تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 58

نام تاپيک: مشكل با Pcm و adsl

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

ببیلید آقای فلدوسی پول ، اطلاع ندالی ، نگو
    نمایشگاه که بودم ، رفتم پیش مخابراتی ها ، یه خانم موجه ( نه با شخصست ها ) به همه سوال هام جواب داد ، و گفت که نه برای پی سی ام برنامه ای هست ، نه برای فیبر ، می گفت که هیچ کاری مخابرات نمی کنه ، اگه خودتون کردید ، که کردید ، به امید این ها نشینید ، هیچ برنامه ای ندارن ( فقط دارم نقل قول می کنم )
    تو کوچه خود ما هم هنوزه که هنوز ، پی سی ام وجود داره ، با این که کابل برگردون کردن ...

می گفت که فیبر رو ، می شه این کار رو کرد ، که برید بگید که از اون زوج سیم مسی های که هنوز تو زیمین () هست ، اونها رو به ما بدید ، می گفت که درسته که فیبر کردن ، اما سیم ها رو که پاره نکردن ، هست ، به صورت یقین می گفت که می دن ، باید بتونید بگیرید ، هیچ بهانه ای نمی تونن بیارن برای این موضوع ... ( باز هم دارم نقل می کنم ، خودم تایید یا ردش نمی کنم ، هر چند که بهش شک دارم خودم )

فقط خواستم بگم ، دوستان شاید از این طریق تونستن کاری بکنن .اگه کسی کاری کرد ، شیر کنه

مرسی
    یا حق
    فدای تو بشم عزیز.

باید اشنا داشته باشه ادم که این کارارو براش انجام بده.

اگه هم پیمانکاره مخابرات رو داشته باشی که حله کارت..

به قران قسم می خورم اینو دیروز یک پیمانکار به من گفت که اگه 500 هزار تومن به اون بدیم مشکل رو حل می کنه اخه این چه مملکتی هست با رشوه و پارتی مشکل حل میشه فقط من 19 ساله از کجا 500 تومن بیارم؟؟؟

2. این کاربر از Xo0oX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

salam
    man mokhaberatiam.age moshkele fani dashti dar khedmatam

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

salam
    سلام
    آیا فرمایش اون خانم که من تو پست 30 نوشتم ، مبنی بر این که تو مراکزی که فیبر هست ، می شه از سیم های قدیمی تر استفاده کرد ، درسته ؟
    راستی ، اون خانم می گفت که اگه بعضی مراکز ، هنوز رو فیبر سرویس نمی دن ، هیچ مشکل فنی نیست ، این قدرت شرکت های بزرگ هست که نمی ذارن این کار رو بکنن ، فقط به خاطر نگه داشتن مشتری ( به شخصه با این حرف مخالفم ، چون با این کار مشتری خودشون کم می شه )

مرسی

5. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

salam

با سلام دوست عزیز

مشکل خیلی ها از جمله من مشکل dlc بودن یا pcm هست...

شما که تو مخابرات هستین چه راه حلی می گین
    مثلا من هر چی میرم مرکز مخابراتی ولی عصر اصفهان یه جوری دکم می کنن جواب منو نمیدن!

آیا جابه جایی خط تلفن هست//مثلا من پیش شماره 230 هستم میتونم یک پیش شماره دیگری بگیرم؟؟توضیح بدین چه جوری
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    امروز هم یکی از دوستان در مورد جمع کردم پی س ام اش sms زد که اوکی شد . ( خدایی دهنم کف کرد ، از بس که بهش گفتم شکایت سند و کن و این پسر پشت گوش انداخت ... ناحیه پاسداران ، پیش شماره 2278 )
    خواستم فقط این رو بگم که دوستانی که مشکل پی سی ام دارن ، شکایت رو سند کنن حتما .
    این دوستمون که گفتن مخابراتی هستن چرا غیب شون زد ؟ مافیای مخابرات دزدیدشون ؟

مرسی
    یا حق

8. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من که همون یک سال پیش پیگیر شدم خططمون هم فیبره گفتم خوب شما فیبر کردید دستتان درد نکنه
    ما رو بندازین رو همون مسی که به عنوان بک آپ نیگر داشتید
    گفت سیم مسی ها رو سراشون رو سوزوندیم
    بابا مخابرات داریم آینده نگر درحده تیم ملی

10. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

من که همون یک سال پیش پیگیر شدم خططمون هم فیبره گفتم خوب شما فیبر کردید دستتان درد نکنه
    ما رو بندازین رو همون مسی که به عنوان بک آپ نیگر داشتید
    گفت سیم مسی ها رو سراشون رو سوزوندیم
    بابا مخابرات داریم آینده نگر درحده تیم ملی
    مخابرات رو بی خیال فقط اشنا باید داشته باشی..

