تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 72

نام تاپيک: Wall.E بحث و برسی

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

تاسف تاسف تاسف

به خاطر دوبله ایرانی ها !!!!!

با نظر اکثر دوستان موافقم که کار دوبله افتضاحی به بار آورد که غیر قابل بخشش است ...

من هم دیروز این انیمیشن رو از شبکه دوم سیما دیدم و نظرم به طور کل راجب به دوبله ایرانی ها تغییر یافت !

توی دنیا دو تا کشور هست که دوبله فوق العاده قوی دارند ( یکی ایران و اون یکی هم ایتالیا ) اما خودتان قضاوت کنید ...

واقعا چه دلیلی داشت که چنین کاری رو با این انیمیشن انجام بدهند ؟؟؟؟ مثلا میخواهند بگویند که خیلی چیزها سرشان می شود !!! و من و شما نه ؟؟!!

واقعا حیف صداهایی که در کار دوبله هم اکنون کارهای ویدیویی ایران مشغول به کار هستند و باید صرف یک دوبله مسخره و غیر منطقی بشود ...

واقعا متاسفم ...

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بی خیال بابا هممون می دونستیم ایوا مرد نبود ضایع های مسخره!

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

سلام
    آقا این وال.ای عجب فیلمی بود. من که بسی لذت بردم و رفت بین 10 فیلم برتری که تا حالا دیدم، بین شاهکارهایی مثل پدرخوانده، هفت، بازی، پرستیژ، مظنونین همیشگی، رستگاری در شاوشنک و ... و مقام اول بین انیمیشنهایی که تا حالا دیده بودم.

فقط یه چیز که خیلی آزارم داد تغییر دادن صدای دوبلور Eve بود چون فکر کنم تو آنونسی که ازش پخش شده بود صدای ایو رو یه دوبلور زن در میاورد شایدم اشتباه کردم. ولی اون ماسمالی کردن اسم ایو هم جالب بود ايــــــــــوان و صداشو هم یه مرد در میاورد
    البته اونایی که جدی تر فیلمو نگاه میکردن همشون فهمیدن که چی به چیه ولی خب دیگه احترام به شعور مخاطب هم چیز خوبیه اما ...... ولش کن بحث سیاسی میشه

خداییش حیف این فیلما نیست که براش برنامه نقد و بررسی نمی ذارن عوضش اون یاماتو آشغال که دیشب وسطش خوابم برد یا اون قلمرو ممنوعه رو واسش نقد می ذارن. شاید خنده دار باشه ولی من به جای صدا و سیما بودم این رو تو سینما ماواراء پخش می کردم (یه بار یه انیمیشن تو این برنامه پخش شده بود) چون به مطالب فلسفی عمیقی توش اشاره شده بود. خود اسم Eve هم حساب شده انتخاب شده بود.

ولی خوب شد به صدای وال.ای دست نزده بودن. وای که چه کیفی داشت وقتی می گفت: ا یــــــــــــــو ا
    خوب اولندش که یاماتو اسم شمشیره منهر چی حساب کردم نفهمیدم چطوری وسطش خوابت برد!!!

بابا اینهمه صحه اکشن و خین ریزی البت حیف که دست و پای کسی کنده نشد خوب بیخیال این فیلمه همچی ضد امریکایی می زد نقدش کردن

دو تا انیمیشن تو سینما ماورا نشون دادن که یکیش سیاه سفید بود و اون یکی هم در مورد یه نوع مخدر بود که هر دو فیلم بر اساس کتابهای شخص شخیصی به اسم فیلیپ.کی.دیک ساخته شده بودن
    کتابای این بابا رو گیر بیار بخون این آدم کسیه که از بس فکر و خیال کرده راهی تیمارستان شده! بدون شک سر یه چیز بی ارزش کسی این همه درگیر نمی شه!
    اسم ایو هم همون حوا ست که ما می گیم!!!

خب بعدازظهر جمعه (26 مهر 87) انیمیشن وال-ایـ از شبکه دوم پخش شد !

کاش پخش نمیشد ..

