NoneForce جان وبلاگی، وبسایتی چیزی نداری اونجا بزاری برای دانلود؟ من با Rapidshare مشکل دارم عزیز برادر.
مرسی.
NoneForce جان وبلاگی، وبسایتی چیزی نداری اونجا بزاری برای دانلود؟ من با Rapidshare مشکل دارم عزیز برادر.
مرسی.
سلام
بايد روي يكي از همين فايل سرور ها آپلود كنم، با كدام يكي مشكل نداريد بگيد اونجا آپلود كنم.
(اين روزها ديگه بقالي ها هم جنس هاشون رو توي رپيد انبار مي كنند، شما چطور بدون رپيد زندگي مي كنيد؟!)
مشکلو حل شد. دانلودش کردم.
مرسی.
سلام NoneForce جان
ممنون كه ما را هم شريك استفاده از نرم افزار مفيدت كردي
دو تا تغيير كوچولو دادم :
1. يك تاريخچه تغييرات به پست اول اضافه كردم .
2. آخرين نسخه نرم افزار را به صورت ضميمه به پست اول اضافه كردم .
اهداف! :
1. جلوگيري از سردرگمي كاربران كه در آينده با يك تاپيك چندين صفحه اي روبهرو هستند و مجبور نباشند همه صفحات را بگردند تا بفهمند آخرين نسخه كجا هست!
2. تاريخچه تغييرات فكر كنم مفيد باشه
3. براي رفع مشكل دانلود ، مستقيما توي P30World آپلود كردم كه همه دوستان به راحتي نرم افزار را دانلود و استفاده كنند .
+ نام تاپيك را فراموش كردم آپديت كنم . الان انجام ميدم!
توي پرانتز : شايد بشه چنين طرحي را به ساير تاپيكهاي مربوط به نرم افزارهايي كه توسط دوستان نوشته ميشه تعميم داد![]()
سلام
EZ File Extractor 0.1.5.0
+ Cluster Viewer
- LFS Support
+ Plugin
امكان ايجاد پلاگين براي ابزار اضافه شده است. اين پلاگين ها براي بدست آوردن اندازه واقعي فايل مورد استفاده قرار مي گيرند.
در حال حاظر برنامه داراي يك پلاگين براي بدست آوردن اندازه فايلهاي Exe ايجاد شده توسط Wise Installation System مي باشد.
لينك دريافت :
حجم : 633 كيلوبايت
پلاگين Wise نسخه 1.1 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NoneForce; 22-06-2008 at 15:45. دليل: تصحيح پلاگين و افزودن لينك دريافت
با سلام خدمت دوستان گل ، شرمنده من هر چند ماه يکبار ميتونم پست بدم در ضمن امکان دانلود هم ندارم ولي با توضيحاتي که توي سايت در مورد برنامه ات دادي و با شناختي که من از شما دارم مي تونم بگم NoneForce جان گل کاشتي کولاک کردي !!!
با سلام.
دوستاني كه با دانلود از سايت رپيدشر مشكل دارند مي توانند اين فايل را با حداكثر سرعت و با قابليت ريزوم از لينك زير دانلود كنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر Javad0111
من يك مشكل دارم و اون اينه كه وقتي يك فايل حجيم را انتخاب مي كنم و از پلاگين ez-wise.dll كليك مي كنم هيچ اتفاقي نمي افتد و وقتي روي دكمه extract كليك مي كنم يك فايل بدون پسوند كه حجم آن 0 بايت است ايجاد مي شود و نه حجم اصلي زا نشان مي دهد و نه فايل را با حجم اصلي خارج مي كند خواهش مي كنم مرا راهنمايي كنيد
سلام
پلاگين Wise فقط براي فايلهاي ايجاد شده توسط Wise مورد استفاده قرار مي گيرد.
براي فايلهاي معمولي از حالت Basic يا Advanced استفاده كنيد.
نوع فايلي كه انتخاب كرديد چيه؟ Exe؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)