تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: G900 در ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ولی ds970 یه چیزه دیگس من هر دو تاش رو دارم واقعا لوازم جانبی اریکسون محشره
    عزیز ds970 یک عیب عمده داشت اون هم این بود اگر یکی از هندزفری ها سیمش خراب میشد باید فاتحه کل هندزفری رو میخوندیولی DS220 هر هدفونی که بهش بزنی میخوره چون جک و فیش داره درصد عمر باتریش هم بالاتره کیفیت صداش بالاتره خوشکل تره گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته W960 i سونی اریکسون همراه با DS220 یک ترکیب طلایی هستند.
    Last edited by farhoode; 14-06-2008 at 09:38.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

عزیز ds970 یک عیب عمده داشت اون هم این بود اگر یکی از هندزفری ها سیمش خراب میشد باید فاتحه کل هندزفری رو میخوندیولی DS220 هر هدفونی که بهش بزنی میخوره چون جک و فیش داره درصد عمر باتریش هم بالاتره کیفیت صداش بالاتره خوشکل تره گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته W960 i سونی اریکسون همراه با DS220 یک ترکیب طلایی هستند.
    دوست عزیز من دارم میگم هر دو تاش رو دارم هم 220 و هم 970
    شما با هر دو کار کردید؟ که دارید در مورد باطری و یا کیفیت صحبت میکنید یا بر اساس مقایسه های سایتها صحبت میکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله من با هر دوتاش کار کردمds970 دو نمنوه اصلی و تقلبی دارهدر مدل تقلبی بلندی صدا یعنی بالانس بودن دو تا ایرفون یکی نیست اصلا ds970 اصلش گیر نمیادDS220 هم یک مدل نو ظهور و پدیده بحساب میاد چون با وصل کردن به ضبط های تمام دیجیتال که دی وی دی خور هستند منظورم ضبط های با کیفیت و غول اگر فیش بالانش رو به ضبط وصل کنی و تک فیش 3.5 میلی متری رو به سر DS220 و گوشی مورد نظر هم برای کنترل موزیک W960 i سونی اریکسون باشه اون وقت میتونی با فاصله متوسط 5 متر با صدای تمام عیار Mega Bass گوشی ترانه گوش کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

من ds220 رو دارم.خیلی هم ازش راضی ام.ولی فقط رو گوشی های سونی جواب میده.رو MP3 Samsung P2 خیلی جواب نمیداد.یعنی کیفیت آهنگ رو میاورد پایین.واسه همین میخوام این و بگیرم

محشره.S9 Motorolla

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بله من با هر دوتاش کار کردمds970 دو نمنوه اصلی و تقلبی دارهدر مدل تقلبی بلندی صدا یعنی بالانس بودن دو تا ایرفون یکی نیست اصلا ds970 اصلش گیر نمیادDS220 هم یک مدل نو ظهور و پدیده بحساب میاد چون با وصل کردن به ضبط های تمام دیجیتال که دی وی دی خور هستند منظورم ضبط های با کیفیت و غول اگر فیش بالانش رو به ضبط وصل کنی و تک فیش 3.5 میلی متری رو به سر DS220 و گوشی مورد نظر هم برای کنترل موزیک W960 i سونی اریکسون باشه اون وقت میتونی با فاصله متوسط 5 متر با صدای تمام عیار Mega Bass گوشی ترانه گوش کنید
    از نظر اصل بودن که هر دو مورد من اصل هستن

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •