نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم تو فقط با این برنامه سرعتت 7 میشه یا با برنامه های دیگه هم 7 هستش؟
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم تو فقط با این برنامه سرعتت 7 میشه یا با برنامه های دیگه هم 7 هستش؟
خوب شما اگه گوشیت نوکیا هست و سیم کارتت هم ایرانسله کافیه گوشیت رو با برنامه
Nokia PC Suite به کامپیوتر وصل کنی( بهتره ار ورژن های جدید این برنامه استفاده کنی مثل 6.85.11.1 یا بالاتر) بعد گزینه
connect to the internet رو میزنی بعدش در پنجره جدید (one touch access) وارد settings میشی بعد next رو میزنی در پنجره بعد گزینه پایینی رو انتخاب میکنی بعد هم next یا finish رو میزنی. بعد میای تو همون پنجره one touch access و دکمه connect رو میزنی.همین
با برنامه download manager تست کردم
ظاهرا این برنامه قوی تر IDA هستش
کلا فکر کنم با برنامه های زیر بتونی سرعت دانلود را ببری بالا
onspeed
Internet Download accelerator
Download accelerator plus
internet download manager
ولی خوب خطتم باید سرعتش بالا باشه تا به 7 برسی ، location و عدم وجود مانع دو رو بر خونتون به نظرم فاکتورهای مهمی باشند
براي 20% سرعت لازم است اين كار را حتمآ مورد توجه قرار دهيد
استفاده ار رم اصل با فضاي خالي.!!!
هر چه قدر سرعت گوشي شما بالاتر باشه سرعت اينترنت هم 100% بالتر ميره.
من خودم گوشيم K750i هستش و رم 512 سوني دارم كه خيلي رم بي خود و تقلبي هستش.وقتي مي خوام به اينترنت كانكت بشم از رم اصلي 64MB خود گوشي استفاده ميكنم.
شما هم تست كنيد.
با تشكر.
سلام بچه ها
امروز يه كشفي كردم!
البته اگه بشه اسم اين رو كشف گذاشت
من متوجه شدم كه اگه گوشي رو رو به پائين بگذاريم سرعتش بالاتر ميره! به زباني ديگر من اين طور عمل كردم
يك كتاب بروي سطحي كه مي خواهيد گوشي خود را بروي آن قرار دهيد بگذاريد مثلا بروي ميز اكنون گوشي خود را وارونه كنيد به نحوي كه ال سي دي آن يا صفحه نمايشش به طرف كتاب باشد اكنون به اينترنت وصل شويد جالب است كه با اين تغيير كوچك سرعت داونلود من در بيشتر مواقع از 3 كيلوبايت در ثانيه كمتر نمي شود
فكر كنم اين به اين دليل است كه آنتن گوشي زير آن است وبدين طريق آنتن آن رو به سطح قرار مي گيرد
لطفا شما هم تست كنيد تا ببينيم آيا شانسي بوده يا عملا در سرعت موثر است
Last edited by mahramasrar2; 07-07-2008 at 18:28.
هیــــــــــــــــــچ ربطی نداره !!!!!!!!![]()
شما با این کار انتن دهی گوشی رو بیشتر کردین. تاثیر هم داره.
ولی مهمترین فاکتور خود شبکه س که اگه خوب باشه مساله ای نیس.
منم اکثرا با گوشی وصل میشم یا با پی سی سویت.
سرعتم بین 12 - 20 متغیره . چند وقتی خیلی سرعت خوب شده.
منم تو قم سرعتم با internet download manager بین 0 تا 18 کیلوبایت متغیره ، که بیشتر رو 7 یا 8 دانلود میکنهنوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیم هم K550 هست
البته دوست من ، کم کم سرعت بالا نرفت ، بلکه از اون هفته که edge فعال شد سرعت بهتر شده ، شما یه نگاه توی مشخصات گوشیت بندازی میبینی که علاوه بر gprs و 3G ، گوشی شما edge هم داره
فکر کنم گوشی هایی که edge ندارن سرعتشون از 2 یا 3 بالاتر نره!!!
راستی کشف اون دوست عزیزمون رو هم من چند روز دارم اجرا میکنم و خیلی تاثیری نداره!!
تو کرمانشای هم از وقتی ای دی جی ای دوباره اومد سرعت خیلی خوب شده.
elvis شما که میگی سرعتم 20 کیلو هست خوب معلومه دیگه تو کرمانشاه همینه! آخه هر چی از شمال و تهران دور تر بشی سرعتم بیشتر میشه آخه تعداد مصرف کننده کمتر میشه! من الان تو شمالم و سرعتم از 5 بالا تر نمیره! ولی تو مسافرتی که رفتیم این تغییر سرعتو به چشم دیدم و این هیچ ربطی به edge نداره! تا حدودی ربط داره ولی نه انقدر!
بعدشم سرعت اعلام شده از طرف ایرانسل 34 کیلوبایت کلی هست! واسه دانلود فرق داره میشه تقریبا 8 یا کمتر! حالا شما میگی با 20 دانلود میکنم جای تعجب داره!!!!!
Last edited by Gprs23; 08-07-2008 at 04:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)