آقای amin-se شما امتحان کن ببین چقدر کم میکنه؟
ماشاالله چقدر مودب
چه ادمهای نادانی...![]()
آقای amin-se شما امتحان کن ببین چقدر کم میکنه؟
ماشاالله چقدر مودب
چه ادمهای نادانی...![]()
من چی کار دارم به این موضوع این تاپیک زده شده به خاطر این که یک کلمه فارسی تایپ کنید بقیه رو تا 70 تا انگلیسی ولی پول کمتری بدید و به جای اینکه پول انگلیسی بدید پول فارسی بدید که من دارم میگم این فقط خود گول زدنه به خاطر دلیلهایی که گفتم.
1. گوشی فارسی تایپ نمیکنه قبول هرکی فارسی تایپ نمی تونه بکنه بره این برنامه رو دانلود کنه.
2. اونی هم که دریافت کننده فارسی نداره اون هم بره دانلود کنه.
3. سرعت تایپ به پول کمتر چه ربطی داره؟من کسایی رو میشناسم که فارسی رو از انگلیسی ما تندتر تایپ میکنن چه ربطی داشت؟
قراره 160 کارکتر فارسی بشه و پول یه دونه اس ام اس فارسی رو پرداخت کرد یعنی 8.9 تومان و 1 دونه اس ام اس انگلیسی هم که 160 کارکتره بشه 22 تومان.
من هنوز هم نفهمیدم که شما به من جواب دادین؟آخه اصلآ من حرفم این چیزایی که شما گفتید نبود دوست دارم یه بار دیگه بری بخونی چی نوشتم و بعد جواب منو بدی.و اگه دلیلی داری که من دارم اشتباه میکنم بعد جواب منو بدی اگه هم حوصله نداری که دوباره بخونی من توی یک جمله بهت میگم : برای گوشی هیچ فرقی نمیکنه که شما یک کلمه فارسی تایپ کنید یا انگلیسی هرچی بزنید گوشی یک دونه از حروف کم میکنه چه فارسی تایپ کنید چه یک دونه فارسی و بقیه انگلیسی بازهم میتونید 70 کلمه بنویسید پس لطفآ خودتونو خسته نکیند و همه رو فارسی تایپ کنید!!
نه عزیز به خاطر حرفهایی که زدم و اگه یکم خود شما هم فکر کنی به همین نتیجه ایی میرسی که من رسیدم میفهمی که هیچ فرقی نمیکنه یک sms فارسی زد یا اینکه یک کلمه رو فارسی تایپ کرد و بقیه رو تا 70 تا انگلیسی تایپ کرد چون این موضوع واسه گوشی فرق نمیکنه و بازهم اگه توجه کنی میفهمی که با تایپ انگلیسی لغت کمتری میتونی استفاده کنی در مقایسه با فارسی.
1. گوشی فارسی تایپ نمیکنه قبول هرکی فارسی تایپ نمی تونه بکنه بره این برنامه رو دانلود کنه.
2. اونی هم که دریافت کننده فارسی نداره اون هم بره دانلود کنه.
عزیزم من که نمیتونم برم گوشی مردم رو یکی یکی بگیرم براشون برنامه نصب کنم که بتونن فارسی دریافت کنن!!!!!!!!
می تونم؟؟؟؟؟
پس چاره ای ندارم
حرف شما رو هم قبول دارم که به نوشتن یه حرف فارسی تبدیل به یونی میشه و اینو از اول هم میدونستم.تنها دلیلی که این کارو میکنم و شاید بچه ها هم انجام میدم همینه که تو سط اول گفتیم داداش.
حالا چرا عصبی میشی داداش:؟
اگه اينجوري که شما ميگين باشه و هر جاي sms يه کاراکتر فارسي بنويسيم sms فارسي محسوب ميشه، خوب اينجوري ما sms انگليسي رو مينويسيم و 159 کاراکتر انگليسي مينويسيم و کاراکتر صد و شصتم رو فارسي اينجوري چي؟
عزیز میتونم بهت ثابت کنم که شما در فینگلیشی در بسیاری مواقع میتونی صرفه جویی در کلمات کنی در حالی که در فارسی خیر!!
مثلا این جمله را در نظر بگیر:
سلام. خوبی؟ من فردا ساعت 6 میام. خداحافظ.
hi. khobi? man farda S@6 miam. by.
حالا تعداد کارکترها رو (با توجه به فاصلهها بشمار!!)
فارسی= 40 کاراکتر
فینگلش= 34 کاراکتر
میبینی که تو یه جملهی به این سادگی 6 کاراکتر صرفهجویی شده.
فرض کن میخوای یه جملهی طولانیتر بفرستی مطمئنا به راحتی میتونی بیشتر صرفهجویی کنی
=============
خیلی مثال میشه زد مثلا
U= تو
ساعت=@S
سلام=Hi
خداحافظ=by
میتونی از اعداد خیلی کمک بگیری تو فنگلیسی
بدو بیا=b2 bia
=============
در کل مثالهایی که میشه حرف منو تایید کنه خیلی بیشتر از مثالهایی هستش که صحبتای شما را تایید کنه
به هر حال هرکسی نظری داره برای منم که فرقی نمیکنه (چون ایرانسل دارم)
نه داداش یه حرف فارسی که بیاری کل زبان تبدیل میشه به utf 8 که همون اس ام اس فارسی هست و اگه بیش از 70 کارکتر نوشته باشی میشه دوتااگه اينجوري که شما ميگين باشه و هر جاي sms يه کاراکتر فارسي بنويسيم sms فارسي محسوب ميشه، خوب اينجوري ما sms انگليسي رو مينويسيم و 159 کاراکتر انگليسي مينويسيم و کاراکتر صد و شصتم رو فارسي اينجوري چي؟