تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: طنز كدام يك از كارگردانهاي زير را مي پسنديد ؟

راي دهنده
96. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مهران مديري

72 75.00%
  • رضا عطاران

52 54.17%
  • جواد رضويان

5 5.21%
  • سروش صحت

6 6.25%
  • مجيد صالحي

13 13.54%
  • مهران غفوريان

12 12.50%
  • مهدي مظلومي

2 2.08%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 113

نام تاپيک: سریال سه در چهار

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

10

کاملا درسته.ولی در مرد هزارچهره پیشرفت چشمگیری طنز موقعیت داشت.اما خب محدودیت هایی هم وجود داره چه از نظر طنز موقعیت چه از نظر کلای.منظورمو که می فهمین؟چند صحنه هم تو مردهزارچهره بود مخصوصا اولاش که من تعجب کردم که چطور حذفشون نکردن.

از لحاظ محدوديت منظورت را نمي فهمم !
    ولي به نظر من اگه محدوديتي هم ميخواهد باشد تو كلام بيشتر است (و تاثير منفيش در جامعه بيشتر است)
    در مورد مرد هزار.. اين كه توش طنز موقعيت بود درسته و خيلي برا كمدي تلويزيون ايران عالي بود (صحنه اي مثل جو گير شدن مهران مديري )
    ولي بازم كلام از قدرت خيلي بيشتري برخوردار بود

و رسيدن به كمدي موقعيت كاري بس دشوار است چون ما پيشينه اي در اين امر نداريم (چون ما سينما صامت نداشتيم )
    و تازه از لحاظ پيشينه تاريخي بيشتر به كمدي كلام وابسته ايم (كتاب هاي طنز مون و نمايش هاي طنز)

ما فيلم طنز خوبي نيز در همين مورد سراغ دارم مثل صمد . موميايي 3 و ليلي با من است كه هنوز بعد از سالها صحنه هايي در ذهن دارم و كلي روحم رو شاد مي كنند

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یکم تخیلی هست و موضوعش خنده دار نیست بلکه اداهای علی صادقی خنده دار هست

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض نقد سریال سه در چهار/ ‎‎‎‎يک گام به پيش

به قلم مهدي شکيبايي
    ساخت سريال هاي طنز به مناسبت هاي مختلف در سيما به امري عادي تبديل گشته و سبب شده تا بسياري به توليد چنين ‏سريال هايي روي آورند. مجيد صالحي يکي از آنهاست که کار را با نقش آفريني در همين کارهاي روتين طنزآغاز کرده ‏بود. بعد از تجربه بازيگري در سينما به ساختن مجموعه هاي طنزروي آورد. مجموعه طنز سه در چهارکه جديدترين ‏ساخته صالحي درمقام کارگردان، هم اکنون درحال پخش ازشبکه سوم سيماست که تفاوت هاي عمده اي با کارهاي ‏پيشين وي دارد. از جمله حضور رضا عطاران درمقام مشاورکارگردان پروژه که گويا اين حضور تاثير زيادي بر شيوه ‏کار ونگاه صالحي به مقوله طنزداشته است. ‏

نويسنده: عليرضا مسعودي. کارگردان: مجيد صالحي. مشاورکارگردان: رضا عطاران. تهيه کننده: حسن روستايي. ‏مجري طرح: بهرام بهراميان. تدوين: مريم نفريه، رضا مطهري. مديرتصويربرداري: مرتضي نجفي. طراح گريم: ‏مهرداد ميرکياني. طراح صحنه و لباس: حسين عالي نژاد. موسيقي: اميد کرامتي. بازيگران: محمد کاسبي[رحمان]، ‏مهران رجبي[سيروس]، علي صادقي[بيژن]، شهره لرستاني[حنا]، مريم سلطاني[طلا]، اشکان اشتياق[کيوان]، مجيد ‏صالحي، مصطفي راد، مختارسائقي،. شمسي فضل الهي. محصول: شبکه سوم سيما ‏

سه در چهار روايتگر زندگي دو خواهر و خانواده آنهاست که براي فراهم کردن زندگي بهتر تصميم مي گيرند که يک ‏شرکت خدماتي تاسيس کنند. آنها به کمک يکديگرشرکت را در آپارتمان اجاره اي در برجي در بالاي شهر تهران به راه ‏مي اندازند اما...‏

ژانر طنز و کمدي هميشه يکي از سخت ترين ژانرهاست و پرداختن به آن توانمندي هاي زيادي را از جانب سازندگان ‏آن مي طلبد. چهارچوب داستان "سه درچهار" حول محور دو خانواده به سرپرستي آقا رحمان و آقا سيروس مي چرخد. ‏اين دوخانواده که نسبت فاميلي با يکديگردارند تصميم مي گيرند تا تحولي درزندگي شان بوجود آورند. اين تصميم در ‏ساختمان داستان تبديل به عنصري مي شود که خود زمينه ساز رويدادها و اتفاقات بيشمار و متنوعي است. در واقع با ‏اين تصميم دو خانواده به بالاي شهر نقل مکان مي کنند و در يک خانه اجاره اي هم زندگي مي کنند و شرکتي را به ‏طورغير قانوني به راه مي اندازند. ‏