گذشته از کیفیت پایین تصویر که معلوم بود نسخه سیما از چه منبعی است یه چیزی خیلی روی اعصاب بود ؛
    چیزی که به عنوان دوبله انیمیشن بود ،
    اینکه چطور دوبله کارتونی که یکی از کم دیالوگ ترین انیمیشن ها سالهای اخیر دنیاست به معضلی در پخش اون تبدیل بشه واقعا جای تاسف داره ..

حذف موسیقی فیلم آواز در باران و صحنه های رقص زن و مرد و جایگزینی آنها با موسیقی شبیه به صفحه های گرامافون با تصاویری از بازی مادر و دختر شاید با حدود تلویزیون قابل توجیه باشد

ولی افتضاح جایی است که ؛

کاراکتر eve که رباتی مونث هست در دوبله با صدای یک مرد جوان رونمایی شد و عملا روابط عاطفی انیمیشن به فنا رفت ..

نکته اینکه ؛ اون همه ابراز احساس وال-ایـ برای ارتباط عاطفی با ایو و گرفتن دست او و ریسه بستن و... برای چیست ؟ خوب شد صحنه بوسه عاشقانه این دو (که البته خوشبختانه ربات هستند!) هم سانسور شد ، مگرنه خیلی راحت تر شاهد همجنسگرایی ربات ها هم می بودیم !

متاسفانه دوبله مذکور ، کار انجمن گویندگان جوان هست و این گروه مجبورا انیمیشن رو در دو نسخه ؛ یکی برای تلویزیون و دیگری برای پخش بازار آماده کردن! در نسخه بازار ایو البته مونث هست !!

کاش تلویزیون این عمل مسخره رو مرتکب نمی شد .. خاطره ای که من از دوبله های شاهکار کارتون های قدیمی تلویزیونی دارم با این کارها تداوم پیدا نمیکنه و در حد یک رویا باقی می ماند .
    تاسف تاسف تاسف

به خاطر دوبله ایرانی ها !!!!!

با نظر اکثر دوستان موافقم که کار دوبله افتضاحی به بار آورد که غیر قابل بخشش است ...

من هم دیروز این انیمیشن رو از شبکه دوم سیما دیدم و نظرم به طور کل راجب به دوبله ایرانی ها تغییر یافت !

توی دنیا دو تا کشور هست که دوبله فوق العاده قوی دارند ( یکی ایران و اون یکی هم ایتالیا ) اما خودتان قضاوت کنید ...

واقعا چه دلیلی داشت که چنین کاری رو با این انیمیشن انجام بدهند ؟؟؟؟ مثلا میخواهند بگویند که خیلی چیزها سرشان می شود !!! و من و شما نه ؟؟!!

واقعا حیف صداهایی که در کار دوبله هم اکنون کارهای ویدیویی ایران مشغول به کار هستند و باید صرف یک دوبله مسخره و غیر منطقی بشود ...

واقعا متاسفم ...
    آقایون بیخیال,کلی صحنه تو انیمیشن بود که اگه حذف می شدن انیمیشن دیگه چیزی ازش نمی موند جای خوشحالیه که با تبدیل شدن ایو به ایوان به راحتی همه چیز حل شد!!! مخصوصا" شبکه دو که در این زمینه ید طولایی داره به یاد بیارید اوشین که چگونه توسط شبکه دو از نو متولد شد!
    کلا فقط دو تا کلمه رو عوض کردن یکی ایو به ایوان و یکی هم آلودگی شیمیایی به جای آلودگی رادیواکتیو زیاد سخت نگیرین شما که اصل داستان رو می دونید این کارو واسه بچه ها کردن که یاد نگیرن پس فردا ...... تازه ربات که مذکر و مونث نداره(اسمایل جریکو!!!)
    خوب بیخیالش , یه چیزی صحنه های مادر و دختر رو با صحنه رقص زن و مرد عوض کردن؟ جدی؟ آخه چطوری؟ چه پیشرفتی!!!

آقا اینقد تاسف نخور می گن لویی شانزدهم شب قبل از اعدام از بس تاسف خورد همه مو هاس سفید شد!!!
    چی باعث شد فک کنی برا اینکه خودشونو دست بالا بگیرن این کارو کردن آخه؟
    Last edited by *Necromancer; 20-10-2008 at 03:30.

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

آقا اینقد تاسف نخور می گن لویی شانزدهم شب قبل از اعدام از بس تاسف خورد همه مو هاس سفید شد!!!
    چی باعث شد فک کنی برا اینکه خودشونو دست بالا بگیرن این کارو کردن آخه؟
    یه جورایی به نظرم به شعور بیننده ها توهین شده !!!

البته حق با شماست و با تغییراتی که در این فیلم به عمل آورده اند , به نظرم می شه گفت که رده سنی رو کاملا به رده کودک سوق داده اند ...

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض Wale-e به سبک ایرانــــی !

( این خبر واسه چن روز پیشه .اگه ... به بزرگیه خودتون ببخشید )

دیروز این انیمیشن از شبکه ۲، پخش می‌شد و من تصادفا این انیمیشن را ضبط کردم. اما امروز صبح، دوستان گزارش کردند که رویدادهای شگرفی در هنگام پخش این انیمیشن رخ داده است.

از همه مهم‌تر، تغییر جنسیت روبوت دخترنمای این انیمیشن به نام «ایو» و تبدیل اسمش به روبوتی با جنسیت مذکر به نام «ایوان» بود تا از این رهگذر از نمایش یک عشق ممنوع احتراز شد و احیانا در ذهن کودکان، شبهه‌ای ایجاد نشود و بدآموزی‌ای اخذ نشود!
    *

رخداد دیگر، تغییر موزیک ویدئوی رمانتیکی بود که WALL-E آن را تماشا می‌کرد. این موزیک ویدئو که متأسفانه روبوت را عاشق‌پیشه کرده بود و از راه راست منحرف کرده بود و باعث پرورانده شدن عشق و عاشقی غریبی با ایو در او شده بود، به یک موسیقی سنتی ایران تغییر یافت.
    *

می‌توانید صدای انیمیشن پخش شده را از لینک زیر دریافت کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    + موزیک ویدئوها از فیلمی به نام Hello, Dolly! دالی برداشته شده بودند. Hello, Dolly یک فیلم موزیکال ساخته سال ۱۹۶۹ بود.

6. 3 کاربر از omid81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

جالبه
    مگه شما سریال اوشین یا همین یانگوم رو فراموش کردید؟؟؟؟

پروفشنال thomas-anders's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بله اتفاق افتاد ... در شبکه دو سیما

جدا اینی که ایوا برای اینکه مسئله عشقی جلوه نکنه تغییر جنسیت داده شد خیلی میتونه بد تر باشه !!

البته من نسخه تلویزیون رو ندیدم ولی تعریفش رو شنیدم

ولی خوب تو تصورات من وقتی ایوا مرد نشون داده میشه ... صحنه هایی که دست در دست ایوا .. !!!

بگذریم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حیف شد من نتونستم ببینم

پروفشنال omid81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر منگنه !

پيش فرض

حیف شد من نتونستم ببینم
    من خودمم نتونستم ببینم
    واقعا حیف شد

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض انیمیشن جذابی به نام «وال ای»

