بی خیال بابا ، حالا شما ها این همه این جا بحث کردید ، فکر می کنید کسی واسه حرفاتون تره خورد می کنه ؟
*MASTER* جان فکر کنم تا تحصیلات آکادمیک نداشته باشی جذبت نمی کنن ، درسته ؟ اگه این جوریه من کلا قیدش رو بزنم ؟
بی خیال بابا ، حالا شما ها این همه این جا بحث کردید ، فکر می کنید کسی واسه حرفاتون تره خورد می کنه ؟
*MASTER* جان فکر کنم تا تحصیلات آکادمیک نداشته باشی جذبت نمی کنن ، درسته ؟ اگه این جوریه من کلا قیدش رو بزنم ؟
نگاه کنید..... شما هم که اینقدر پایبند هستید که کار درست انجام بشه.... پارتی بازی نباشه و .... میگید باید رفت.... پس کی میخواد بمونه و درست کنه؟؟؟؟ من که هر کسی رو میبینم میگه باید از اینجا بریم.... شاید هم حق با شماست... ولی فکر نمیکنم قرار باشه وضع همیشه اینطوری بمونه.... بالاخره باید یه سری افراد هم وجود داشته باشن که بخوان وضع رو تغییر بدن.....
اگه تاریخ رو مطالعه کنید همیشه بعد از یه انقلاب یه همچین وضعی پیش میاد... مثلا تو فرانسه بعد از انقلاب یه حکومتی سر کار اومد که مردم آرزوی همون حکومت قبلی رو میکردن....(مثل ما!!!)
بله این هم یکی از تحریفاتی هست که داره رو دین انجام میشه.... حالا اینقدر هم سیاسی نکنید ... ما رو از نون خوردن میندازید
آخه تحصیلات تو چه رشته ای؟؟؟؟؟ انیمیشن؟؟؟؟ اصلا استاد دانشگاه این رشته کیه؟؟؟ من فکر کنم اون هم چیزی سرش نمیشه... مثل اینکه تو مملکت ما هیچکی هیچی سرش نمیشه....
مثلا همین مستر گفت صبا فقط مایا کار میگیره.... من نمیدونم اینا فکر کردن که شرکت پیکسارن که فقط مایا کار میگیرن؟؟ آخه پیکسار دلیل داره برای کارش... اون هم موتور رندرشه..... حالا اینا هم برای ما دیگه......
این کار درستی نیست که یه انیمیشت تجاری رو که قراره از ساختنش چندین میلیون دلار گیر سازندگانش بیاد رو با انیمیشن تبلیغاتی شرکت گاز(گ*ز) مقایسه کنیم نباید بپرسی چرا ایران اینجوریه باید بگی چرا ایرانو اینطوری کردن. اینا ععرضه داشتن انیمیشن ساز خوبو ندارن وگرنه یه ایرانی هست دوبار نامزد جایزه اسکار جلوه های ویژه کامپیوتری برای فیلمهای طوفان کامل و ماسک شده به اسم حبیب زرگر پور (فکر کنم)سلام.... من چند وقت پیش داشتم کارتون "موش سرآشپز" رو میدیدم.... خیلی کیفیت رندر و مدل ها بالا بود (از داستان فیلم که بگذریم). بعد که داشتم تو کانالهای ایران میگشتم یهو انیمشن شرکت گاز رو دیدم..... آخه توقع ندارید آدم بعد این اتفاق افسرده بشه؟؟؟؟؟؟
حالا میخوام از کسانی که تو کار هستن بپرسم که مگه یه سه بعدی کار درست و حسابی پیدا نمیشه که کارهای رندر شده تلوزیون ایران در سطح بازی های 10 سال پیشه ؟؟؟؟؟ من که تو هر انجمنی رو نگاه میکنم یه سری افراد حرفه ای میبینم.... پس قضیه چیه؟؟؟؟ به خاطر پوله؟؟؟؟؟ یا کسایی که تو کارن هیچی بارشون نیست( که به نظرم اینطور نباشه)؟؟؟
آقا شما فقط دارین به مملکت فحش میدین
این من و شما باید خودمون کاری انجام میدیم درست کنیم
و کسی که داره بد کار میکنه بهش خوب کار کردن رو بهش یاد بدیم!
آخه انیمیشن های تجاری ما هم همینطوریه... که نمونه اش رو دیدیم.....
و اینکه انیمیشن های تبلیغاتی اونا هم کم از کارهای تجاری شون نداره........
دوم اینکه من هم میگم ایران حرفه ای داره پس چرا کسی کاری نمیکنه..... نمیگم که بلد نیستن.... تو همین انجمن کلی افراد هستن که کارشون عالیه......
ایران رو کی اینطوری کرده؟؟؟ خودمون دیگه.... خوب ما خودمون به ایرانی ها فحش میدیم نمیگیم که خودمون هم جزوشون ههستیم و تو مشکلات شریکیم..... فقط میگیم همه دزدن... خوب این همه مگه خود ما نیستیم؟؟؟
آقا ما اینا رو میگیم چه فایده به قول یکی میگفت برای ما تنها پشتیبان مون اینترنته
منظورت رو نمیفهمم بیشتر توضیح بده؟؟؟
این یک واقعیت هست.هر جراح یا دکتر و....که کارش رو خوب بلد باشه میره خارج تو این مملکت که نمیمونه...
مثلا همین جراحی که یه دستگاه طراحی کرده بود,دولت که خرجش رو نداده بود..اصلا دولت نیومد بگه خرت به چند..
خودش از پولش خودش این دستگاه رو ساخت و بعد هم رفت خارج هم خونه هم ماشین در اختیارش گذاشتن...اما اگر تو ایران میموند به هیچ جایی نمیرسید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)