باحال گروه ایران خیلی باحال
به نظرم
ایران عربستان رو میزنه
کره ها رو میزنه
امارات رو با خاک یکی میکنه
![]()
باحال گروه ایران خیلی باحال
به نظرم
ایران عربستان رو میزنه
کره ها رو میزنه
امارات رو با خاک یکی میکنه
![]()
کره جنوبی و شمالی الان کاملا همسطح اند . تو دور مقدماتی هر دو بازیشون هم مساوی شده.
عربستان هم که جای خود داره . نمیدونم چرا میگین ضعیفه؟؟؟
ما امارات رو یه بار شانس آوردیم نباختیم یه بار هم به زور بردیمشون پس اینم نمیتونه حریف آسونی باشه
تایید میشه. با بدبختی شاید صعود کنیم.
ولی جزو دو تیم اول گروه عمرا بشیم
دوران اين حرفها ديگه گذشت
ايران قرار بود آلمانو تو تهران 2-0 بزنه
قرار بود با پرتغال مساوي كنه مكزيكو هم بزنه ...
با همين بازيكن ها و بزاعت نميتونه صعود كنه
اون زماني كه ايران كره رو زد از نظر بازيكن ايران خيلي سر بود
الان كه ديگه هيچكي نيست و همه جوون و بي تجربن
اين علي دايي با چه عقليش حاج سفي رو تو تركيب اصلي قرار داده بود نميدونم
به همون خليلي هم به زور بازي ميده
اینجوریام نیست مهرداد
درست اون تیم از این تیم سر تر ود
ولی این تیم هم واقعآ پر انرژی و جوان
من واقعآ خوشبین هستم نسبت به این تیم
البته به جز چند نفر...
که نمیدونم دلیل دعوتشون چی بود!
اول که برزیل و ارژانتین و ... که نوشتین تو امریکای جنوبی هستن نه لاتین!!!
تو امریکای شمالی هم 3 یا 4 تیم مستقیم صعود میکنن که امریکا و مکزیک قطعا اول و دوم هستن و اگه قرار باشه با امریکای شمالی ها بازی کنیم به این دو تیم نمیخوریم!!!
امریکای لاتین کشورایی مثل پاناما هستن!! یعنی امریکای مرکزی!!
ازبکستان تو گروهش به نظرم سوم میشه.و همین ازبکستان از عربستان ضعیف شما 4-0 باخت!!!
من حوصله کل کل ندارم.اونم سر تیم ملی خودمون!! ولی احتیاجی هم به دفاع از تئوریم نمیبینم.
من میگم به سختی صعود میکنیم و اینو تاریخ نشون خواهد داد!
اي بابا
نماينده پنجم آسيا با نيوزيلند بازي ميكنه
بريد سايت afc ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته. یعنی عملا تیم پنجم هم صعود میکنه
محمود ياورى مى گويد: متاسفانه در گروه بسيار سختى قرار گرفته ايم و دو تيم استراليا و ژاپن اگر مى خواستند هم گروهى هايشان را مشخص كنند، بهتر از اين نمى توانستند حريف بچينند. در آن گروه دو تيم مدعى اما در گروه ما سه تيم مدعى وجود دارد كه تنها بايد اميدوار باشيم تيم عربستان تقويت نشده باشد و مثل يكى دو سال اخيرش بازى كند؛ در غير اين صورت بايد برنامه ويژه اى براى رويارويى با آنها در نظر بگيريم.
عزيزى: امارات امتياز خراب كن است
خداداد عزيزى مى گويد: تيم ايران در گروه بسيار سختى قرار دارد زيرا كه اگر تيم هاى ايران، كره جنوبى، عربستان و ژاپن را ۴ قدرت برتر فوتبال آسيا بدانيم، ۳ تيم از آن ها در يك گروه قرار دارند و كره شمالى هم بسيار قدرتمند شده است. وى تأكيد كرد: على دايى بايد از همه توان فوتبال ايران استفاده كند و اگر بازيكنانى مانند مهدوى كيا و كريمى ناآماده هستند، مشكلات آن ها را حل كند زيرا بازيكنان باتجربه خيلى در اين دور مى توانند به تيم كمك كنند؛
جلالى: عربستان حريف اصلى ماست
مجيد جلالى مى گويد: از نظر من تيم ايران در گروه خوبى قرار گرفته است و فوتبال ظريف و كند امارات يا بازى ماشينى و خشك كره شمالى نمى تواند مزاحمتى در راه ما ايجاد كند. ضمن آنكه كره جنوبى نيز پس از جام جهانى ۲۰۰۲ روند صعودى نداشته است و طى سال هاى اخير ما همواره مقابل اين تيم برتر بوده ايم. حتى در جام ملت هاى آسيا با وجود برترى در ضربات پنالتى مغلوب آنها شديم. وى افزود: عربستان را دشوارترين حريف تيم ايران مى دانم با اين حال در راه صعود ايران مشكل خاصى نمى بينم و معتقدم از هم اكنون بايد به فكر زيرساخت هايى براى انجام بازيهاى نوين در جام جهانى ۲۰۱۰ باشيم تا در آن رقابت ها نشان دهيم شرايط فوتبال مان نسبت به گذشته تغيير كرده است.
كربكندى:همه نوع فوتبالى اينجا هست!
رسول كربكندى مى گويد:بى ترديد تيم ايران در گروه سختى قرار گرفته است. كره جنوبى و عربستان در اين گروه دو تيم صاحب سبك در فوتبال هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)