▪ کارگردان: اندرو استانتون
    ▪ نویسندگان: اندرو استانتون، جیم کاپوبیانکو
    ▪ صدا پیشگان: بن برت، الیسا نایت، فرد ویلارد، جان راتزنبرگر
    ▪ ژانر: تخیلی، انیمیشن
    ▪ استودیو: والت دیزنی پیکچرز، پیکسار انیمیشن استودیوز
    ▪ افتتاحیه: ۲۷ ژوئن ۲۰۰۸ (۷ تیر ۱۳۸۷ )
    ▪ مدت زمان فیلم: ۱۰۳ دقیقه
    ▪ هزینه صرف شده: ۱۸۰ میلیون دلار
    ▪ خلاصه داستان:
    چه اتفاقی می افتد اگر انسان زمین را ترک کند و فراموش کند آخرین روبات را با خود ببرد؟ وال-ای پس از صدها سال تنهایی و انجام کارهایی که برای آن ها ساخته شده بود هدف تازه ای در زندگی اش می یابد و این درست موقعی است که او با روبات جستجوگر زیبایی به نام ایو آشنا می شود.
    ▪ نکاتی درباره وال ای که نمی دانستید
    - نام شخصیت اصلی فیلم (که نام فیلم نیز هست) کلمه ای ترکیبی ست که از پشت سرهم قرار دادن حرف اول کلمات زیر بدست آمده: Waste Allocation Load Lifter -- Earth-Class
    - اندرو استانتون (نویسنده و کارگردان فیلم) در سال ۱۹۹۰ به عنوان دومین انیماتور و نهمین کارمند به استودیوی پیکسار پیوست.
    - استانتون پیش از این فیلم های در جستجوی نمو (۲۰۰۳) و زندگی مورچه (۱۹۹۸) را کارگردانی کرده و همچنین علاوه بر نویسندگی این ۲ نویسنده فیلم های داستان اسباب بازی (۱۹۹۵)، داستان اسباب بازی ۲ (۱۹۹۹) و کارخانه هیولاها (۲۰۰۱) بوده و خودش نیز در ماشین ها (۲۰۰۶) ، باورنکردنی ها (۲۰۰۴) و داستان اسباب بازی (۱۹۹۵) به جای شخصیت ها صحبت کرده است.
    - در جستجوی نمو (۲۰۰۳) توانست برای استانتون جوایز ارزشمندی همچون اسکار بهترین انیمیشن، بهترین انیمیشن هالیوود، جایزه دی وی دی اکس و آنی را به ارمغان آورد. وی همچنین برای نویسندگی داستان اسباب بازی (۱۹۹۵) نامزد دریافت اسکار بوده است.
    ▪ چند نکته دیگر درباره فیلم:
    - در ۴۰ دقیقه نخست از فیلم Wall-E، در مدت زمانی که نه انسانی دیده می شود و نه کلامی شنیده می شود، چنان شعر تصویری زیبایی به نمایش گذاشته می شود که مفهوم عمیق تر و سیاه تر نهفته در پشت تصاویر به سختی مجالی برای خودنمایی می یابد. صحنه پوشیده شده است از ساختمان ها و آسمان خراش های مرتفع اما خالی از سکنه. در این سرزمین بدون آدمیزاد و بدون انیمیشن! تنها یادگارهایی از زندگی گذشتگان دیده می شود. خورشید کم نور و غبار گرفته چشم اندازی از سرزمینی وهم آور و مرگ زده را روشن می کند و تنها ساکن این سرزمین خالی و رها شده، یک روبات کهنه و به ظاهر درب و داغان است.
    - نسل کودکانی که در ۱۶ سال گذشته با انیمیشن های پیکسار بزرگ شده اند، عادت کرده اند که هر بار با تماشای فیلم های جدید پیکسار غافلگیر شوند. اما پیکسار این بار و با Wall -E گامی فراتر از غافلگیری برداشته است. استودیوی پیکسار فیلمی با درجه بندی مجاز (G) برای کودکان ساخته است که مضمون آن تا به امروز فقط در فیلم هایی غیر مجاز برای کودکان دیده می شد. مضمون نابودی و انهدام حیات و نسل بشر به خصوص در سال های اخیر بسیار مورد توجه فیلمسازان بوده است. فیلمسازانی چون استیون اسپیلبرگ، فرانسیس لارنس، ام نایت شیامالان و ورنر هرتزوگ هر یک از دیدگاه خود به این موضوع سیاه و غم انگیز پرداخته اند.
    - با تمام این اوصاف Wall_E ( طبیعتا و چنان که از یک فیلم انیمیشن انتظار می رود ) تماما یک فیلم سیاه و تلخ نیست. از یک سو فیلمی است صلح جویانه و عاشقانه ای ساده با احساسات خالصانه ای که بی شباهت به فیلم های چاپلین نیست و از سوی دیگر Wall-E را می توان به نوعی در شمار فیلم های علمی تخیلی نیز محسوب کرد با الهاماتی از فیلم های معتبر این ژانر، از اودیسه فضایی گرفته تا بیگانه.
