سلام دوستان خسته نباشید
من نمیدونم اینو واسه چی لازم دارین اما راههای زیادی داره
![]()
سلام دوستان خسته نباشید
من نمیدونم اینو واسه چی لازم دارین اما راههای زیادی داره
![]()
ممنون از جوابتون.
به عکس پست 24 دقت بفرمائین. من تنها از session آخر ایمیج گرفتم. پس اییج تنها یک session داره و راهی که شما فرمودین منتفیه و اینجا کاربردی نداره.
ممنون stardust جان.
کاش یک عکس از داخل CD هم می گذاشتی ببینینم اونجا فولدر ها چطور نشون داده شدن؟ آیا توی سی دی هم همه فولدر های همنام نشون داده می شن؟
اگر نشون داده می شن لطف کنین نحوه کار رو توضیح بدین.
اینم تصویر توی درایو مجازی
من این کارو با برنامه های HEX EDITOR انجام میدم و واسه انجامش قائده و قانون خاصی ندارم
همون طور که دیدید توی تصویر قبل یک سری فایل بدون نام و پسوند به طور ناخواسته با حجمهای بالا ایجاد شده که نشانگر
این موضوع هست اما با کمی تلاش میتونید این کار رو انجام بدین که در نهایت از نظر من کار بدرد بخودی نیست
یعنی چی قائده و قانون خاصی ندارم !!!!!!!!!!
بالاخره این کار یک روش داره.
اگر امکان داره توضیح بدین خواهشن.
سلام.شما با Ultra iso چندتا فولدر کنار هم درست کن با تعداد کارکترهای یکسان درست کن.
مثلا
ace
bde
khy
lki
541
بعد image رو ذخیره کن و با یه هگزا ادیتور مثله win hex ایمیج رو باز کن.
بعد با زدن کلیدهای Ctrl+h اسامی انتخای رو با اسم مورد نظر جایگزین کن.
با تشکر از omid.sarmad
ای کاش قبل از اینکه دوستان می خواستن لطف کنن و جوتبی بدن اول تست می کردن و بعد جواب می دادن.
این راه عملی نیست. با این کار یا در سی دی یک فولدر نشون داده می شه یا همنام نشون داده نمی شن.
خواهشن قبل از پست دادن تست کنین اگر چیزی که می گین عملی بود بعد عنوان کنین.
سلام.سیاوش عزیز تست شده.
ضمنا شما دنبال پاسخ میگردی، شما می تونی تست کنی و اگه مشکلی بود عنوان کنی تا در صدد رفع اون بر بیایم.
اگه شما میخوای فولدرهای همنام داشته باشی می تونی به طرق دیگر هم عمل کنی.
1- استفاده از کارکترهای null در انتهای پوشه ها و یا به جای کارکتر فاصله (مثله alt+160 یا alt+99999999)
2- استفاده از کارکترهای با ظاهر مشابه
شما می تونید از کارکترهایی که ظاهرا مشابه کارکترهای شما هستند استفاده کنی.
مثلا میخوای 4 پوشه با نامهای omid داشته باشی.
یه پوشه با نام omid بساز.
در run عبارت charmap.exe رو تایپ کن و فونت Dotumche رو انتخاب کن.
از کارکترهای پایینی حروف o m i d رو به جای حروف پوشه های دیگه بزار.
با همین 4 تا حرف می تونی 16 تا پوشه درست کنی.
![]()
معما چون حل شود آسان شود!!!سلام.شما با Ultra iso چندتا فولدر کنار هم درست کن با تعداد کارکترهای یکسان درست کن.
مثلا
ace
bde
khy
lki
541
بعد image رو ذخیره کن و با یه هگزا ادیتور مثله win hex ایمیج رو باز کن.
بعد با زدن کلیدهای Ctrl+h اسامی انتخای رو با اسم مورد نظر جایگزین کن.
بله همین جوری که دوستمون گفت اما این اسامی چندین بار تکرار شده که در هر جا حکمتی داره![]()
سلام و ممنون از جوابتون.
اگر لطف کنین و پست شماره 24 رو بخونین اونجا منهمین روش رو توضیح دادم و گفتم که این سی دی از این روش استفاده نکرده چون فولدر ها دقیقا به یک نام هستن.
به هر حال ممنون. مثل اینکه باید بی خیال این قضیه بشم. چون دوستان متاسفانه دقت نمی کنن که ما در این تاپیک دنبال چی هستیم و جواب های حاشیه ای میدن.
من فقط دنبال ساخت دو یا چند فولدر دقیقا هم نام هستم که وقتی بخواهیم روی هارد اون دو فولدر رو کپی کنیم ویندوز پیغام Over write بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)