من حوصله ندارم هدفون بزارم میرم تو اتاقم صداشو کم میکنم گوش میکنمچون یه مدت که ا هدفون گوش میکردم سر درد گرفته بودم !!
برای جلب توجه دیگران و با صدای بلند گوش میدم
اهنگ رو با صدای کم و فقط برای خودم گوش میدم
هر دو
من حوصله ندارم هدفون بزارم میرم تو اتاقم صداشو کم میکنم گوش میکنمچون یه مدت که ا هدفون گوش میکردم سر درد گرفته بودم !!
مخصوصا هدفونهای In Ear که واقعا یه مدت گوشمو درد آورده بودن
ولی الآن که زندگیها همه آپارتمانی شده، استفاده از هدفون عاقلانه تره.
تازه این روزا دستگاههای همراه پخش موسیقی مثل موبایل و mp3 player طرفدارای بیشتری دارن تا سیستمهای صوتی خونگی که چه توی اتاق پذیرایی باشن چه تو اتاق خواب میتونن برهم زننده آرامش افراد خونه باشن.
من کمتر پیش میاد که وقتی پشت کامپیوتر نشستم آهنگ گوش کنم و از موبایل و mp3 player بیشتر استفاده میکنم.
ولی اصولا فکر میکنم بیشترین کسایی که برای جلب توجه دیگران موسیقی گوش میکنن، بعضی از راننده ها (نه همشون) باشن؛ (راننده تاکسی، کامیون یا اتوبوسهای بین شهری یا راننده های تند روی خودروهای گران قیمت)
محتوای مخفی: نکته
Last edited by H a m e e d; 08-07-2009 at 14:14.
من وقتی موزیک گوش میکنم هر طور حالم مساعد باشه صدا رو تنظیم میکنم مثلا متال یا راک که گوش میدم یه تنظیم اساسی رو اکولایزر میکنم بعد تا اخر میبرم بالا و میرم فضا !!! (البته توجهه داشته باشید من فقط با هدفون گوش میدم ولی اکثرا صداش تا 2 کیلومتری اون طرف تر میره)
وقتی هم که دارم یه اهنگ اجتماعی و .. گوش میدم اصلا توی این دنیا نیستم کلا من با موزیک زندگی میکنم .......
من اهنگ رو برای جلب توجهه گوش نمیکنم و فقط برای خودم اونم فقط تو هدفون ...
من که تقریبا همیشه آهنگارو با هندزفری گوش میدم ! وقتی هم با کامپیوتر آهنگ میزارم اگه آهنگی باشه که بقیه هم خوششون میاد بلندش میکنم و در غیر اینصورت با صدای معمولی گوش میدم!
Last edited by MORINIO; 21-07-2009 at 23:15.
سلام...!!!
من نصفش رو گوش می دم و نصفش رو اصلا گوش نمی دم ...!!!
بعضی موقع ها هم تا کلمه آخرش هم می گوشم...!!!
من وقتی تو بزرگراهم صدا رو تا آخرتش بلند میکنم و باکس میگیرم رو آهنگها اما جاهایی که ملت بغل دستمن صدا رو کم میکنم تا کسی اذیت نشه و باکس رو هم خاموش میکنم. تو خونه هم هدفون دوای دردمه چون عادت بدی دارم که با صدای بلند گوش بدم. اونم نه چون جلب توجه کنم بلکه برای لذت بردن خودم. همچین گزینه ای نداشتی که رو فاز بلند میکنن و عادت واسه همین هردو رو زدم![]()
من با صدای بلند و برای خودم
بیشتر هم باب مارلی یا اریک کلپتون که مطمئنم از هر 10 نفر شاید 1 نفر با این آهنگا حال کنن
بستگی به حس و حالم داره-----
فقط واسه اینکه حوصله ام سر نره آهنگ گوش میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)