فکر کنم اگر اولین بازی در عمر خود به همراه اولین بازی بر روی هر کنسول رو بگیم جالبتر باشه .
من اولی بازی که داشتم روی کنسول Atari 2600 بود ، یادمه یه روز پدرک اومد خونه با یه کنسول Atari . اولین بازی هم فکر کنم یه چیزی تو مایه های هواپیما بود درست یادم نمیاد .
بعد از Atari سیستم Commodore که دایی من داشت و تنها بازی هم که بازی میکردم یادم نیست قهرمانش یه سامورایی بود .
بعدش کنسول سگا اولین بازی هم Street Fighterاگر درست یادم باشه .
بعد Micro Genius خریدیم (اون موقع هنوز خودم سگا نداشتم ،تو خونه ها میکرو رایج تر بود سگا تو ویدئوکلوپ ها ) اولین بازی Micro Genius اگر درست یادم باشه Contra بود .
بعد از میکرو تازه Sega Mega Drive گرفتیم .
بعد از اون هم که کامپیوتر اومد ، اولین بازی هم Dune II - اولین Real Time Strategy در دنیا ، یادمه با هر سه گروهش هم با برادرم به آخر رسوندیم .
بعد از کامپیوتر ، PlayStation بود با بازی Twisted Metal II که البته خودم PS1 نگرفتم .
6-7 سال پیش هم PlayStation2 گرفتم اولین بازیش هم Tekken Tag .
الآن هم که کامپیوتر و PS2 دارم .
در آینده هم پول بیاد دستم WII ، PlayStation3 ، PSP ، XBOX360 تو نوبت هستند. البته چون من بیشتر Strategy روی کامپیوتر بازی میکنم تا الآن کنسول جدیدتری نگرفتم . آخرین کنسول که گرفتم قبل از عید PS2 77004 یود چون قبلی رو دادم به یکی از دوستام اونم Optic دستگاهی رو که من 6 سال نگه داشته بودم خلاص کرد
Sam Fisher در جریانه که چه حالی ازم گرفته شده بود !