اخر بازی میانگین قد بازیکنان خیلی بالا رفته بود
اخر بازی میانگین قد بازیکنان خیلی بالا رفته بود
Helder Postiga تو پورتو که خیلی خوب بازی می کنه
سلام به همه بکس باحال طرفدار پرتغال. تبریک.
الان که این پست رو میدم خشونت چک یادم رفته چون بازی ترکیه و سوییس بکش بکشه اوه اوه
الانم ترکیه یه گل زد با اینکه پیش بینیم غلط میشه ولی حال کردم. هم گلش باحال بود هم ترکیه استحقاقشو داشت.
سوییس میزبان حالش گرفته شد. هم بازی پرتقال راحت میشه و هم بازی چک و ترکیه دیدنی![]()
گل سوم رو دیدید ؟
آخر از خود گذشتگی یه مهاجم .
مشتی بر دهان اونایی که میگم رونالدو خیلی خود خواهه .
درود بر دوستان پرتغالي ...
و طرفداران Cristiano Ronaldo & Nani
ضمن تبريك به خاطر صعود تيم به دور بعد ، ميخواستم ببينم كسي ميتونه عكسي از تيم پرتغال كه اول بازي با تركيه و به صورت دسته
جمعي انداختند رو بذاره ؟!
با عرض احترام نسبت به تیمتون ولی فکر کنم مثل جام جهانی مجبور شیم تیمتونو 3تایی بکنیم.
آقا این پرتغالتون بازیکن بزرگ نداره که کاپیتانش یه بچه دبیرستانیه !!!!!!!!!!!!!!!!
ناراحت نشینا ولی خیلی ضایست . (ضایعه) . هیچ وقت بزرگ نمیشه . بعد از برد آلمان سر میزنم.![]()
![]()
![]()
چقدر این آلمان میبره
فعلا که همتون سه تایی شدیدبا عرض احترام نسبت به تیمتون ولی فکر کنم مثل جام جهانی مجبور شیم تیمتونو 3تایی بکنیم.
مطمئنا اگه می خواست خودشم میتونست. ایول به این توجهگل سوم رو دیدید ؟
آخر از خود گذشتگی یه مهاجم .
مشتی بر دهان اونایی که میگم رونالدو خیلی خود خواهه .![]()
به به
شما پسر خوب بردیا جان اول برید ببینید تیم خزتون ایا صعود میکنه بعد تازه بعد دربارش صحبت میکنیم که ایا المان میتونه یا نه
اون موقع هم که 3 تا زدید شانس اوردید فیگو از ابتدا بازی نمیکرد وگرنه که جلوی تماشاگرانتان له میشدید!!!
تازه چقدر هم المان خوشحال هست بالاکتون هم که عین خرس شده خودشو نمیتونه تکون بده!!! هه هه هه هه
و اما هومن جون شما هم ببین که این بچه (رونالدو) خیلی ها را تو کف گذاشته به قول دوست عزیزمrvin@ جوابتونو داد حالا هم بعد از برد المان بیا سر بزن یا شاید بعد از باخت مقابل اتریش هم سر بزن ببینیم که چه جوریایی
سلام
خوب بازي مي كنه ؟
من نديدم بازيشو
تو جام جهاني هم خوب بازي نكرد
رو نيمكته هميشه
تو بازي دوم هم ازش استفاده نكرد هوگو الميدا رو بازي داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)