تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 89

نام تاپيک: ساختن قفل رايگان ايراني

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض ببخشيد دير به دير ميام

انواع روشهاي رمز گذاريببحشيد دير به دير ميام يكم سرم شلوغه ولي كمكم درست ميشه
    الگوريتمهاي رمزگذاري مختلف روشهاي كليدهاي خاص خودشان را دارند بنابراين براي وسائل مختلفي مفيد هستند در اينجا يكسري نكات را در مورد روشهاي مختلف مرور مي‌كنيم رمزگذاري قوي بر اساس طول كليد مورد استفاده الگوريتم شناخته مي‌شود
    RSA
    در سال 1977 مدت كوتاهي پس از ايجاد ايده كليدهاي عمومي سه رياضي‌دان Ron Rivest , Adi Shamir و Len Adleman اولين مثال رمز گذاري عمومي را ارائه كردند كه به افتخار آنها RSA ناميده شد سيستم از يك كليد اختصاصي و يك كليد عمومي استفاده ميكند RSA امروزه پر استفاده‌ترين روش رمزگذاري كليدهاي عمومي و امضاهاي ديجيتالي است .
    DES/3DES
    در همان سال استاندارد رمزگذاري اطلاعات ( Data Encryption Standard ) توسط دولت ايالات متحده ايجاد و براي استفاده در دستگاههاي دولتي مورد تائيد قرار گرفت اين روش اطلاعات رمزگذاري اطلاعات را به وسيله رمزگذاري بلوكي از 64 بيت به كليدهاي 56 بيتي انجام مي‌داد به دليل پيشرفت در تكنولوژي كامپيوتر و پائين بودن امنيت اين روش بعدها روش ( 3DES ) كه اطلاعات را سه بار رمزگذاري مي‌كرد و حداقل يك كليد آن با بقيه تفاوت داشت مورد استفاده قرار گرفت اين كار باعث ايجاد يك كليد تجمعي 112 تا 168 بيتي مي شود .
    Blowfish
    Blowfish يك روش رمزگذاري بلوكي شبيه DES است كه طول كليد آن بين 32 تا 448 بيت متغير مي‌باشد كه آنرا براي استفاده‌هاي داخلي و خارجي مناسب مي‌سازد Bruce Schneier در سال 1993 اين روش را به عنوان يك جايگزين سريع و رايگان براي روشهاي موجود رمزگذاري الگوريتمها طراحي نمود اين روش بارها مورد تحليل قرار گرفته و بعنوان يك الگوريتم رمزگذاري قوي پذيرفته شده است
    IDEA
    براي اولين بار توسط Dr. X. Lai و Prof. J. Massey در اوائل دهه نود ميلادي در كشور سوئيس بعنوان جايگزيني براي DES طراحي شد اين روش از كليدهاي مشابهي براي رمزگذاري و باز كردن رمز استفاده مي‌كند اما بجاي كليد 8 بيتي مورد استفاده DES از يك كليد 128 بيتي استفاده مي‌كند اين طول كليد سبب مقاومت بسيار زياد در برابر شكسته شدن مي‌شود اين روش بسيار سريع است و اجراي آن در چيپ‌ستهاي سخت افزاري انرا سريع تر هم مي‌كند
    SEAL
    Rogaway و Coppersmith در سال 1993 يك روش الگوريتم رمز گذاري را طراحي كردند كه در آن بجاي رمزگذاري بلوكي از روش رمزگذاري رشته‌اي استفاده مي شود روش رمزگذاري رشته‌اي اطلاعات را بصورت پيوسته رمزگذاري مي‌كند و سريع‌تر ار وشهاي بلوكي است اما مرحله ابتدائي آن طولاني‌تر است و از يك الگوريتم ايمن درهم ( Secure Hash Algorithm ) استفاده مي‌كند اين روش از يك كليد 160 بيتي براي رمزگذاري استفاده مي‌كند كه بسيار ايمن است
    RC4
    اين روش از يك كليد بزرگ 2048 بيتي ( 256بايتي ) استفاده مي‌كند در سيستمهاي Lotus Notes and Netscape مورد استفاده قرار گرفته بسيار سريع وايمن است اين روش زنجيره‌اي از بايتهاي اتفاقي ايجاد ميكند
    hadikhobe,,persiankitty,sa3er, ebilove, zitanix, mehdi7070, mpsjavad,bithiah,mehdidll,payman kahtar,soda, تكنيك برترو, gamehacker

