فکر کنم خود شما بودین که از همون پست دومِ این تاپیک ، این جنجال رو به پا کردین اینم نقل قول پست دوم که مربوط است به شما: (البته ممکنه بعداً بری ویرایش کنی ولی تاریخ ویرایش همه چیز رو معلوم خواهد کرد)
مخلص همه استقلالیا مچگیری رو حال کردین![]()
فکر کنم خود شما بودین که از همون پست دومِ این تاپیک ، این جنجال رو به پا کردین اینم نقل قول پست دوم که مربوط است به شما: (البته ممکنه بعداً بری ویرایش کنی ولی تاریخ ویرایش همه چیز رو معلوم خواهد کرد)
مخلص همه استقلالیا مچگیری رو حال کردین![]()
بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال
قهرمانی حق استقلال اسیا بود
دم همه بچه های تیم گرم
عشق است داش علی
متاسفانه بايد بگم درسته توي تاپيك استقلالي ها اول به پرسپوليس متلك انداخته شد.
اما برديا اين دليل خوبي براي توجيه پست هاي شما نيست.
شما توي تاپيك پرسپوليسي ها كم به ما و استقلال بد و بيراه نمي گفتيد(منظورم كاربرهاي اونجاست)
و در ضمن شما هم بي ميل نيستيد براي كل كل.
در هر صورت اين جنگ فرسايشي رو خواهشا همينجا تموم كنيد. چون هيچ فايده اي نداره كه هيچ فقط خودمون رو خسته و بن مي كنيم.
لطفا دوستان استقلالي به خاطر برادر كوچكشون كوتاه بيان و همه موضوعات پيش اومده رو نديد بگيرن.
ممنون ميشم.
موفق باشيد![]()
منم تبریک می گم
زنده باد استقلال
خیر.شما پستای قبلیو نگاه کنید توی تاپیکای قبلی.اونوقت میبینید چی شد که شروع شد و چه جوری شروع شد.
از تاپیک بالا اومدن پیام به لیگ برتر و یا حذف شدن استیل آذین بحث شروع شد.منم اینجا شروع کردم به جواب دادن
پست قبلیو ببین.تاپیک حذف استیل آذینو ببین.تاپیک صعود پیامو ببین.اونجاها هم کم این چیزا گفته نشد.الان یه نقل قول برات میزارم از پست من قبل از شروع این بحثا
این پیامیه که من توی پروفایل مریم پاییزی گذاشتم(البته تاییدش نکرده)قبل از شروع این بحثا.این یعنی من هیچ وقت دنبال این کارا نبودم.ولی وقتی جاهای مختلف پستای مختلف رو میبینم که به انحای مختلف حرفای ناشایست زده میشه طبیعیه که عکس العمل نشون بدمسلام.من اومدم بهت بگم که با اجازت به بابک پی ام زدم تاپیک جن رو ترشی کنه.چون یه سری آدم مسخره اومدن با اسپم بازی خرابش کردن.امیدوارم که ناراحت نشی.
خودت توی ترش میتونی بعدا ببینی.الانم که گروهشو داریم.ناراحت نیستی از فضولی من؟
راستی قهرمانی تیمتونم تبریک
Last edited by بردیا; 16-06-2008 at 23:54.
برديا جان اين در حيطه اختيارات ما نيست كه با بي انضباطي ها برخورد كنيم و...
نه من و نه شما و نه هيچ كاربر عادي ديگه نمي تونيم سر خود اقدامي خلاف قوانين انجام بديم.
هر چقدر هم توهين به يه تيم داريم شما نبايد خودت وارد عمل بشي.اين كه يكي از اصول پايه انجمن هستش.
در هر صورت ما خواستار و دوستدار صلح و گفت گوي مسالمت آميز هستيم تا كل كل و توهين.
ممنونم
اوکی.من دیگه این بحثو ادامه نمیدم
منم تبريك ميگم
ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)