    Wall-E - یک روبات اسقاطی و کهنه است که بیش از آن چه که برایش برنامه ریزی شده زنده مانده است. او تمام روزش را به تلاشی سیزیف sisyphus گونه برای جمع آوری و بسته بندی زباله های باقی مانده از نژاد بشر بر روی زمین می پردازد. نام او خلاصه شده Waste Allocation Load Lifter- Earth Class ( آشغال جمع کن- زمینی) است اما با وجود این نام، او لزوما هر چیزی را که پیدا می کند آشغال نمی داند. در لاشه کشتی زنگ زده ای که او و سوسکش برای فرار از توفان های شن به آن پناه می برند، Wall -E گنجینه ای گرانبها از دانه های مختلف، فندک ها و یک مکعب روبیک را جمع آوری کرده است. علاقه و ستایش او نسبت به بازمانده های دست ساز نسل گمشده بشر قابل درک است چرا که خود او نیز به نوعی یکی از همان بازمانده های تمدن بشری بر روی زمین است. نسل بشر مدت هاست که سیاره زادگاهش را در جستجوی مکان بهتری برای زندگی ترک کرده است و Wall-E در محاصره خروارها مصنوعات بشری باقی مانده بر روی زمین، ناگهان در می یابد که انسان ها منقرض نشده اند. او در میان زباله ها، گهگاه قطعاتی را پیدا می کند که گران بها، جالب توجه و قابل استفاده هستند و بعضی از این قطعات به زعم Wall-E، حتی صاحب روح و زندگی تلقی می شوند.
    موفقیت فیلم وال ای آخرین اثر پیکسار، مرهون ۳ عامل مهم است: انیمیشن جذاب، تصاویر شگفت انگیز و یک داستان علمی تخیلی محبوب.
    وال ای، فیلمی همانند در جستجوی نموست و حتی بزرگسالان نیز می توانند از آن لذت ببرند. فیلم دیالوگ ندارد و به راحتی مرزهای زبان را در می نوردد که این عامل کاملا با فضای فیلم سازگار است، زیرا فیلم داستانی میان سیاره ای را روایت می کند. داستان در ۷۰۰ سال بعد می گذرد. شهری از آسمان خراش ها که از زمین روییده اند. یک نمای نزدیک تر آشکار می سازد که این آسمان خراش ها همه از آشغال ساخته شده اند که خیلی تر و تمیز به صورت توده یا اشکال مکعب شکل، به هم فشرده شده و روی یکدیگر تلنبار شده اند. در تمام کره زمین تنها یک مخلوق جنبنده وجود دارد و او وال.ای آخرین بازمانده روبات های خورشیدی است. جای شکی نیست که او مذکر است آشغال ها را بر می دارد و روی هم تلنبار می کند، آن ها را به صورت مکعب فشرده می کند و سپس توسط تراکتورش بر بالای آخرین نقطه آسمان خراشی که ساخته می گذارد. وال.ای بسیار تنها ست. اما آیا خودش می داند؟ او شب ها به خانه می آید، یک منطقه بزرگ انباری شکل که گنجینه کوچک اش را که حاصل آشغال گردی هایش است ( و آن ها را با چراغ های کریسمس آذین بندی کرده)، در آن نگهداری می کند. وقتی می خواهد استراحت کند کفش هایش! را از چرخ های خسته اش بیرون می آورد و به خواب می رود. فردا روز دیگری است. یکی از هزاران روز، از زمانی که آخرین گروه انسان ها زمین را ترک کردند و در سفینه ای غول آسا روی یک مدار ساکن شدند. روزی روزمرگی وال.ای شکسته می شود.
    آخرین نکته درباره فیلم: می گویند این بهترین انیمیشن پیکسار تا به امروز است. یک انیمیشن شگفت انگیز و جاه طلبانه از شرکتی که هیچ وقت در هیچ یک از کارهایش متوقف نشده است و همیشه چیز تازه ای ارائه داده است. این یکی هم یک انیمیشن صامت عاشقانه است! این فیلم تحسین منتقدان را در پی داشته است.

12. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •