سلام دوستان.
من نمی دونم چرا میان و گوشی N95 را با گوشیهای سونی اریکسون مقایسه می کنن؟؟؟
در کل بگم N95 هیچی هم نداشته باشه و به هیچ دردی هم اگر نخوره سیستم عاملش به تمام گوشیهای سونی اریکسون می ارزه .
سلام دوستان.
من نمی دونم چرا میان و گوشی N95 را با گوشیهای سونی اریکسون مقایسه می کنن؟؟؟
در کل بگم N95 هیچی هم نداشته باشه و به هیچ دردی هم اگر نخوره سیستم عاملش به تمام گوشیهای سونی اریکسون می ارزه .
اگه من باشم و بخوام بین این 2 تا گوشی یکی رو انتخاب کنم حتما دبلیو960 میگیرم. حتی اگر ان95 150 هزار گیگ هم باشه واسم
فرقی نمیکنه چون ....
دبلیو 960 صفحه لمسیه و کار باهاش راحت تر
باتریش قویتره و در نتیجه میشه بیشتر از امکاناتش استفاده کرد.
فارسی رو کاملا ساپورت میکنه و حتی خود سونی اریکسون براش پک زبان داده بیرون و میشه منوهاش رو هم فارسی کرد.
هنگ تا حالا نشنیدم که داده باشه اما در مورد ان95 خاموش شدن و رستارت شدن های پی دی پی رو شنیدم.
دبلیو960 به نظر من قیافه ش هم قشنگ تره.
واکمن پلیر خوبی داره کیفیت صداش خیلی عالیه با اون مگاباسش.
ان95 فقط میتونه توی دوربین خوب باشه اما نه برای کسی مثل من که خودش دوربین دیجیتال تو خونه داره. پس میمونه
خود گوشی واسه همین به نظر من دبلیو960 بهتر از ان95 هست.بهر حال هر کس نظر داره هر چی خریدی مبارکت باشه.
عجب آدمایی هستین شما
میگین w960 از n95 بهتره
بیخیال شید خواهشا
من که فکر نمیکنم قدرت سی پی یو رم سیستم عامل سرعت پردازنده و... w960 به پای n95 برسه
و به جز اینا کیفیت ال سی دی کیفیت موزیک کیفیت ساخت و... w960 به پای n95 برسه
(اینا همه رو با n95 معمولی مقایسه کردم که صد برابر بهتر از w960 هستش)(مقایسه n95 8gb با w960 خجالت آوره چون w960 حتی در حد دفترچه n95 8gb هم نیست چه برسه به خود گوشی)
این هم نظر شماست اما من به شما نمیگم نظرتون خجالت آره بلکه میتونم بگم هر کسی از یه زاویه و برحسب اون
انتظاری که از گوشی داره گوشی ها رو با هم مقایسه میکنه.
مثلا یک پیر مرد که چشماش آب مروارید داره و عینک ته استکانی میزنه نه صفحه لمسی به دردش میخوره و نه
ان95 با دوربین 5 مگاپیکسلی برای این پیرمرد یک گوشی با دکمه های بزرگ و فونت بزرگ مناسبتره.
از نظر منم دبلیو 960 برای یک دانشجو ... حسابدار و کلا کسانی که کارهای روزانه شون بستگی به موبایلشون
داره مناسبتره و ان 95 هم برای کسی که علاقه به عکاسی و بازی های موبایل داره. هر کدوم برای یک کاری
ساخته شدند پس هیچ نظری نمیتونه حجالت آور باشه...![]()
بابا طرف گوشیشو خرید. (شاید م اینجوری گفته که بیخیال شین)
دیگه ول کنید این مقایسه ها رو!!!!!!!!!!!
واقعا باید به پست بالا افرین گفت. هر کسی بسته به نیازش باید گوشی بگیره. کسی که دوربین 5 نمیخواد چرا باید بی خودی پول دوربین بده؟؟؟؟!!!!!!
در کل این مقایسه ها بر نتیجه ی نظر عمومه.
کی میگه 95 کاملا فارسی نیس؟ با گارانتی بگیر فارسی داشته باشه!
منم خیلی از پی دی اف و افیس استفاده میکنم . اینترنت
هم فراوان!! من که مشکل و کمبودی ندیدم.
با توجه به اینکه W960 نزدیک به یه هفته دستم بود و اصلا راضیم نکرد و با توجه به اینکه اکثریت N95 رو پیشنهاد دادن من هم دیروز این گوشی رو خریدم
فقط میتونم بگم رو دستش گوشی نیست همه چیش عالیه
ممنون از همه
کی میگه n95 فارسی نیست؟؟؟؟
اینجا را یه سری بزن:
فايلهاي آپديت فريمور جديد ان95 8گيگ با ساپورت فارسي با پروداكت كد 0550803 :
در ضمن این هنگ را از کجا شنیدی شما؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منابع خبرتونو از کجا گیر میارید؟؟!!!
از نظر قشنگی هم سلیقست خب. هر کسی یه گوشی به نظرش قشنگه.
در ضمن گوشی n95 یک موزیک پلیر فوق العادست.
مخصوصا با دکمه های طرف بالای زیر صفحه کشویی و دکمه های روی هندزفری، گوشی دادن به موسیقی در این گوشی فوق العاده لذت بخش شده.
کیفیتشم که دیگه واقعا عالیه.
در ضمن شما مهمترین فرق این دو گوشی که gps تو گوشی n95 هست را واقعا داری نادیده میگیری؟؟؟
نظر من برعکس این آقاست.
من N95 8G داشتم فقط میتونم بگم هنگ خالص.یکروز ویبره کار نمیکنه روز بعد اصلا زنگ نمی خوره.....
حالا هم قصد خرید W960 را دارم چون:
هنگ نمی کنه صدای هدفون عالیه لمسی هم هست![]()
بالاخره هر کس نظر خودشو داره
من هم به نظر شما احترام میذارم
ولی تا حالا که مشکلی نداشتم
شاید اون n95 که دست شما بوده آپدیت نشده بوده.
وگر نه چه خود 95 کلاسیک چه 8 گیگش در آپدیت های اخیر اصلا مشکل هنگ نداشتند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)