عنصري که نويسنده به خوبي ازآن درطراحي جهان داستاني خود سود مي جويد عامل وارونه سازي است. اين عامل ‏هميشه يکي از اجزاء اصلي سازنده کمدي ست. خانه اي که دو خانواده همزمان درآن سکني گزيده اند و مدير برجي که ‏بسيارکنجکاو است و به شدت رفت و آمد ساکنين برج را زير نظردارد. اين پازل ها به درستي از جانب نويسنده در ‏کنارهم چيده شده اند. در واقع نويسنده علاوه بر به کارگيري اين عناصر در ساختار اثرش، از نحوه نگارش ديالوگ ها ‏و طراحي موقعيت هايش استفاده فراواني جسته است. ديالوگ ها علاوه بر اين که سطحي از روزمره گي شخصيت ها ‏در اجتماع را انتقال مي دهد، با به کارگيري عنصرتکرار باعث ايجاد طنز کلامي در گفتار شخصيت ها مي شود. نکته ‏ديگر اينکه، مخاطب بيش از آنکه به طنزهاي کلامي و بداهه سازي هاي بازيگران بخندد به موقعيت هايي که شخصيت ‏ها در آن گرفتارمي آيند، مي خندد. نمونه بارز آن سکانسي است که بيژن به همراه خواهرش مريم براي نظافت و کار به ‏خانه پيرزني در بالاي شهرتهران مي روند. پيرزن که سال هاست تنهاست نيازبه کسي دارد که براي او حرف بزند. در ‏مقابل مريم و بيژن وظيفه شان نظافت منزل است. اين تضاد در انگيزه شخصيت ها گروتسگ بي نظيري را براي ‏مخاطب خلق مي کند. طوري که مخاطب همزمان با تنهايي پيرزن همدردي مي کند و هم به وضعيت مريم و بيژن که ‏گرفتارشده اند، مي خندد. ‏

در بخش کارگرداني، صالحي با انتخاب درست زواياي دوربين و دکوپاژي روان کمک شاياني به موقعيت ها وشخصيت ‏ها مي کند. او در واقع با دکوپاژش فضايي رئاليستي و باورپذير براي مخاطب خلق مي کند. هدايت صحيح بازيگران – ‏انتخاب درست بازيگران – ريتم مناسب داستان و... ازنکات برجسته کارگرداني اوست. اما تنها نکته اي که باقي مي ‏ماند استفاده ازعناصري است که صالحي از کارهاي عطاران به عاريت گرفته است که تا حد زيادي با فضاها وموقعيت ‏ها هماهنگ شده است. اتفاقي که اگرنمي افتاد ضربه بزرگي به مجموعه وارد مي شد. ‏

بازيگران هم بازي قابل قبول وخوبي ازخود ارائه مي دهند. اما دراين ميان، مهران رجبي با نوع گويش خاص خود در ‏ادا کردن ديالوگ ها وعلي صادقي با بداهه هايش جذابيت مضاعفي برخلق کردن لحظات طنزمي افزايد. به نظرمي رسد ‏که سه در چهار گام رو به جلو و نقطه عطفي در کارنامه صالحي به حساب مي آيد.

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

يك سوال دارم
    اينها تو اين قسمت چه طوري صندلي ها رو بردن تو آپارتمان با وجود محبي(اين نكته رو بابام اشاره كرد)

به نظر رسيد بااينكه اين قسمت خيلي خنديدم
    ولي يك جورايي داره مجموعه نزول مي كنه

چون واقعا مسخره بود (مخصوصا اون بيزينسش)
    Last edited by dimah2005; 09-07-2008 at 09:58.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ميگم اين دخترا چرا اينقدر هزار چهره هستن؟؟؟ ميدونيد اين ليلا(همون دانشجو) تو سريال كانال يك هم بودش؟؟

همون سريال كه سولماز غني توش بازي ميكرد(ساميه)......قيافه ي اونجاش كجا قيافه ي ناز اينجاش كجا؟؟؟!!!!!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

يك سوال دارم
    اينها تو اين قسمت چه طوري صندلي ها رو بردن تو آپارتمان با وجود محبي(اين نكته رو بابام اشاره كرد)

به نظر رسيد بااينكه اين قسمت خيلي خنديدم
    ولي يك جورايي داره مجموعه نزول مي كنه

چون واقعا مسخره بود (مخصوصا اون بيزينسش)
    فکر کنم خود نویسنده هم چیزی به ذهنش نرسیده! خلاصه بردند تو دیگه حالا هر جوری بود

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

منم از اين فيلم خيلي خوشم امده
    همه بازيگراش سر جاشونن وكارشون عالي است

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

ميگم اين دخترا چرا اينقدر هزار چهره هستن؟؟؟ ميدونيد اين ليلا(همون دانشجو) تو سريال كانال يك هم بودش؟؟

همون سريال كه سولماز غني توش بازي ميكرد(ساميه)......قيافه ي اونجاش كجا قيافه ي ناز اينجاش كجا؟؟؟!!!!!
    كدوم فيلم رو شما مي گي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

كدوم فيلم رو شما مي گي
    فيلمي كه در اون سولماز غني بدنبال برادر گمشده ي خودش ميگشت و ترانه ي تيتراژ سريال رو رضا صادقي ميخوند

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من حضور عطاران روی سریال خیلی تاثیر گذاشته و میشه گفت داستان سریال شبیه سایر کارهای عطاران هست...
    یک گروه از طبقه ی پائین جامعه که برای بهبود وضع زندگیشون دست به ریسک بزرگی می زنند و وارد کاری می شوند که توش تبحر ندارند...
    سریالهای قبلی عطاران هم همین جور بود حالا اونجا اون ریسک اومدن به تهران بود و یا ازدواج کردن با یک مرد ثروتمند!
    یه چیزی که باعث میشه من زیاد با کار عطاران حال نکنم اینه که بار طنز سریال را روی دوش یک نفر می اندازه و اون ادمی هست که همه کار می کنه تو این سریال بیژن(علی صادقی) این نقش را به عهده داره ادمی که به خاطر پول همه کار می کنه ،هر حرفی را می زنه، با همه شوخی می کنه...
    البته بازیگران سریال خیلی خوب چیده شدن و خوب هم بازی می کنند...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •