما حساب باز كردما............................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)