تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: گوشی تا سقف 200 هزار تومن (صدا و دوربین مهمه)

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

دوست عزیز از توجه و توضیحت خیلی ممنونم
    کیفیت صدا خیلی برام مهمه ، آنتن دهی اش بالا باشه . مکالمات رو ضبط کنه . منشی تلفنی داشته باشه . از لحاظ ظاهری خیلی سبک و شیک باشه . حروف روی دکمه ها ریز نباشه ، درشت و واضح و خوانا باشه .
    به اینترنت وصل بشه یعنی همون سیستم Gprs رو داشته باشه .
    من شنیدم که نوکیا خیلی راحت ویروسی میشه ، آیا این موضوع صحت داره ؟ اگه درسته پس مجبورم سونی اریکسون بگیرم
    در مورد نمایندگی رسمی ، لطفا آدرسشون رو دقیقا بگین تا مستقیما از خود نمایندگی خرید کنم
    یک سوال خیلی مهم دیگه این که می خوام بعضی از افراد موقع مکالمه نتونند رد و نشونی من رو پیدا کنند برای این منظور اگه میشه بگین چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟
    خواهش می کنم,وظیفه بود.

کیفیت صدا خیلی برام مهمه ، آنتن دهی اش بالا باشه . مکالمات رو ضبط کنه . منشی تلفنی داشته باشه . از لحاظ ظاهری خیلی سبک و شیک باشه . حروف روی دکمه ها ریز نباشه ، درشت و واضح و خوانا باشه .
    گوشی سامسونگ این امکاناتی رو که بهش اشاره کردید رو داراست.به خصوص منشی تلفنی.

من شنیدم که نوکیا خیلی راحت ویروسی میشه ، آیا این موضوع صحت داره ؟ اگه درسته پس مجبورم سونی اریکسون بگیرم
    می تونی از آنتی ویروس استفاده کنی.موقع خریدن به طرف بگید که آنتی ویروس هم براتون نصب کنه.کلآ گوشی هایی که تحت سیمبین هستند,بایستی حتمآ یک آنتی ویروس داشته باشند.

در مورد نمایندگی رسمی ، لطفا آدرسشون رو دقیقا بگین تا مستقیما از خود نمایندگی خرید کنم
    خوب شما رو من نمی دونم در کدوم شهر زندگی می کنید.اگه در تهران هستید علاالدین خوبه.اگر در شهر دیگه ای هستید,از 118 بپرسید.

یک سوال خیلی مهم دیگه این که می خوام بعضی از افراد موقع مکالمه نتونند رد و نشونی من رو پیدا کنند برای این منظور اگه میشه بگین چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟
    بایستی دنبال ترفند بگردید چون گوشی ها این قابلیت رو ندارند.

شما دقیقآ نگفتین تا چه حدی می تونید بودجه تهیه کنید.امّا پیشنهاد من یک گوشی خوب از نوکیا مدل Nokia 5610 هست که برای اینکه منشی تلفنی هم داشته باشه می تونین نرم افزارش رو نصب کنید البته قیمتش یکم گرونه ولی گوشی فوق العاده ای هست در غیر اینصورت اگه بودجه ات حدود 200 تومنه,u600 هم عالیه ولی پیشنهاد من برای شما واسه ی یک گوشی کامل, 5610 می باشد.

مشخصات كلي :
    فرم كشويي - دوربين 3.15 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد 33.5*44.7 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي 1024 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 98.5*48.5*17 ميليمتر - وزن 111 گرم

قيمت: 277000 تومان
    Last edited by SANR; 27-06-2008 at 15:31.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

این امکاناتی که گفتی........... همه توی یو 600 هست ، و به نظرم به خاطر سبک و شیک بودن گزینه خوبی هست......... ولی روی کا 800 هم میشه حساب باز کرد........ که دسته همه هست (خز خودمون...!!!) ، سبک نیست ، شیک نیست......!!!منشی نداره.. دکمه هاش کوچیک هست. ولی من میگم یو 600 بهتره.
    من شنیدم که نوکیا خیلی راحت ویروسی میشه ، آیا این موضوع صحت داره ؟
    نوکیا ، اونایی که سیستم عامل دارن ، آره............ ولی اونایی که جاوان نه......!!!!
    اگه درسته پس مجبورم سونی اریکسون بگیرم
    یعنی فقط نوکیا یا سونی اریکسون........؟؟!! با ساموسنگ حال نمیکنی.....؟؟؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خواهش می کنم,وظیفه بود.