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

با سلام

عذر خواهي ميكنم از دوستان عزيز
    به خاطر غيبت و عدم همكاري مداوم
    -----------------------------------------------------
    دوستان جلسه كنفرانس ازاد چي شد؟
    يك مقاله زبان روسي در مورد قفل دارم
    كسي ميتونه ترجمه كنه؟
    من فكر ميكنم از هدفمون فاصله گرفتيم
    به زودي غيبتم رو جبران ميكنم

بدرود

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

نقل قول نوشته شده توسط تکنیک برتر
    با سلام
    خوب ببخشید که چنین شد.
    دوست عزیز این کدهایی که می دهم داشته باش از داخل بایوس است کمک بسیار زیادی می کند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون حالا سوال من اينه شما اين كدها رو با Wmi گرفتي
    بعد از اين مقاديري كه داديد فكر ميكنم تنها مقدار processor id ثابت باشه
    مطلب بعد اينكه من يك component دارم كه ميخوام بزارم تويه يك برنامه c يك عددي رو نشون بده و در كادري كه نشون ميده اون مقدار قابل تغيير نباشه حالا مراحل بعد ميمونه
    بعد شما ها كه وارديد يك كم با اين وربريد ببينيد ميشه مقاديري كه ميده نحوه استخراجشون رو دراوورد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد كنفرانس ابي جون من شديدا يك هفته‌اي بود كه مرض شده بودم اصلا فرصت نكردم هماهنگ كنم چشم
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ابي عزيز درست نوشتن هدف يك كم گم شده
    به نظر من بايد براي شروع كار ما ببينيم ميتونيم يك برنامه مثل اولترا ايزو بنويسيم كه امكان ويرايش ايميج توش باشه با اين كار قابليت هاي زيادي به برنامه خودمون ميديم
    اول از همه اينكه كاربر ميتونه ايميج رو ويرايش كنه
    دوم ميتونيم كامپوننت هاي ديگه رو جزئي از برنامه كنيم مثلا گروه tz دو تا برنامه داره يكي فايل اجرائي رو قفل ميكنه و ديگري امكان ويرايش ايميج رو داره كه من در پست هاي اول اين دو تارو كامل توضيح دادم خالا ما اين قابليت رو به برنامه بديم كه مثلا اين دو تا كارو در يك محيط انجام بده البته اين ايده منه و هركسي ميتونه نظرش رو بده
    حالا يك سوال از كركرها من ميخوام يك برنامه رو باز كنم تا بتونم روند كارش رو ياد بگيرم چه جوري بايد اين كارو بكنم
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    البته روشهاي مختلفي در مورد قفلگذاري هست كه ما بايد كاربر رو قادر كنيم از همه اون روشها استفاده كنه

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by hadikhobe; 14-12-2005 at 05:48.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 تغيير در رجيستري و چك مكرر

حالا به فرض ما قفلي گذاشتيم كه نصب برنامه رو منوط كرد به داشتن شماره سريالي كه حالا ما صدتا سد جلوش گذاشتيم حالا ما بايد از فايل اجرائي اصلي و dll ها محافظت كنيم مقاديري داخل جيستري نوشته بشه و به نظر من بالاترين امنيت اينه كه قفل هر چند دقيقه بياد و مشخصات رو چك كنه و اگر درست نبود ديگه اجرا نشه هركس درمورد اين موارد نظري داره بگه
    -----------------------------------------------------------------
    تكنيك برتر عزيز اون فايل دومي كه گذاشتي دانلود كردم درست كار نداد

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 روز پر كار

امروز روز پركاري واسه من بود و اطلاعاتي هم كه كسب كردم بسيار عالي
    حالا دوستان يك فايل گذاشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اونرو از محيط comand prompt اجرا كنيد اطلاعات خوبي يو ميده
    حالا سوال من چه جوري ميتونم از اين اطلاعات استفاده كنم ببخشيد من اصلا بلد نيستم يعني ميشه dll بشه يا بصورت يك active x‌در بياد
    Last edited by hadikhobe; 14-12-2005 at 10:41.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزيز فعال گروه قفل نويسي !!
    هادي جان ، موارد زير را درهم نوشتم . خواهش مي كنم اگه كسي بلده جواب سوالها را بده
    1- در مورد اون كدها كه تكنيك برتر گذاشته بود ، يه توضيحي بدهيد .
    2- توضيحات شما در مورد روش هاي رمز گذاري براي من جالب بود .اگه ميشه در مورد رمزگذاري rijndael توضيح بده .
    3- در مورد باز كردن سورس برنامه ها چند تا كار مي توني بكني .
    الف ) باز كردن سورس و تغييرات جزئي در برنامه به وسيله resource hacker و exe scope
    ب ) در مورد روند اجرايي برنامه win32deasembler فكر كنم بدردبخور باشه . اما اين برنامه نياز به تخصص دارد .
    4- خوب اينم يه نظره كه مقاديري در رجيستري اضافه بشه . فكر كنم بد نباشه .
    5- يه طرح ديگه : برنامه اي بنويسيم كه فايل هاي مورد نظر ما را در هنگام رايت ، به نحوي ، از آن عبور كند و نتواند آن را كپي كند !!
    6- اون فايل كه كذاشتي اجرا نشد .

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

چند درصد از کار پیشرفت کرده چند نفر کاملا می خواهند همکاری کنند چون من تا وقتی مطمئن نشوم هیچ گونه سورس کدی در اختیار کسی نمی گزارم البته با عرض پوضش چون اگه نرم افزار ساخته بشود کد برنامه لو بره برنامه ضرف 3سوت باز می شود
    ممنون

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيز
    به شما حق ميدهم خيلي چيزا مهمه كه بايد مطرح بشه
    همه چيز در جلسه مطرح ميشه تا اون موقع صبر پيشه كنيد
    ====================================
    دوستان هر جه سريعتر پاسخ هاتون رو برام بفرستين
    تا اگه تغييري لازم هست اقدام بشه
    ضمنا از همين حالا طبق بندي اطلاعات رو فراموش نكنيد
    تا در ايينده نسبت به هدر رفتن تلاشمون غبطه نخوريم
    پس حد امكان در دادن اطلا عت از سرويس خصوصي و يا
    ايميل استفاده كنيد

با تشكر از شما
    Last edited by ebilove; 16-12-2005 at 04:15.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 ممنون

از ابي عزيز تشكر ميكنم كه مديريت گروه و كار رو قبول كرده

مهدي جان سوال اولت اينها مشخصات سخت افزاري سيستم كه فكر ميكنم با Windows Management Instrumentation (WMI) بدست اومده

البته ممكنه ايشون از يك برنامه ديگه استفاده كردم كه توضيح ميدن ان‌شاالله

سوال دومت rijndael فكر كنم همون سيستمAES باشه كه توضيج دادم
    اون پيشنهاد آخرتون هم قابل اجراست و استفاده شده

تكنيك برتر عزيز هم كه سرور ماست بهشون ايميل ميزنم صحبت ميكنيم

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض سلام . يه پيشنهاد ديگه به ذهنم رسيد كه گفتم شايد بد نباشه . به صورت يك مثال بيان كردم .
    برنامه ( كه قصد داريم روي آن قفل بگذاريم ) شامل 3 فايل است : hesab.exe و hesab.dll و hesab.ocx . برنامه قفل گذاري اين 3 فايل را مي خواند . 3 فايل جديد تحويل مي دهد . فايلهاي جديد هم فشرده سازي شده اند و هم تغيير نام كرده اند .
    hesab.exe ==> jn14kn.lds
    hesab.dll==> ugnslier11.jhd
    hesab.ocx==> iurgsb4156.001
    اين فايلها بر اساس سيستم رمز گذاري تغيير نام پيدا مي كند . اين سه فايل را به همراه يك فايل ديگر كه مربوط به برنامه ما هست را به برنامه نويس تحويل مي دهد . برنامه نويس با استفاده از برنامه هاي مختلف ، يك فايل setup درست مي كند .
    زماني كه برنامه نصب شد ، اولين فايلي كه در حافظه قرار مي گيرد ، فايل مربوط به برنامه ما هست . زماني كه سه فايل ديگر اصلي برنامه كه مي خواهند كپي شوند ، فايل برنامه ما آنها را بر اساس سيستم رمزگذاري و زمان و نوع سيستم عامل و كد سخت افزاري ، تغيير نام مي دهد . فايل برنامه ما نيز پاك مي شود و يك فايل اجرايي جديد جهت فعال سازي برنامه به جاي آن قرار مي گيرد . كاربر فايل را اجرا مي كند و كد فعال سازي را دريافت مي كند و برنامه ما پاك مي شود . برنامه ما ، فايل ها را از فشرده سازي خارج مي كند و با كدگذاري خاص آنها را قابل استفاده مي كند . در هنگام تغيير نام با توجه به اين كه با زمان اين كار انجام مي شود ، وقتي كه او در يك زمان ديگر برنامه را نصب مي كند ،‌ فايل به صورت ديگري تغيير نام مي دهد .
    به صورت خلاصه ، اساس كار اين قفل ، فشرده سازي ، رمزگذاري غيرمحسوس فايلها و تغيير نام فايلها مي باشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •