با حرف piishii موافقم
علي آقا بيشتر پست هاشو اينجا داده خودتون نگاه كنيد
كاري به انجمن ها و تايپك ها نداره كه بياد جواب بده
معرفی محصولات فروشگاه آنلاین P30world
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
میسم
علی
سینا
با حرف piishii موافقم
علي آقا بيشتر پست هاشو اينجا داده خودتون نگاه كنيد
كاري به انجمن ها و تايپك ها نداره كه بياد جواب بده
معرفی محصولات فروشگاه آنلاین P30world
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ایشون علاوه بر کار های پشتیبانی سایت و .... در قسمت فروشگاه آنلاین فعالیت دارنپروفایلشونو دیدم اما ندیدم حتی یه پست تو این مدت داده باشن
درباره علي عزيز :
اينجا ما هم سايت رو داريم و هم انجمن رو . هر سه نفر در هر دو محيط ادمين هستند . اما تقسيم کار وجود داره . علي جان بيشتر در سايت هستند و سينا و ميثم بيشتر در انجمن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا ایشون چندین وقته نمیان؟درباره علي عزيز :
اينجا ما هم سايت رو داريم و هم انجمن رو . هر سه نفر در هر دو محيط ادمين هستند . اما تقسيم کار وجود داره . علي جان بيشتر در سايت هستند و سينا و ميثم بيشتر در انجمن .
پستاش هم خیلی کمه.
سلام...
سطح دسترسی مدیر باز نشسته با همکار باز نشسته فرق می کنه؟
سلام...
سطح دسترسی مدیر باز نشسته با همکار باز نشسته فرق می کنه؟
با سلام و عرض ادبشما با اينكه عضو جديد خستي ولي خوب ميدوني چي به چيه ممنون از راهنمايت
شما 2008 عضو شدید.
آیا کسانی که تعداد بالایی پست میدهند عضو قدیمی میشوند؟!
من در اوایل 2005 با اینجا آشنا شدم و یوزر من مربوط به 2005/6 میشه
--------------------------------------------------------------------------------
این رو مورد علی آقا گفته شد اما اون اوایل این طور نبود یادمه اون روزهای اول که عضو شده بودم درخواست نرم افزار هام رو ایشون جواب دادن و گاهی Mpsjavad و M.R.M اما حالا زیاد شدن کاربران باعث از ذوق افتادن ایشان شدهكاري به انجمن ها و تايپك ها نداره كه بياد جواب بده
-------------------------------------------------------------------------------
قبلآ آقا میثم فروم رو مدیریت میکردن اما حالا آقا سینا
در مورد علی آقا هم مطالبی هست...
در ضمن دوستانی با بکار بردن جملاتی خود را سهیم با دارندگان امتیاز میدونن(ما...) که اشکالی ندارد!
----------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون
امضا:
چهره ها نشان دهنده ی غرور و عدم غرور افراد است.
حالا یه چیزی تو دلم مونده بود میخوام بگم
خداییش هیچ فرومی توی دنیای هست که ادمین های اصلیش انقدر کم تو ش باشن؟(به جز پی سی ورلد)
خواهشاً بدذون تعصب جواب بدید!
مثال :
ما اینجا در مقابلمون دو تیم استقلال و پرسپولیس رو میبینیم
این ما معنی صاحب بودن نمیده عزیز . کمی هم خوش بین باشو نگرانی بابت امتیاز سایت رو به صاحبانش بسپار .
بقول ساویز : هر کس از ظن خود شد یار من
ادمین ها بوقتش هستند . روزی نبوده تا بحال که من با ادمین ها کاری داشتم و اونها آن لاین نشده باشن در ساعاتی .
در هر حال مدیران انجمن دارن فعالیت میکنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)