گوشی سامسونگ این امکاناتی رو که بهش اشاره کردید رو داراست.به خصوص منشی تلفنی.

می تونی از آنتی ویروس استفاده کنی.موقع خریدن به طرف بگید که آنتی ویروس هم براتون نصب کنه.کلآ گوشی هایی که تحت سیمبین هستند,بایستی حتمآ یک آنتی ویروس داشته باشند.

خوب شما رو من نمی دونم در کدوم شهر زندگی می کنید.اگه در تهران هستید علاالدین خوبه.اگر در شهر دیگه ای هستید,از 118 بپرسید.

بایستی دنبال ترفند بگردید چون گوشی ها این قابلیت رو ندارند.

شما دقیقآ نگفتین تا چه حدی می تونید بودجه تهیه کنید.امّا پیشنهاد من یک گوشی خوب از نوکیا مدل Nokia 5610 هست که برای اینکه منشی تلفنی هم داشته باشه می تونین نرم افزارش رو نصب کنید البته قیمتش یکم گرونه ولی گوشی فوق العاده ای هست در غیر اینصورت اگه بودجه ات حدود 200 تومنه,u600 هم عالیه ولی پیشنهاد من برای شما واسه ی یک گوشی کامل, 5610 می باشد.

مشخصات كلي :
    فرم كشويي - دوربين 3.15 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد 33.5*44.7 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي 1024 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 98.5*48.5*17 ميليمتر - وزن 111 گرم

قيمت: 277000 تومان
    از شما چه پنهون بودجه ام حدودا 150تاست ، می خواستم یک تاپیک جدا بزنم و با همین بودجه سوالم رو مطرح کنم ولی دیدم که این تاپیک هست دیگه منصرف شدم . فکر کردم 50 تای دیگه رو تهیه می کنم و به جای تاپیک دیگه همین جا سوالم رو مطرح کنم
    منشی تلفنی رو می تونم بی خیال بشم ولی کیفیت صدا برام خیلی مهمه . واضح بودن حروف هم برام مهمه و همینطور سیستم GPRS ، اینترنت برام مهمه . و دیگه این که ظاهرش سبک و ظریف باشه
    دوست عزیز این مدلU600 مارکش نوكياست ؟
    روی مارک حساسیت ندارم ولی این که میگن نوکیا ویروسی میشه روش حساسیت دارم حوصله ی ویروس رو ندارم
    توی علاءالدین پر از فروشگاه هستش ، میشه دقیقا بگین به کدومشون مراجعه کنم ؟
    راستی در مورد ترفند ، دوستان میگن از کارت اعتباری ایرانسل اگه استفاده کنم دیگه کسی نمی تونه پیگیری کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این امکاناتی که گفتی........... همه توی یو 600 هست ، و به نظرم به خاطر سبک و شیک بودن گزینه خوبی هست......... ولی روی کا 800 هم میشه حساب باز کرد........ که دسته همه هست (خز خودمون...!!!) ، سبک نیست ، شیک نیست......!!!منشی نداره.. دکمه هاش کوچیک هست. ولی من میگم یو 600 بهتره.

نوکیا ، اونایی که سیستم عامل دارن ، آره............ ولی اونایی که جاوان نه......!!!!

یعنی فقط نوکیا یا سونی اریکسون........؟؟!! با ساموسنگ حال نمیکنی.....؟؟؟!!!
    دوست عزیز من تجربه زیادی در زمینه موبایل ندارم و نمی دونم کدوم یک از این مارک ها بهتره ، بعضی ها میگن نوکیا بهتره ، بعضی ها میگن سونی اریکسون بهتره ، بعضی ها هم میگن سامسونگ بهتره ، هر کسی یک مارکی رو توصیه می کنه و ماهایی که تجربه نداریم گیج میشیم که کدوم رو بگیریم
    این K800 هم نوكياست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

U600 مارک سامسونگ و k800 مارک سونی اریکسون.

خوب بودجه ات یه 50 تومن بزار روش u600 رو بخر یا کمی بیشتر k800 میل خودته.k800 کیفیت دوربینش بالاست و u600 بلندی صدا.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

U600 مارک سامسونگ و k800 مارک سونی اریکسون.

خوب بودجه ات یه 50 تومن بزار روش u600 رو بخر یا کمی بیشتر k800 میل خودته.k800 کیفیت دوربینش بالاست و u600 بلندی صدا.
    گارانتی رو چی باید بگیرم ؟ توی علاءالدین به کدوم فروشگاه مراجعه کنم ؟
    راستی این K800 قيمتش چند هستش ؟
    الان درست نمی دونم ولی شاید بتونم یک کمی دیگه تهیه کنم همون مدلی رو که شما توصیه کردی 5610 رو تهیه کردم ببینم چی میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

گارانتی رو چی باید بگیرم ؟ توی علاءالدین به کدوم فروشگاه مراجعه کنم ؟
    راستی این K800 قيمتش چند هستش ؟
    الان درست نمی دونم ولی شاید بتونم یک کمی دیگه تهیه کنم همون مدلی رو که شما توصیه کردی 5610 رو تهیه کردم ببینم چی میشه
    من که شخصآ اصلآ به گارانتی گوشی اعتقاد ندارم چون به نظرم پول الکی دادن هست.کامتل و پارسه به ترتیب خوبند.

k800 هم بسیار عالی هستش حتی بهتر از u600 البته فقط عیبش اینه که در دسته همه هست اگه به این موضوع اهمیت نمیدی این گوشی رو بخر که از u600 هم ارزونتر شده!قیمتش 194 تومن هست که بسیار ارزون شده و مناسب برای هر نوع امکاناتی.یا اگر هم تونستی بودجه ات رو بیشتر کن و 5610 nokia بخر که گوشی خیلی زیبا,شیک و با امکانات است.

مشخصات كلي :
    فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*40 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 105*47*22 ميليمتر - وزن 115 گرم

قيمت: 194000 تومان

مشخصه هاي کلي:
    • مکالمه تصويري 3G
    • دوربين 3/2 مگاپيکسلي با قابليت اتوفوکوس، فلاش xenon و زوم ديجيتال 16 برابر
    • ضبط کننده وئدئوئي (144×164 پيکسل، با سرعت 15 فريم در ثانيه)
    • دوربين ثانوي براي مکالمه تصويري
    • صفحه نمايش: TFT، 262.144 رنگ، 320×240 پيکسل
    • پخش کننده موسيقي (فرمت MP3, AAC/AAC+/eAAC + WMA)
    • راديو FM
    • زنگ هاي MP3 و AAC (پلي فونيک 72 کاناله)
    • MusicDJ™ (سازنده زنگ هاي پلي فونيک)
    • سيستم ارسال پيام:SMS، MMS، ايميل
    • بلندگو
    • ضبط کننده صدا
    • بازي هاي سه بعدي Java
    • مرورگر وب به همراه سرويس دهنده اخبار RSS و بلاگ نويسي همراه با تصوير
    • مود پرواز (Flight)
    • داراي قابليت هاي برنامه ريزي روزانه، مديريت فايل، دفترچه تلفن
    • حافظه: 64 مگابايت + سازگاري با حافظه Stick Micro™ (M2™)
    • اتصالات: بلوتوث، ذخيره سازي اطلاعات با پورت USB، Fastport، مادون قرمز
    • GPRS، انتقال اطلاعات از طريق امکانات نسل سوم (با قابليت دانلود تا 384 کيلوبايت در ثانيه)
    • داراي ويبره
    • باند سه گانه به علاوه امکانات نسل سوم
    • اندازه: 22×47×105 ميلي متر
    • وزن: 115 گرم
    • زمان مکالمه: 5/2 ساعت (در 3G) ـ 7 ساعت (در2G)
    • زمان استندباي گوشي: 350 ساعت

توضیحات کاملتر:
    مدل K800i اولين گوشي نسل سوم سوني اريکسون است که مجهز به دوربين Cyber-Shot™ مي باشد. اين بهترين گوشي سايبر شات تا کنون است و به عقيده ما در زمان عرضه، بهترين گوشي دوربين دار موجود در بريتانيا بود.
    K800i در حين اين که بزرگ است، ساختار و ظاهر زيبايي دارد. ساخت اين گوشي بسيار محکمي و بادوام است. طراحي آن کلاسيک و مربعي شکل مي باشد، اما در عين حال زيبا و جذاب نيز است. طراحي قسمت پشت گوشي شبيه دوربين سايبرشات بوده و به اين دليل بيشتر شبيه دوربين به نظر مي رسد تا گوشي. لنز دوربين داراي درپوش است ولي متاسفانه هنگامي که گوشي در کيف يا درون جيب قرار دارد، احتمال خارج شدن درپوش از روي لنز زياد است و در نتيجه دوربين خود به خود فعال مي شود. گرچه دکمه هاي صفحه کليد بسيار کوچکند و مناسب افرادي که انگشتان بزرگي دارند نيست، اما طراحي خوبي دارد و استفاده از آن آسان است. صفحه نمايش اين گوشي بزرگ (2 اينچ) و کيفيت آن عالي است. وزن گوشي که 115 گرم مي باشد، کمي بيشتر از حد متوسط است اما اين وزن نسبت به گوشي هاي نسل سوم چندان هم سنگين نيست، چرا که گوشي هاي سنگين به دليل لرزش کمتر دوربين، عکس هاي بهتري مي گيرند.
    Last edited by SANR; 27-06-2008 at 19:07.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

دوست عزیز من تجربه زیادی در زمینه موبایل ندارم و نمی دونم کدوم یک از این مارک ها بهتره ، بعضی ها میگن نوکیا بهتره ، بعضی ها میگن سونی اریکسون بهتره ، بعضی ها هم میگن سامسونگ بهتره ، هر کسی یک مارکی رو توصیه می کنه و ماهایی که تجربه نداریم گیج میشیم که کدوم رو بگیریم
    این K800 هم نوكياست ؟
    دوست عزیز.......... با اجازت یه پیشنهاد داشتم....... برای اینکه روی پای خودت وایسی() ، به سایت زیر یه سر بزن.....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی این سایت ، صفحه اول بالا سمت راست یه جا نوشته Quick Phone Search ، که هر مدلی رو توش بنویسی برات میاره. مثلا بزن : k800 , u600 5610 و.........!!!! البته اگه تا فردا سوال کنی و کمک بخوای همه کسایی که اینجا با فراغ باز جوابت رو میدن.
    k800 کیفیت دوربینش بالاست و u600 بلندی صدا.
    با اجازه...............
    دوست عزیز ، اشتباه فرمودی................ صدای کا 800 به مراتب از یو 600بیشتره.......... ولی دوربین یو 600 عکس بهتری میندازه.......... به جز شب و تاریکی که کا 800 با داشتن فلاش زنون موفقتره. توی فیلم برداری هم یو 600 بهتر عمل میکنه.
    درنهایت .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

با اجازه...............
    دوست عزیز ، اشتباه فرمودی................ صدای کا 800 به مراتب از یو 600بیشتره.......... ولی دوربین یو 600 عکس بهتری میندازه.......... به جز شب و تاریکی که کا 800 با داشتن فلاش زنون موفقتره. توی فیلم برداری هم یو 600 بهتر عمل میکنه.
    درنهایت
    من بهترین ویژگی این دو مدل رو گفتم و مقایسه نکردم رفیق.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به هر حال هر کسی یه نظری میده دوست عزیز.سعی کن گوشی بخری که افت خودش رو کرده باشه که بعدآ پشیمون نشه واسه چی اینقدر ارزون شد!u600 و k800 افت خودشون رو کردند.

موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

سعی کن گوشی بخری که افت خودش رو کرده باشه که بعدآ پشیمون نشه واسه چی اینقدر ارزون شد!u600 و k800 افت خودشون رو کردند.
    تایید ، 100 درصد این پست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •