نه بابا بی خیال!!!
چه خبره مگه؟ خودم با سی پی یو 2.8 اینتل و رم 512 و گرافیک xfx6200 این بازی رو چهار بار تا تهش رفتم اصلا هم سیستمم کم نیاورده . گرافیک 6600 رو بازیهای خفن تر از این حرف ها بکار میبرند !!!!![]()
نه بابا بی خیال!!!
چه خبره مگه؟ خودم با سی پی یو 2.8 اینتل و رم 512 و گرافیک xfx6200 این بازی رو چهار بار تا تهش رفتم اصلا هم سیستمم کم نیاورده . گرافیک 6600 رو بازیهای خفن تر از این حرف ها بکار میبرند !!!!![]()
راست میگه چه خبره ؟؟؟ من بالاترین سیستمی رو که دیدم برای هیتمن بودن لونم روی جعبش ننوشته بود توی نصبش یه صفحه برای سیستم مورد نیازش بود :
که سی پی یو 2.4 میخواست و گرافیک 256 6200 و رم 1گیگ
حالا بازیش قشنگ هست شنیدم خیلی ترسناکه !!
سلام.
اولاً می خواستم هزارمین تاپیک این بخش رو نوشته باشم، دوماً لطفاً یکی به من بگه که کمترین مشخصاتی که بازی F.e.a.r می خواد چیه (در صورتی که تمام مشخصات بازی در پایین ترین حالت باشن = گند بزنی به بازی). خیلی ممنون.
ایمان...
Minimum System Requirements
System: Pentium(R) 4 - 1.7 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 5000 MB
Recommended System Requirements
System: Pentium 4 - 3.0 GHz or equivalent
RAM: 1024 MB
Video Memory: 256 MB
Other: Radeon(R) 9800 Pro, GeForce(TM) 6600 or equivalent DirectX(R) 9. Sound Blaster(R) X-Fi(TM) series sound card.
من کارت 64 آنبرد دارم میاد ؟؟؟؟ اینتل چیپ ست اکسپرس
فکر نمیکنم جواب بده من خودم با کارت GeForce FX 5500 نتوستم بازی رو درست و حسابی اجرا کنم...
اگر هم روی کارت شما جواب بده باید تنظیمات گرافیکی رو تا اخر کم کنید تا در بازی افت فریم نداشته باشید.
آخه من هم خیلی ریسک برم بخرم ولی روی کارت من کاربن نیومد ولی موست وانتد به قدری روان بود که من حتی رزولیشن رو روی 1280 در 1024 هم گذاشتم و دیتل رو هم تا آخر زیاد کردم گیر نمیکرد
مطمئنی با این کارت گرافیکت گیر نمیکرد ؟ این یک معجزست!!!
من با Ati 9250 روون روون اجرا کردم رمم 512 و سيپيو 1.8 هست و هيچ مشکلي نداشتم بريد تو آپشن همه چيز را کم کنيد با کارت گرافيک 64 هم اجرا ميشه تو اين بازي رم مهمه و کارت گرافيک معمولي باشه جواب ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)