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من رفتم مرکز مخابراتیمون میگه باید صاحب خط بیاد.(اخه خط به اسم بابامه)
    میخواستم بدونم این بهانه هست یا واقعا برای درخواست تبدیل pcm به معمولی باید صاحب خط تقاضا بده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من رفتم مرکز مخابراتیمون میگه باید صاحب خط بیاد.(اخه خط به اسم بابامه)
    میخواستم بدونم این بهانه هست یا واقعا برای درخواست تبدیل pcm به معمولی باید صاحب خط تقاضا بده؟
    نه دوست من ، بهانه است ، وگرنه این ها همه اش چرت و پرته ، اما بهانه ندید دستشون ، از پدرتون بخواید که وقت بذاره و برن ، و سریع یه نه بشنون و تمام
    خیلی کم پیش اومده که مرکز خودش بیاد و برای خودش دردسر درست کنه ...
    دو حالت داره :
    1 _ یا نه می گن به پدر گرامی ، که می رید تو نخ شکایت و این حرف ها ...
    2 _ یه می گن باشه ، صبر کن ، که باید یه کم صبر کنی ، تا باز هم موقع شکایت ، قسم ات دروغ نشه که هر چی صبر می کنم ، این ها کاری نمی کنن که نمی کنن

موفق باشید
    یا حق

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

طبق قانون ، مرکز موطفه که پی سی ام رو جمع کنه ، خودمونیش این می شه که مشکل مرکز تو کمبود فضا و امکانات برای دادن خط ، به من مربوط نمی شه و مشکل خودشه ، باید به من Dsl بده ، یه چیزی تو این مایه ها ....
    این جوری اقدام کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایر فاکس من ایراد می گیره که سایت فیشینگه ، ایگنور کنید و برید تو ( نترسید ، هکر نیستم )

چند تا نکته :
    1 _ قبل از هر کاری ، برید مرکز و با کارمندان صحبت کنید ، اگه کوتاه اومدن که بهتر ، اگه نه ، اقدام از طریق ارسال شکواییه ... ( اما حرفی از شکایت نزنید ، کار خرابی نکنید ها ... )
    2 _ اگه کارمندان عین آدم حرف نمی زدن ، برید پیش رییس ، یا معاون ، به نظرم اونها باید منطقی تر باشن ، مرکز ما که این جوری بود (تجربی )
    3 _ برای ارسال شکواییه ، بنویسید که من سرویس می خوام ، خط ام پی سی امه ، مرکز همکاری نمی کنه در جمع کردن پی سی ام ، فراموش نکنید که شماره تلفنی رو که روش پی سی امه ، قید کنید تو پست تون .... ( توصیه می شه یه کم پیاز داغش رو زیاد کنید بگید رفتم مرکز ، مدام وعده می دن که درست می شه ، اما خبری نشده هنوز )
    4 _ شماره تلفن درست درمون بدید ، زنگ می زنند ، شماره و اسم طرف رو هم سیو کنید ، لازمتون می شه بعدا ( طرف بازرسه مخابراته ، حرفش برو داره )
    5 _ اون جایی که کامنت می ذارید ، شماره پیگیری می دن بهتون ، سیو کنید و گم نکنید ، وگرنه دخلتون می آد ، بعد از 2 _ 3 روز جواب می دن بهتون ، سر بزنید حتما ( پیگیریه شکوایه ) کارمندانِ پیگیری داشتند ، امیدوارم عوض نشده باشند : دی
    6 _ صبر و تحمل داشته باشید

نکته ای یادم نمی اد دیگه
    اگه درست شد انجا هم بگید ، و قول بدید اگه درست شد ، و کسی رو دیدید که مشکل داشت ، راهنمایی اش کنید ، زکات اش رو هم پرداخت کنید : دی

اگه کسی اقدام کرد ، و به نتیجه ای نرسید ، بگه شماره اون بازرس رو بدم بهش ، ادم خوبی بود ، می تونه کمک کنه .
    دوست ندارم شماره اش رو پابلیک کنم ، گناه داره بنده خدا ....

چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه
    سوالی بود در خدمتم
    یا حق

* کپی شده از پی تی ...
    Last edited by akhoond; 25-12-2008 at 11:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •