دوست عزيزم سلام يك دنيا از راهنماييت ممنون اگه بازم مشكل داشتم ازت ميپرسم hld_laveble67
دوست عزيزم سلام يك دنيا از راهنماييت ممنون اگه بازم مشكل داشتم ازت ميپرسم hld_laveble67
بچه ها من همه معما ها رو حل كردم تو قبرستون اما اوني كه يه زن وسط مرده بقيه تو حالتاي مختلف دورش نشستن چه جوريه؟همون كه 2 تا ميله در 2 طرفش هست و پايين پله هاست.واسم توضيح كامل بديد من خنگمe]
سلام دو ستان من الان تو مرحله قبرم.حتي اولين كليد رو برداشتم.حالا ميگه برو رو ميز كار خودت كليد جديد بساز با كمك گيره.من اره و تكه هاي چوب چكش و سوهان دارم.با قاشق و نخ و متر يه دستگاه ساختم.ميخ هم دارم حالا بايد جلوي اون دستگاه گيره چه وسيله داشته باشم تا بتونم كليد بسازم .كمك كنيد
پایین نقشه رو نگاه کن یک مداد می بینی با کمک اون نقشه رو مطابق عکس درست بکش
این وسیله رو ببر روی اونجایی امتحان که روی دیوار یک شمعدانی بود
بچه هش با 12 ساعت بازي مداوم و تلاش بسيار موفق شدم به تريسيلوانيا برسم الان تو پازل عكس خود دراكولا هستم كسي اين پازلو بلده؟؟؟راهنماي انگليسيش خيلي گنگ
سلام دوستان...من توی اون مرحله عربستان گیر کردم...بعد از اینکه از موزه میام بیرون و با مصطفی حرف میزنم و میرم توی کوچه پیش پیر مرده بعدش اصلا نمیدونم چیکار کنم..یکی میشه توضیح بده؟..مرسی..
سلام
راهنمای پازل دراکولا: ابتدا 4 تا مثلث بالایی را در پازل حذف کنید (هر یک از مثلث ها یک شکل را نشان میدهد ) سپس ان مثلث ها را به ترتیب جاهای خالی در پازل در جدول پیدا کنید
حالا رنگ هرکدام رو به ترتیب روی ستون های رنگی انتخاب کنید برای 4 تا مثلث سمت راست همین کار رو تکرار کنید
سلام capitan black
از ابزارت برای صحبت کردن استفاده کن مثلا یکی از وسایلت رو انتخاب کن بعد با پیره مرده صحبت کن
شما فقط رنگها رو درست کن
ستون افقی:(چپ به راست) سبز_سفید_آبی_آّبی
ستون عمودی:(بالا به پایین)سبز_سفید_قرمز_سفید
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)