تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: photoshop در moho

داره خودمونی میشه fery_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البت فقط انيمه هاي كشكي و آبكي و كيلويي رو با اين جور برنامه ها مي سازند
    انيمه هاي كار درست همش طراحي با دسته
    در جواب دوست خوبم باید عرض کنم که شما کاملا درست میگید و کاربرد اصلی این برنامه هم :

1 - ایده پویا نمایی
    2 - پویانگاری به وسیله قلم نوری
    3 - کامل کردن طرح و رنگ آمیزی

این برنامه دقیقا کمکی و دستیار یک پویانمای حرفه ای و البته سنتی (دستی) است . همه ی ما ارزش انیماتور دستی رو می دونیم و base کار همیشه برای یک کار قشنگ و حرفه ای باید به کمک دست انجام شود .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    برای کمک بیشترر یک مقدار توضیح در مورد قلم نوری مورد استفاده خودم :

قلم نوری جنیوس (Genius) مدل : G-PEN 450

مشخصات

• رزولوشن 2000LPI
    • ابعاد صفحه 4×5.5 اینچ
    • قلم نوری با 1024 سطح حساسیت برای کنترل اشکال و ضخامت، همراه با پورت USB2.0،با ضمانتنامه متم اف/شاب
    • حمایت از عملکرد messenger و بی نظیر کردن محاوره در اینترنت

قيمت: 450,000 ريال
    ارادو :طراحی فشرده و منحصر به فرد که بسیار آسان قابل حمل و مناسب برای هر گونه لپ تاپ است، در محیط های اداری فوق العاده عمل می کند و ارائه توضیحات را به همراه power point آسان تر می کند.طراحی زیبا با رنگ آمیزی جذاب،بهترین وسیله برای بازاریابی، تجزیه و تحلیل اسناد با استفاده از جمع بندی نرم افزارها

مشخصات مارک Genius مدل G-Pen 450 نوع کاربرد برنامه گرافیکی و اداری مقدار حساسیت به فشار 1024 وضوح 2000LPI ابعاد صفحه 10.24x14.08 سانتی متر مشخصات قلم اندازه نوک قلم 6 میلیمتر زاویه قلم هنگام نوشتن 60 -/+ درجه حداکثر سرعت هنگام نوشتن 200 نقطه در ثانیه ابعاد و اتصالات ابعاد دستگاه --------- وزن دستگاه --------- نوع پورت USB سایر ویژگیها سازگار با Windows Vista/XP/2000 نوع قلم بی سیم ضمانتنامه با ضمانتنامه شاب/متم اف جزئیات شاب یک ساله/متم دو ساله قيمت: 450,000 ريال
    Last edited by fery_p30; 03-10-2009 at 15:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان . من با نرم افزار moho آشنایی کامل دارم . چند تا انیمیشن هم باهاش ساختم . دارم آموزش این نرم افزار را هم تهیه می کنم اگر سوالی درباره این نرم افزار داشتید میتونید به ایمیل بنده ارسال کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن کار کردن با این نرم افزار خیلی ساده تر از نرم افزارهای دیگه در زمینه ساخت انیمیشن می باشد .

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •